Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, o tu kažkur šalia dirbi? 

Šiaip turėtų jau kovą atidaryt IKI. Tikiuosi bus ne blogesnė nei buvo mxm. Nes pvz CUPe yra tokio pat dydžio, nu bet tragedija ten ne parduotuvė. O vat europinėj buvo galima visko rast, nors ir maža.

Atsakyti

Limit, nuo 17 (kai aidaro visas pirtis) dar buvo mažiau, bet išeinant apie pusę 8- jau daug buvo visur. 3 val -19 eur nuo 17 val ir savaitgaliais. Iki 17 dirba 4 pirtys, kaina 12 berods, bet vakar irgi nemažas srautas išeidinėjo,  kai mes atėjom. 

Dėl maistų- man dabar užduotis planuotis produktų (ne patiekalų)  pirkimą 4 dienom. Dar nedariau. Nes kasdien arba kas antrą dieną perku 🤐 reikės dvi savaites padaryt ir žiūrėt ar sugebu su visai. Pvz., vakar gaminau 3 skirtingus pusryčius. 1 papildimas (sumuštiniai) ištiko netikėtai, nes Gytis atsiminė, kad jam konsultacija už pusvalandžio. 

Atsakyti

Oho! Gamint skirtingus pusryčius čia jau lygis!! 

Aš pvz  niekaip neįsivaizduoju, kaip mano teta kepdavo blynus pusryčiams paprastą darbo dieną. Ir ne šiaip ten kelis blynelius, o trims paaugliams, du iš jų bernai. Mano mamai tai nebuvo problemų, aš pusryčių nevalgydavau :D o sesė tai tuos cornflakes kirsdavo.

Dirbu ne per toliausia, katuk, bet eidavau ten į sportą. Tai labai gerai būdavo apsipirkt po to :)

Mano gi IT svečiai mėgėjai ten ant tų laiptukų padirbt būdavo. Tai irgi skundėsi, kad reik kavinėse valgyt, nėr papigiai parduotvėj galimybės nusipirkt.

Atsakyti

Tai kaip suprantu-neliko pardės-nėra ir sporto :D​ 

Atsakyti

Per atostogas ir pas mus skirtingi pusryčiai. Skirtingai keliasi, skirtingi norai, kai kam likučius galima iškišt. Kai kas tiesiog atskirai darosi.

Vakar be galo skaniai prisivalgiau, nes dariausi tik sau vienai. Parėjau nusikalusi apie 18 val pėsčia nuo Kauno g. per lietų, norėjau galvą pravėdint. Supratau, kad visgi pėdą pamaudžia, per anksti pasidžiaugiau, gal kai padas minkštas lanstus, su kietu padu lyg nejaučiau.

Tai va - grįžusi radau šeimą ... neseniai papietavusią :). Tai ir atsivėrė man proga pasigaminti tik SAU. Aišku, supjausčiau ir užmarinavau vištienos vidinių filė 3 pakuotes visiems (vakarienę gaminosi visi vėliau), o pasikepiau karšto oro gruzdintuvėje tik sau - apsivoliojusi džiūvėsėliuose+Crispy Chichen +sezamai,+pasikepiau greit ant keptuvės, kad pašiltų pusę smulkinto pankolio (dievinu jį taip paruoštą, būtenai citrinos prišlakstau, druskelės, prieskonių), buvo pjaustytų įvairiaspalvių daržovių likučio iš anos dienos, įsidėjau dieną prieš daryto humuso, na, ir kad per mažai nepasirodytų dar šiek tiek tzadzikio pasidariau. Pati sau pavydėjau :). Pavalgau ir nuėjau megzt. O jie tą pačią vištą jau kepė orgaitėj, nes didesnis kiekis, prisipjaustė daržovių, aš buvau paruošusi kito padažo ir darėsi tortilijas. 

Šiaip sunki savaitė, ryte vos kėliausi, vos išsijudinau. galvojau, kad 2 dienas ramiai gal pagyvensiu, tai kur tau - reikės lėkti iki darbo pažiūrėt, ar likę kanceliarinių ir nuvežt iki viešbučio. Kolegė jau nespėjo pasirūpint išvažiuodama, ir, aišku, neperdavė man... Jos grįš pailsėję, o aš būsiu pikta kaip nežinau kas  :B . ne at jų, bet tiesiog nuo išsiderinimo į visas puses...

Kai perskaičiau vakar Niumos pasiūlymą į baseiną, tai beveik pasipiktinau :). Nu, nevilioja manęs baseinas su draugėm. Vis tiek visos tada atskirai plaukioja. Bet paskui įsiskaičiau atidžiau :). Tai kartu jakuzėj ar pirtyse pasėdėt - visai nieko. Nes man svarbiausia, tai pabūt kartu :),  kur - tai ne tiek ir svarbu. Dar kokiu traukinuku nuvažiuot  :wub: .

Atsakyti

Restar, o antrą pusę- pratęsimą su mezginiais ir  nakvynę pas mane perskaitei? Ar praleidai? Skaičiuoju, kad turbūt 4 talpinčiau.

Limit, kai košes sau verdu (iš vakaro pamerktas), dažniausiai savaitgaliais du-trys pusryčiai gaunasi. O dabar- atostogauju aš.

Košes vslgau aš, vyras, Gytis. Vilius kartais. Emilis nevalgo. Tada pusryčiam kepu širdeles blynus. O kai į mokyklą- sumuštiniai jiems.  Ta 5 min gamyba- nieko sudėtingo. 

Atsakyti

Tai mezgimą perskaičiau, tas patiko :), bet kai nepatiko baseinas, tai nieko ir nesakiau :). Dėl nakvynės - nežinau. Nesinori perdaug subuitint tokį šventą pasibuvimą :). Labai priklausys, kokia kompanija ir kada - šitas svarbiausia. Ar būsiu pakankamai užsiknisus, kad norėsiu kuo ilgiau negrįžt namo, ar spaus smegenis kokie nors pavasario darbai ir pan. Labiausiai norėčiau kur palėkt, atsijungt visai. Kada nors vėl moteriškai.

Atsakyti

O aš šiuo momentu noriu tik įkvėpt pilna krūtine :D 

tragedija kažkokia.. veido pusė kažkokia žele, kvėpuot be šansų, o kai po piet užsikosėjau, tai galvojau, kojas pakratysiu :oh:  iki dusimo, kokias 5 minutes, net apsiverkiau. Plę. Seniai tokių negalavimų neturėjau. Mano atminty net kovidas ne toks baisus buvo :D 

Atsakyti

Katuk :4u: 

Taip pavargstu darbe, kad tik ant sofkės pagulėt vakarais benoriu. Apie baseiną neskaičiau, nenoriu :B 

Pamezgiau intensyviau ir vėl rankų tirpimas ir skausmas įsisiautėjo... Bet vis tiek užbaigsiu, tiek nedaug liko. Panašu, kad be operacijos nebebus man mezgimo :unsure:​ 

Atsakyti

Gal kas kokį vertą dėmesio serialą žiūrit? Baigiau savo  mylimą Million little things, pradėjau žiūrėti Zoja Hart iš Pietų... Nu nepalyginama, galima megzti, bet nedžiugina švelniai tariant... Erzina  :B . Manau, kad neiškęsiu  :B​ . 

Atsakyti

Aš susiradau Grei anatomiją.... buvau pametus 10 sezone

Atsakyti

Pirtis įsivaizduočiau gal balandžio pradžioj-vidury. Pasitartume :) 

Atsakyti