Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet tai žinot kaip su tais tokiais neaiškiais vienkartiniais reikalais būna. Nueinu, nieko neranda, nes tuo metu jau nieko nebūna ir tik pasijauti hipochondriku :B​ 

Atsakyti

Ai Liniuka, geriau jau vienu kartu daugiau pasijausti hipochondriku, nei vienu kartu per mažai savimi pasirūpinti.

Gal vistik šiaušk pas gydytoją.

Atsakyti

Aš kai ieškojau ligų prieš 6 metus :D  nu kai buvo neaiškūs skausmai, nuovargiai ir kitos bėdos. Ir kai visokie tyrimai nieko blogo nerodė, jau reumatologei skundžiaus, kad gal tai mano galvoj. Ji man sakė, jog net jei tai galvoj, reikia rasti priežastį. Jokie skauamai nebūna be priežasties,kokia ji bebūtų.

O ne taip seniai šeimos gydytoja yr pasakius-nėr ko jaustis nesmagiai, jog tau rūpi tavo sveikata. Niekas kitas ja nepasirūpins.

Tai va, hipochondriją irgi reik gydyt :D 

MB buvo pas gydytoją. Dabar sėdi su manim mašinoj be kaukės :D  nes gydytoja sakė, jog atgal užsikrėst nebegali. Nebent tai būtų kita liga. Plaučiai švarūs, tai greičiausiai virusinis sinusitas. Tokie panašūs simptomai. Nusipirkau testų-covido ir gripo. Bet svarstau ar verta žinoti :D 

Tai tokie reikalai... verdu barščius. Kiekvieną kart prisimenu tą jausmą, gal 2010 rudenį, kai Lazdynuose viriau barščius ir buvau tokia laiminga... ech, kokių ten grybukų į tuos barščius įdėt, kad tas jausmas sugrįžtų.....

Atsakyti

Bet tai žinot kaip su tais tokiais neaiškiais vienkartiniais reikalais būna. Nueinu, nieko neranda, nes tuo metu jau nieko nebūna ir tik pasijauti hipochondriku :B​ 

Aš taip ir galvoju, ypač valstybinėj įstaigoj, kur mažai laiko tiems pacientams, ypač, kai neaišku, ko ieškai.  Bet su sveikatos draudimu nuėjus kur privačiai gal neišdurnintų, gal ko paieškotų? Arba bent nuramintų, tas irgi svarbu.

Nusikaliau šiandien be galo, daug nudirbau, tada dar namų ūkis, vyras tik neseniai iš darbo grįžo. Ryt aš pasiplausiu pusei dienos, bet vyras sakė,kad po dukros poliklinikos vis tiek važiuos į darbą, tai vakarienė vėl man... Jau tampa didele našta, nelieka minčių apie maistą ... 

Atsakyti

Šiandien valgiau labai skanias salotas. Kuskusas, gouda sūris, pomidoras, petražolės, alyvuogių aliejus ir balzamiko padažas su granatų sultimis. Skanu ir sotu. Ir lidl atradau (pagal rekomendaciją) labai skanius dryžuotus pomidorus. Rašau ir noriu vėl salotų. :)

Katuk, lygtais naudoji korėjietišką kosmetiką? Kokią? Gali rekomenduoti? Nusipirkau korėjietišką šampūną. Labai patiko.

Atsakyti

Salotos. Mano labai mėgstamos nuo Nidos nužiūrėtos: kuskusas, pakeptas haloumi (aš dėdavau tofu, nekeptą mocarelą-pagal fantaziją ir šaldytuvo turinį), cukinija, irgi pakepta, ir palaikyta balzamike, žirneliai, džiovinti pomidorai, petruškos, aliejukas. 

JurgitaK paprastesnės :D   ne mažiau skanios.

Kosmetika.

Labai patiko šitie serumukai

https://rossi.lt/pro...radimu-rinkinys

Ypač su sraigėm ir žalia arbata.

Kremų jų nebandžius.

Kremas mano favoritas dabar. Net daniška dukra užsifluencino ir atėmė paskutinį kart, kai buvo :D 

https://rossi.lt/pro...cda12dcea&_ss=r

Anksčiau šitą naudojau. Bet kažko vis sunkiau jo rast pirkt

https://rossi.lt/pro...mas-su-kolagenu

Šito mėginuką buvau gavus, irgi visai nieko, bet kartais iš mėginukų sunku suprast

https://rossi.lt/pro...am-veido-kremas

Na ir aišku, SPF. Jį naudoju mažai, nu nes mano oda kažkaip nemėgsta tų apsaugų, reaguoja spuogais ir dėmėm. Bet šitas gal mažiausia:

https://rossi.lt/pro...o-saules-spf-50

Gal kažkas turi daugiau kokios reklamos? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Negaliu patikėt :D Tiksliau tai, kad darkart tas pats. Pirmiausia ryte atsidariau SM, tada FB, o ten - siūloma jums - Pasinaudok proga išbandyti korėjietišką kosmetiką!!  :lol:  :lol: 

Kuskuso jau 100 metų nepirkus, gal reiks atgaivint šitą reikalą. Anksčiau gi labai mėgom, visada spintelėj užpirkta būdavo.

Atsakyti

Aš, dar Katuko neužinfluencinta, irgi baiginėju tą Good cera kremą. Nežinau, ką apie jį galvoju. Gal nieko labai blogo, man jis toks labiau apie nieką - nei labai drėkina, nei maitina. Sutepu ir jaučiuosi pliusą užsidėjus :). Labiau patiko, ką anksčiau naudojau, bet pražiopsojau superinę akciją, tai pikta ant savęs, už brangiai nepirksiu :B .

Tą kremą nuo saulės nusipirkau visai atsitiktinai, kaip kūno kremą 50 spf, nustebau, kad tiek mažai :). Paskui apsišviečiau. Naudoja daugiau dukra, aš kartais, nes man labai kitas patinka Madaros su spalva, nors tik 30 spf, bet labai juo džiaugiasi oda. Dukra šitą Cosrx naudoja beveik kaip drėkinamąjį, sakė, jai labai patinka. Na, ir vakar atėjo siuntinukas su Cosrx prausikliu - vėlgi dukra dievina ir pabandymui paėmiau Cosrx esenciją su sraigių mucinu. 2 kartus panaudojus - patinka, maloniai pridrėkina. Regis, tiek. Pora "influencerių" seku, viena iš jų glow_beautylab iš parduotuvės naujaoda.lt, jų Fb grupę paseku, tai daug apsišviečiau. 

Atsakyti

Sveikos, kaip sakiau, kadangi bandau ieškos talijos (per vakarėlius tai su pakilimais ir nuosmukiais), bet vėl žymiai daugiau visokių daržovių naudojam. Mano vaikai irgi mėgsta, tai laiko taupymui būna, kad perku tuos supjaustytus mixus maximoj. Pridedu pomidorų, agurkų, paprikų. Kartais kukurūzų. 

Restar, Kurpienę anksčiau sekdavai, tai jos psl 1800 receptų. Produktą suvedus, išsirinksi, ką nori gamint. Trumpiau užtruks, nei pačiai kaskart galvot :)

Sapnuoju: einu su kažkuo iš sektos į naujagimių skyrių kažką  lankyt. Matom ten vieną lovą- žaisliukai tokie tarybiniai suguldyti ir vaza- žiedais į vandenį sumerkta. Sako, taip daro, kai naujagimis miršta. Ir ateina mūsų Restar su kažkokiu mažiuki ale ispanu susipergyvenus, kad čia jos vaikas neišgyveno. Sakom, moterie, kada čia spėjai nueit į šoną ir kam tau to penkto vaiko reikia?? Dar taip geriau išsisprendė. Ir iš viso- ką tik pirty buvom, kada tu pagimdei. O paskui dar man Restar vyras skambina ir klausia, gal žinau, kur jis, nes paslaptinga pazidadius, o dabar neatsiliepia.

🤣🤣🤣 va, kokie romantiniai detektyvai. 

Atsakyti

O pati Restar net nežinojo, kokį romaną su ispanu suka  :lol:  :lol: 

Ale ir sapnas!

Šiaip, aš labai mėgstu sapnuot tokius durnus sapnus nuo realybės visiškai atitrūkusius, bet nedažnai tenka.

Mano sesė paskutiniu metu bent keliskart sapnavo, kad aš palieku savo šeimą iš išeinu su užsieničiu gyvent, kad jis dabar bus mano vyras  :oh:  :lol: Net skambino klaust, ar kokie nors tokie planai negresia  :lol:​ 

Atsakyti

Man patinka kremai apie nieką :D  visi man rodos tokie. Nes tai tik oda. Paviršius. Tai kiek pasitepi, tiek yra. Man svarbu, kad nenudžiovintų (o kartais kremai taip daro) nepaliktų plėvės, neblizgėtų. Nu ir aišku, nebertų. 

Ai, dar kaina. Vien dėl paviršinio poveikio nesiruošiu mokėt krūvos pinigų.

Atsakyti

Apie keistus negalavimus. Mane irgi toks ištinka jau kurį laiką. Kai nutiko pirmus kartus, galvojau, kad pagavo koks virusas. Atsibundu naktį nuo kosulio. Gerklė užsivėlus, nosis irgi. Tada  kėliausi atlikau ten visokius pirmos pagalbos veiksmus ir ryte atsibudau sveika, Galvojau, kad  stebuklingai užbėgau virusui už akių. Bet paskutiniu metu pradėjo tai kartotis gana dažnai. Dažniausiai po kokio pusvalandžio ar valandos po užmigimo. Galvojau, gal čia koks refliuksas, gal blogai, kad ant pilvo miegu, nes paprastai šitam reikalui užėjus pasikeldavau aukščiau, atsiguldavau ant šono ir po kurio laiko praeidavo. Tai pradėjau vengt miegojimo ant pilvo. Bet paskui pamačiau, kad ir nuo to nepriklauso. Tai nežinau nuo ko ir kada  taip nutinka. Bet paskui praeina (greičiausiai, jei atsikeliu ir pvz į WC suvaikštau) ir toliau  visą naktį nieko . Ir dienos metu jokių ligos požymių.

Atsakyti