Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka su tavo diena  :4u:​ 

Atsakyti

Liniuka, su :birthday2:  neskaičiuok metų. Ir nenustok žaisti :mirksiukas:  :D  ir sveikatos!

Aš tai gilioj depresūchoj. Nu nes tie virusai tokio gajumo :oh:  o aš tokio silpnumo... nesugebėjau atsišaudyti, ech.

Atsakyti

Katukai.... mano mažius sakė, nu kodėl man taip nesiseka, kad aš jau tris kartis sirgau. Realiai, po naujų, atmetus atostogas per nepilnus du mėn, gal dvi savaites buvo mokykloj, o gal ir nepilnai. 

Atsakyti

Liniuka, ir čia su Gimtadieniu!! :4u:  :wub: 

Pagaliau vėl pavyko prisijungt🙈 mane periodiškai atjungia nuo SM Telefone. 

Tie virusai tikrai kažkokie supergajūs paskutiniu metu... Paėmėm didįjį vaiką su sloga iš skrydžio, tai broliui persidavė ir mutavo turbūt į karštį 40C🙈🙈 Gal ir nesusiję, bet abiem atostogos aptrumpėjo. Vienam, kol apsveiko, kitam, kol susirgo.

Aš gavau traumą šįkart, bet jau paskutinę dieną, tai nors atsidžiaugiau :wub: 

Šįkart laikrodžiu greičius fixavau, tai prieš traumą buvo 59.04km/h. Vaikas priešais griuvo ir nusviedė lazdą man po slidėm🙈 Tai tik džiaugiuos, kad dar lengvai atsipirkau :rolleyes: Teko paskrist gerokai🙈 slidė viena lūžo, šalmas  sudundėjo (beje, pirmąkart čia mačiau tiek slidininkų be šalmų🙈), lazdų aš nenaudoju. Bet atsipirkau tik patemptais kairės kojos blauzdos raiščiais. Angelui sargui dėkoju :angel_not: :wub: Paeit tris dienas negalėjau, dabar jau priminu kažkiek. Šiaip visai neskauda ramybės būsenoj.  Dar ir atslidinėjau likusią dienos dalį. Gal šaltis ir šokas taip suveikė :D 

O šiaip, kas nebuvę ir jei kada bus pakeliui, labai rekomenduoju Tokaj regioną Vengrijoj :wub:  Mes per anksti buvom, bet ir tai nuostabiai viskas ten atrodė, o žalumoj visi tie vynuogynai ir rūsiai, kaip hobitų namukai, iš vis būtų rojus :wub: 

Atsakyti

Ogo, Limit... neatsilieps vėliau? Nejauti reabilitacijų noro? Ar stabilizuota kažkaip koja dabar, ar paprastai vaikštai? 

Atsakyti

Limit, nepaisant nieko, visa širdutėmis spinduliuoja  :wub: . Kaip visgi viskas nuo požiūrio priklauso.

Katuk - nu kam dar ta depresūcha prie ligos, užtenka ir jos organizmui. Ženklas, kad verta sustot, pailsėt, pabūt su savim, susirinkt mintis niekur nelekiant su kalnu reikalų.

Aš vis mezgu - paskutinį pradėtuką ( vakar buvo 3, kaip man, tai be galo daug), galvoju į priekį, ko norėsiu toliau, ką paprasto neštis į kito šeštadienio mezgėjų brunchą. Reklama - ateikit 11 val į Miesto laboratoriją:).

Atsakyti

Ogo, Limit... neatsilieps vėliau? Nejauti reabilitacijų noro? Ar stabilizuota kažkaip koja dabar, ar paprastai vaikštai? 

Reiks gal eit čia gydytojai pasirodyt. Sakė tiesiog laukt 3-4 savaites. Tepalą rekomendavo ir sakė, masažai gerai. Fainas daktariukas ten papuolė. Gal pavyks čia kokį masažą susiveikt. O gal stebuklingai greit šiaip pagis :D nes kai nejudinu, tai nieko net nejaučiu 🤷‍♀️

Restar, noriu ir aš I tą laboratoriją :D labai ten su mandrais mezginiais ateina?

Atsakyti

Ir su mezginiais, ir be mezginių, nėra jokių apribojimų. Kai ką nors atsineši - yra apie ką pradėt pokalbį. Pvz, aš praktiškai nemezgiau. Vienos kitas čiupinėja, plepa :). Tik iškart perspėju - praeitą sykį buvo labai karšta, verta turėti maikutę po apačia, kad išsirengt galėtum. Mudvi su Gadget kepėm :)

Prisiminiau čia kažkada, kad mano po paplūdimio tinklinio Lenkijoje traumuota koja stebuklingai pagijo. Garsi traumatologė sakė, kad nieko labai baisaus, tik ... kažkoks keiksmažodis, reiškiantis pėdos lanko pakitimą ir kad neskaidėtų, reikia nešioti silikoninį įdėklą. Nusiraminau, įdėklus nusipirkt pamiršau ir va - nebereikia:). Nors skaudėjo ne vieną mėnesį.

Atsakyti

Pabaigiau pyniuotį!!!!

Atsakyti

Buvo tarpinis rašymas, bet... Neišsisaugojo.

Visoms sveikatos!

Sumušimai 30+ ir 40+ gyja skirtingai. Man patinka IR spinduliais užkaitinta joga.

Atsakyti

Kaip gyvenat?

Aš tai sergu. Ne baisiai, tai dirbu  :D 

Bet panašu labai į kovidą. Visos gleivinės užbrinkusios, net skauda.

Mezgimo srityje- baigiau baltojo puselę

Atsakyti

Labas rytas, 

katuk, sveikatos!! Mano Simui dar vis laikos apie 37 tempa :rolleyes:​ 

Aš tai su koja vargstu.. NIekas nesikeičia, galvoju, gal reik eit į polikliniką čia pasirodyt, gal kur nusiųs, gal ką patars, kad greičiau gerėjimas eitųsi  :hmm: 

Vėl prisnigta šiandien. Jau labai noriu pavasario. Nepamenu, ar sakiau, kad kai artėjom link kalnų, tai temperatūra oro pakilus net iki 21C buvo :D Smegenys niekaip suprast to skaičiuko nesugebėjo :D Už mašinos langų vaizdas dar toks kaip LT be sniego, bet išlipus, tai tiesiog karštis  :lol: 

Atsakyti