Labas
aš tai likau viena darbe (cha - namie su atostogaujančiais vaikais), o vakar buvo didysis įvykis - oficialiai paleidom savo naują logo ir svetainę. Tokia biškį virpančia širdim, nes visada kažkur kažkas gali būti pražiūrėta, nesuveikt ir pan. Tai tokiam kosmose buvau. Šiandien jau reikia į realybę žiūrėt, o ten - pilnas sąrašas, ko nespėjau per tą pagrindinį rūpestį.
Mezgimo fronte - vakar beveik baigiau pirmą rankovę. Dar reikia pamatuot ir bus galima adata užbaigti. Dar svarstau, jeigu užteks balto siūlo, ar nenukirpti kūno atnaros ir dar kiek kūno primegzt, o paskui tą atnarą akis į akį prisiūt. Bet nežinau, ar man tas mazochizmas, ar verta. KAIP MANOT - ar tai būtų labai didelis iššūkis gražiai prisiūt? Nesu tokio ploto bandžius, gal nebent kai buvo tų stačiakapių užmestukų mada. Dukra vis tempia megztinį žemyn, reikia jai ilgio, o man ir taip gražu.
Kol yra sniego, gal reikia šiandien išbėgt į lauką ir nufotkint paskutinius numegztus žakardus. Ypač kepurė labai žiemiška , tai tik sniego vaide ir žiūrėsis. bet reikia dar modelį ištempt į lauką, tas jau sudėtingiau.
Ryt dukra pas traupataologę užrašyta, turiu viltį, gal jau nuims tą gipsą. Nors kažkaip net nepastebiu jo beveik, ji taip sugeba savarankiškai su viskuo tvarkytis.
Katuk . O bent iš namų dirbi? Nes galvojau, kas tokiu atveju pas jus būna, kai tu sergi, o vyras ne - kaip jis į darbą pakliūna .