Sveikos, kaip sakiau, kadangi bandau ieškos talijos (per vakarėlius tai su pakilimais ir nuosmukiais), bet vėl žymiai daugiau visokių daržovių naudojam. Mano vaikai irgi mėgsta, tai laiko taupymui būna, kad perku tuos supjaustytus mixus maximoj. Pridedu pomidorų, agurkų, paprikų. Kartais kukurūzų.
Restar, Kurpienę anksčiau sekdavai, tai jos psl 1800 receptų. Produktą suvedus, išsirinksi, ką nori gamint. Trumpiau užtruks, nei pačiai kaskart galvot
Sapnuoju: einu su kažkuo iš sektos į naujagimių skyrių kažką lankyt. Matom ten vieną lovą- žaisliukai tokie tarybiniai suguldyti ir vaza- žiedais į vandenį sumerkta. Sako, taip daro, kai naujagimis miršta. Ir ateina mūsų Restar su kažkokiu mažiuki ale ispanu susipergyvenus, kad čia jos vaikas neišgyveno. Sakom, moterie, kada čia spėjai nueit į šoną ir kam tau to penkto vaiko reikia?? Dar taip geriau išsisprendė. Ir iš viso- ką tik pirty buvom, kada tu pagimdei. O paskui dar man Restar vyras skambina ir klausia, gal žinau, kur jis, nes paslaptinga pazidadius, o dabar neatsiliepia.
🤣🤣🤣 va, kokie romantiniai detektyvai.
Niuma pavarė su sapnu . O labiausiai prajuokino sakinys - taip gerai išsisprendė . ispanų nepažįstu, tik albanas iš Kosovo, trijų vaikų tėvas, bandė romaną su manim sukt, bet nepavyko, įkyrėjo tai ilgokai .
Aš iššlūžau vakar anksti, pirma bet miegojau gana prastai, ypač ryte.
O pagal Kurpienės receptus niekada negaminau, tai ir dabar nežiūriu. Sau aš rasčiau dar ką pavalgyt, kai jos kursus lankiau - buvau nusiteikus ir atskirai sau gamintis. Šiuo metu nesu, tai turi tikt maistas visiems, būti pakankami kiekiai, pageidautina, ne vienam kartui... Daug norų, o smegenų ir noro - 0 tuo klausimu. Natūralus eilinis išsisėmimas, pavasarį bus dar blogiau, žinau . Tada eis šaldyti Kijevo kotletai, dešrelės, o nors viena asaba net dešrelių nevalgo . išvis ji vakar visą laiką suko ratus apie stalą, šaldytuvą varstė, vis kramtė ir kramtė ir dar klausinėjo, ko turim skanaus, o aš dirbau, dirbau ir vis irzau irzau... Vaikų atostogos - man dvigubas krūvis . Jau lygioj vietoj žandikaulis isitempęs, tai vakar Magne B6 papirkau, pagersiu, nes ir miegas ėmė trikt. Jaučiuosi kaip nuo sausio 2 panirus visa galva i darbus, taip non stop iki gegužės pabaigos varysiu...
Man patinka kremai apie nieką visi man rodos tokie. Nes tai tik oda. Paviršius. Tai kiek pasitepi, tiek yra. Man svarbu, kad nenudžiovintų (o kartais kremai taip daro) nepaliktų plėvės, neblizgėtų. Nu ir aišku, nebertų.
Ai, dar kaina. Vien dėl paviršinio poveikio nesiruošiu mokėt krūvos pinigų.
tai vat atitaikyti tokį nelengva visgi, ne kiekvienai tas pats tiks.
Būna kad kai kuriomis priemonėmis tas paviršinis sluoksis tiesiog džiaugiasi, kitoms abejingas, o trečiomis skundžiasi. Tai tas apie nieką nėra blogiausias variantas tikrai, bet patyrus geresnį efektą - jo ir norisi.