Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

FB priminė prieš metus mezgėjų kugelį pas mane 🥰

Atsakyti

Sveikos,

Biškį prasistumdė mūsų tradicinės šventės - pirtis vietoj kugelio :).

Vakar vieną pirštinę (be nykščio) baigiau.  Tingiu prie dukros megztinio grįžt :). Renkuosi modelius naujoms pirštinėms. Nors turiu kalną nemokamų aprašymų dar nebandytų, bet ieškau kažkokio stebuklingai gražaus, kurį norėčiau nusipirkt :). Ganau akis, taip sakant.

Vanduo neseniai atsirado, bet nesu tikra, ar suvisam (praeitą sykį buvo taip apgavę), tai prisileidom kibirą tūlikui ir bambalius dar. Mūsų net dulkių siublys per vandenį siurbia, tai taip ir liko nesiurbta, tai ir tą prisipyliau, kad per pietus prasisiurbt būtų galima.

Atsakyti

Restar, kokio senumo jūsų daugiabutis? Kažkaip dažnai jūs be vandens būnat.

Atsakyti

Senas. Arba mano, arba vyro gimimo metų, jeigu gerai pamenu. Buvo naujesnis, kai pirkom, bet jau 20+ metų patys čia gyvenam. Nutinka, kai žmonės ką nors bando bute pajudint. Blogiausia tai, kad sklendės/stovai ar kas ten bebūtų, nes aš neišmanau, užrūdiję ir kai atsitinka bėda - suka namui, o ne vienai sekcijai, ties kuria įvyko avarija. Man kaimynė liepia skambint, rašyt Rasų valdai, kad keistų. Kad aš nežinau, ką rašyt :).

Atsakyti

Tylit, nėra ką paskaityt :).

Tai va, radau tokios sudėties siūlą, padėkit rebusą išspręst KASTASY: 75% Polwarth, 15% Romney, 10% Hebridean . Gal mūsų tekstilininkė Gadget pasakys? (siūlą radau megztuko https://www.ravelry.com/patterns/library/blooming-daisy-jeogori sudėtyje, pirkt neradau :) ). 

Ryte jau paskambinau namo administratoriams, vežiau dukrą į mokyklą, antrą pamoką, tai grįžus jau radau įjungtą. Bet va pasėdėjau vebinare, tai net bijau eit tikrint, ar vėl nedingo... nes vakar irgi buvo įjungtas, tik niekas išsimaudyt nespėjo. Sūnus ėjo po lediniu maudytis, dukra šildėsi virduliu vandenį galvai, o aš galvojau, kol neinu iš namų, tai pakentėsiu, kad normaliai išsimaudyčiau...

Atsakyti

Restar, oho kokie siūlai, avių kilmės nuridytos kaip kokiam vynui. Vilna tai!

Laba diena,

Megagiga tingesio dienos. Jausmu. Oras drėgnas, reguluariai vaikštant, plaukai banguojasi.

Megztuko priekis ir nugara yra!

Atsakyti

Nepanašu, kad tingesio dienos, kai tiek daug mezgi!

Aš tai visokeriopai neproduktyvi jaučiuosi. paskaičiau, ką prieš tai parašiau  -tai netnepaminėjau, kad būtent karštas vanduo buvo tik trumpam atsiradęs, džiaugėmės bent šaltu.

Ta proga, einu ieškot itališkos kišeninės kavos, kurią gavau dovanų. galvojau neimt, atiduot kolegėms, bet kai sužinojau, kad tai espreso juodam šokolade - pasilikau tokioms dienoms kaip ši. Tik dažniausiai ją vakare prisimenu, tai dar neišbandžius :). dabra bus pats tas.

Atsakyti

Mano kieme kažkokie virusai veisiasi :mad2: vakar vyras prašė vaistų nuo rėmens, bet ryte liko namie, nes visai ne skrandis kaltas dėlo

 kosulio. aš kadangi kompo nepasiėmus, tai buvau darbe iki piet, po to grįžau. Ryt poryt namie.

Kol kas man lyg ir nieko, bet arba psichosomatika, arba kažkas nosy negero. Vyras įtaria laidotuves, nes daug ten kosinčių buvo. Nors ir koncerte po to buvom...

Labai nenoriu sirgti.....

Atsakyti

Va čia kažkas apie tų avių sektas?

Priedas  Screenshot_20240213_141400_Chrome.jpg   79,94KB   0 Parsiųsta kartų

 

https://www.ravelry....organic-beacons

Atsakyti

Aha, avių sektos :). Vienas pavadinimas lyg girdėtas buvo, bet visos kartu, kaip paukščių kalba suskambėjo, galvojau, kokių čia pluoštų dar nežinojau :).

Vakar pratūnojau vakare po darbo, tai kalbėjau, tai skrolinau, pavalgėm bile ko, šiandien nusiteikinėju, kad  reikės normaliai šeimą pamaitint. Visko kaip ir yra šaldytuve, bet nekilo rankos net salotų padaryt. Tai viena vakar šašlykus valgė tiesiog su kečupu ir daugiau nieko :). Aišku, buvo pasakyta, kur daržovės stovi. Nepasiėmė, tai ne mano bėdos. Bet sąžinė biškį graužia. Ir pati noriu normaliai pavalgyt. O dar ir nepietavus. Vidinis meetas užtruko, kaip visada, nepaisant visų mano pastangų pašnekėt produktyviai ir trumpai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 vasario 2024 - 15:33

Va dėl to gerai eit į darbą, nes ten valgyt duoda :D 

Visai nebenoriu iš namų dirbt. Ir suprantu įmones grąžinančias darbuotojus į ofisus. Kitas produktyvumas, kiti kolektyvo ryšiai. Galit mėtyti pomidorais :D​ 

Atsakyti

Tai kam tie pomidorai - geriau juos valgyt. Bet sutik, kad yra skirtingos organizacijos - manęs niekas nemaitina ten :), darbe būnant dažniausiai išvis nevalgydavau. Skirtingi kolektyvai, atsakomybės, darbo pobūdis. Mes visos 3 turim savo konkrečias atsakomybes. Bendraujam nuolat apie tai, ką reikia. Kartais susitinkam - tikrai gerai būtų ir dažniau, bet tada daugiausia naudos yra iš diskusijų, brainstormo. Susitinkam renginiuose. O normaliai dirbt ne viena jau net negaliu. Nes labai trukdomės, daug pašalinių šnekų, kurių aš nelabai noriu.

Atsakyti