Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj nesakyk Restar

Dar taip reguliariai premijų nesam gavę

Tai laisvi etatai tai kažkas dekrete...

Atsakyti

Nu, reiškia, apibendrinau perdaug :). VMI tai nieko panašaus :). O dar ir mus direktorė gąsdina, kad nežinia ar valdyba patvirtins premijas. Kai dirbom dvigubai realiai visus metus. Na, bet manau, kad čia jos toks metodas apsidraust, kad lūkesčių neturėtume. Pinigų tai turim tikrai. Viena viltis iš premijos atsidėt kokiai šeimos kelionei. Nes visi sutaupymai ir santaupos eina ant vaikų mokslų. Tyliai gęsta viltis, kad nereikės už dičkio kitą pusmetį mokėt. Nes neperkelia tų, kurie su skolom į nefinansuojamas vietas, tai kaip ir nėra iš kur toms VF vietoms atsirast... Iki vasario 20 turi paaiškėt, tai nedaug jau liko...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 vasario 2024 - 12:39

Mums šiaip ar taip jokių premijų nebūna. Kai tik pradėjau dirbt,  tada  buvom dar pora metų atskira įstaiga, tai atsimenu, kad gaudavom, net aš esu gavus prieš Kalėdas, nors ne kažin ką  dirbau. O kai prijungė prie didesnės įstaigos, tai niekada nesu gavus jokios premijos ir ne tik aš, bet bent jau mūsų skyriuje niekas.

Atsakyti

Tai niekas nešneka apie darbą iš namų sirguliuojant ar kai meistras turi ateiti. Bet aš tai pastebiu, ką kuo žmogus mažiau dirba, tuo labiau iš namų dirbt nori. Suprantama...

Laukiu premijos, turėtų kitą savaitę paaiškėti, kiek. Labai daug pernai dirbau, buvau atitinkamai įvertinta, kas tiesiogiai koreliuoja su premijos dydžiu. Tik kad šiemet bendrai biudžetas mažesnis. Bet vis tiek tikiuosi svaraus indėlio į savo žalius ratus.

Aš kai pamezgiau prieš metus per online mokymus visą savaitę, taip dar dabar nutirpusiom rankom vaikštau :D​ 

Atsakyti

Nu va, kur šuo.pakastas, Liniuka, dėl tavo rankų :). Neturiu tokių renginių ar mokymų, dažniausiai tai arba nespėju šalia pasidėt, arba pasidedu, o nespėju pamegzt, kaip laikas prabėga. 

Neina ir namuose nuo darbų pasislėpt, kai žinai, kad niekas už tave nepadarys.

Grįžom po faino koncerto muzikos mokykloje. Bent dėl vaiko kur nors dviese išējom :).

Atsakyti

Laba diena!

Visos jau ilgajame savaitgalyje?

Išbandžiau pilates reformerį. Patiko! Eisiu dar!!!!

Supirkau vežimą daržovių, nes kruoščiai vartota šoninytė taip kūną apvyniojus... Na, užtat nešalta!!!

Megztuko kūną susiuvau, viskas pagal užmanymą.

Atsakyti

Aš kadangi dirbu iš namų :rolleyes:

tai parodysiu šio bei to

 

Mano einamasis, toks murzius biškį. Ir galvoju, ar gerai padariau iš dviejų siūlų megzdama. Nes gana tankiai mezgu, bet vistiek lėtai einasi ir gal per plonas

Priedas  received_375850311750091.jpeg   289,04KB   0 Parsiųsta kartų

 

O čia vat nesigyriau, bet turiu naują gyventoją :rolleyes:  :D  ir šiuo metu ji su mano vyru vienam kambary gyvena :lol:

 

Priedas  received_381315647964064.jpeg   160,61KB   0 Parsiųsta kartų

 

Ji tokia labiau dekoratyvinė, bet pvz lengvam primatavimui, ypač dukrų reikalams, tai visai tiks

 

Priedas  received_661403822677308.jpeg   275,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ai, neparašiau iš kur gavau :D  tą sugyventinę.

tai ji atvažiavo iš Alikantės :P  dukros darbas ten atidarinėja naują muziejų, ir kažkokie gal senųjų gyventojų likę daiktai ar panašiai buvo, tai su visais kitais rakandais atvežė ir dukra privatizavo :rolleyes:  nu dėl manęs, aišku :D​ 

Atsakyti

Dirbam :). Nors turėjau atrakciją perpiet - pamačiau saulę ir užsimaniau kaimynės naują šuniuką pamatyt. Tai prisipiršau į kompaniją pasivaikščiot iki Tymo turgaus. Jau prisijuokiau atsakančiai. 3 mėn grybukas labai juokingas, daug pozityvo žiūrint iš šalies :). Jeigu kada norėčiau šuns, tai jau paaugusio :D, nes ne senatvėj su tokiais jaunikliais užsiimt, perdaug auklėt reikia.

Atsakyti

Oj katuk faina gyventoja. Aš irgi vis pasvajoju

Atsakyti

Oho katuko kokia faina nauja gyventoja :wub: Turėsi kas papozuoja :) 

Na ką ilgasis savaitgalis :yahoo:​ 

Atsakyti

Aš tai nesvajoju visai, kol namie rya gyvų manekenų :). Bet labai tokia daili naujokė ♥. ir istorija įdomi. O kur dukra dirba, kas per muziejai?

Per instagram užsirašiau į kepurės testavimą . irgi žakardinė :). Bus kas įdomesnio bent kiek. Bandau susipažint su LT mezgėjų instagram bendruomene :).

Atsakyti