Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va va Jurgitak. Labai su metais kyla kartelė. Ypač kai prieš tai gerai buvo

Atsakyti

Oi su tom kartelėmis įdomiai būna. 

Pažįstamų rate, moteriškė paliko vyrą ir du vaikus, neva meilė išgaravo, trūksta jausmo, aistros, gyvybės.

Gyvena dabar su kitu vyriškiu.

Aistra liejasi per kraštus, myli, nemyli, skiriasi, taikosi, pavydo scenos vertos muilo operų, o dar ir viešai demonstruojamos. Sako, kad laiminga. 

Įdomiausia, kad iki skyrybų nelabai ir matėsi, kad ten kad negerai. Nedažnai, bet tekdavo pabūvot vienoj kompanijoj. Regėjos graži šeima. 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:

 

atnesu pasidziaugti pirmomis zakardinemis kojinemis. Kliurku daug, fotkese biski pasleptos (siulas zakardinis geltonose vietose issiliejo, netikes siulas kazkoks sitas pirktinis, bet va kol neisploviau ir nezinojau  :rolleyes:) bet manau kaip pirmos nesigavo super prisivilintos, manau dar kokios 5 poros ir gausis super  :wub: sunkiausia man buvo suvaldyt siula kur tarpai didesni. 
 

grazios visoms artejancios valentino dienos! Mylekite visu pirma save, tada ir visi aplinkui jausis mylimi  :wub:  :4u:


Pridėta:

Atsakyti

O, kokios dailutės :) net nepasakyčiau, kad pirmos.

O ten kur ilgesni tarpai, aš kas 2-3 akis sukeičiu siūlus vietom, kad nekabotų ir netrukdytų rengiantis.

Permegzt žakardo rankoves siaurinant nuo viršaus buvo labai gera mintis :) dar nebaigiau, bet patinka.

Atsakyti

MsuM laabai dailios kojinės

Atsakyti

Fainos, tikrai neprisvilęs blynas, kiek nuo mezgėjos priklausė. Aš vakar užbaigiau kaklą, išskalbiau ir išblokavau dukros žakardinį. Turiu vilties :). Liks rankoves numegzt. 

Pradėjau, kol džiūsta, pirštines užsakymines. Išgirdau apie spalvas, modelio rinktis nesiūliau, pati nusprendžiau, ką noriu megzt :). Netiks -man nerūpi :).  Megsiu į dėžutę, kokias noriu, jeigu kas norės - galės rinktis. Labai smagu vėl smulkiai krapštytis. Tik daugiau spalvos norėčiau. Bet savo spalvotų kamuoliukų svetimiems nenaudosiu :B .

Išbandžiau naujus batus šiandien - ėjom į nemokamą ekskursiją apie Vilniaus gatvės meną. Patiko sužinoti istorijų apie menininkus ir jų braižą, kūrinius. Visai kitaip, kai sužinai, kad vieną piešė estas, kurio parašas - ežiukas, kitą mergina iš Singapūro ( dukra iškart susirado Instagram) arba graikas, vedęs lietuvę, kurios močiutė gyvena Lietuvos Mikėnuose :). Arba dvyniai garsenybės iš Brazilijos, kurių senelis lietuvis. 2015 dar pasikvietė juos, o dabar jau tokie garsūs, kad nebeįmanoma :).

Mažoji su choru sudalyvavo atrankoje į šimtmečio dainų šventę - pateko :wub: . Covidas sukliudė sudalyvauti anksčiau...

Na ir dar viena naujiena - avarinė užsuko vandenį visam namui, prognozės atgaut - ryt popiet... Net nepasakosiu, kaip nervina...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 vasario 2024 - 17:19

Labai gražios kojinytės :4u:  

Mezgu moheriuką, kaip gražiai spalvos dėliojasi :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka parodyk kampuką. Įdomu kas ten gaunas

Atsakyti

Aha, man irgi smalsu, kokio storumo dryžiai, spalvos.

Atsakyti

MsuM, labai dailiai atrodo. :wub:

 

Restar pilna gerų emocijų. :super: Aišku išskyrus tą vandenį. :)

 

Savaitgalį buvau pas tėvus. Šįryt planavau grįžt iš ryto. Ryte ruošiuosi, ateina tėvas ir sako - žinok, lijundra, gal tu nevažiuok. eik pati pažiūrėk. Išėjau į lauką - laiptai ir metaliniai turėklai apledėję baisiai, o betonas prie namo, taip vietomis. O tėvas dar besiruošiant visokių baisų istorijų iš savo patirties pripasakojo. Jis visą gyvenimą sunkvežimio vairuotoju dirbo.Galvoju, ai keliai bus druska nupilti, gal nebus slidūs, reikia nepasiduot baimei. Išvažiuoju. Ten tarp namų toks keliukas  prispaustu sniegu padengtas, tai neslidus, o kai išvažiavau į asfaltuotą gatvę, kuri vakar buvo švari ir sausa, mašina ėmė čiuožinėti, kaip jai norisi. Dar pagalvojau - gal vis tik Vilniaus kelias bus pabarstytas, bet iki jo dar koks kilometras. Jei čia lygioj gatvėj čiuožinėju, tai kas bus toliau, kur kalniukai ir vingiai tarp namų, Tai apsisukau ir grįžau. Paskui dieną parvažiavau, Kažkur po devynių val tik mačiau barstytuvas pravažiavo tėvų gatve. Visą gyvenimą vengiau slidžių kelių, tai į senatvę duoda patirt vis tik visokių sąlygų. :lol:

Atrodo sakiau, kad mano jauniausioji dukra užsiprašė trejų riešinių. Vienas, tas kur matėt pirty mezgant, kaip tik baigiau.  Tik žiūriu nuotraukoj kiekvienas pūkelis ir kiekvienas karoliuko kryptelėjimas matosi. :huh2:

421228370_361682630106146_55070268988159

 

O vakar pradėjau antras užsakytas dukros, T.y. susivėriau karoliukus vienai riešinei. Tai nutiko toks įdomus dalykas - karoliukai nudažė siūlą. Gal čia bus tie karoliukai, kur viduje spalva ir išsitrina stumdant siūlu. Dabar siūlas iš balto toks melsvas pasidarė. Truputį mezgu, žiūriu, kas gausis. :)

 

416417127_1425475318374988_7147310842698

 

421243104_1104974057207606_1500095759743

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 vasario 2024 - 21:19

Aciu uz pagyras visoms  :4u: 

dabar velykom megzt susiplanavus kojines su vistom  :D 

kaip man idomu tas mezgimas su karoliukais! O ten pries pradedant reik apsiskaiciuot kiek ju reikes ir visus iskart susivert?  :hmm: 

Atsakyti

Taip, reikia susiverti vienai riešinei, jei nenoriu paskui siūlo nutraukinėt. Bet suvėrus dar reikia juos išstumdyti tolyn, nes negali megzti, kai iš karto ant siūlo 1000 ar 1500 karoliukų. Man čia pats bjauriausias darbas.

O dar kitas lygis, kai mezga kelių spalvų karoliukais, tai turi susiskaičiuoti ir suverti tiksliai tiek  tam tikros spalvos karoliukų ir tam tikra tvarka pagal raštą, kad paskui reikiamoje vietoje atsirastų reikiamos spalvos karoliukas.

Atsakyti