Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir dar galvoju, kad Qqte taip ir nepasakė to kažko, ką žadėjo pirty papasakot :hmm: Arba aš negirdėjau :)​ 

Atsakyti

Oj Liniuka gal dar ne :D

Atsakyti

Žodelytis "gal" teikia vilties :D​ 

Atsakyti

:wub:  valentynkė artėja

Atsakyti

Taigi širdelė/drugeliai virpa vien nuo galimybių - ar jau pamiršot? Pavadinčiau tai svajomis apie meilę, dar ne įsimylėjimą. Mes pradėję susitikinėti negalėjom miegoti nuo minčių, vieną naktį vienas, kitą - kitas :). O to meile dar nepavadinčiau.

Nusistūmiau vieną darbą... kažkaip lengviau ant dūšios, galima pradėti visa kita, kas liko, dorot :).

Ai, gavau dviejų porų pirštinių užsakymą - kolegės draugė, pamačius maniškes ant jos rankų susižavėjo, nori ir sau, ir dukrai (gydytojai). Sakau, kad jau žiema baigiasi, nereikės tuoj :). Bet vis tiek nori. Kol megztinis džius, teks pradėt ką nors. Tik man nepatinka, kai jau norai prasideda, mieliau megzčiau į dėžutę, o jeigu kas kam patiks, tada parduočiau. Į spalvas atsižvelgsiu pagal galimybes, o modelius pati parinksiu. Netiks, tai netiks, avanso neprašau :D.

Atsakyti

Liniuka, negirdėjai :D pasakojo.

Restar, dabar yra 3 pasirinkimai: 5 vslgymai ; 3 valgymai arba (berods 3) su protarpiniu. Tikrai daug atnaujintos informacijos. Niekas nestovi vietoj, ypač maisto pramonė ir visokie tyrimai.

Turintiems didelį antsvorį ar nutukimą (kaip man), nerekomenduoja iš karto 3 bandyt, dėl alkio priepuolių ir galimų persivalgymų. Man 5 - pats tas. 

Atrodo, taip elementaru: žmogus ir maistas... o vos ne raketų mokslas, jei nori daug valgyt, bet nepriaugt svorio. O įmanoma :) 

Atsakyti

Tiesa, Viliaus draugė sakė: žiaauuuriaai fainos kojinės 😇 (nesvarbu, kad šito žodžio nemėgstu, bet pacitavau paraidžiui :) ). 

Atsakyti

Niuma, tikiu :). Ale nenoriu brist į tą pačią upę :). O ir šiaip - aš patarimų klausau, bet priimu tik tuos, kurie man patinka, o kitur - savo galva vadovaujuosi. Nutukimo dar gal neturiu, bet linijas norėčiau padailint. Verkia kai kurios suknelės, į kurias negaliu įsispraust :).

Atsakyti

Restar labai taikliai apubūdinai tą jausmą.

Uoj žinokit negalvojau kad ant senatvės dar taip bus man. Planavau ramiai sau kojines megzt, anūkų laukt ir kažkas galvon dzingtelėjo kad ej moteriške nesilaidok dar

Atsakyti

Qqute, labai fainai, kad ten tau dzingtelėjo... Priešaky dar tiek visko gražaus, semk pilnomis rieškutėmis!!! 

Atsakyti

Mano mama mirė 48, tai tėtis su antra žmona dar ilgiau nugyveno, nei su pirma...

Atsakyti

Susižavėjimui, įsimylėjimui metų ribos nėra. Ir vėl čia viską lems likimas. :D Visada sakiau, eisi, pargriūsi, kažkas padės atsistoti ir įsimylėsi. Tik reikia kažkur eiti, o ne visada būti “paskendusiai” tik darbe. Jau nuo naujų metų jaučiu, kad reikia ieškoti kito darbo, nes šitam krūvis jau pradeda spausti smegenis. Tik kartelė ir meilei, ir darbui dabar jau aukšta. :D

Atsakyti