Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma jei ką mano vaikis turi megztų nesuplyšusių kojinių o vistiek nešioja plyšusias pirktines kur jau visai padas išdilęs :)

Labas rytas

Man šiandien durnos šypsenos diena :D

Atsakyti

O, pavasariu kvepia :D  jei moteros dietų laikosi. Nu gerai gerai, ne dietų, tiesiog figūrų ieško, kad kai striukes nusimes, būt nepasikeitę. 

Aš ir šitoj vietoj su savim nesusitariu... nu nes jei tiek pastangų reik plaukų skalbimui, tai apie ką dar čia kalbėt. Šiaip gal Niumos mintis ir nebloga, su kompanija vis šiokia tokia kontrolė praverčia. Nes žinot mes viską žinom, kas ir kaip, bet vat prievarta užsiimt prieš save sunkoka.

Vakar pagaliau po savaitinio tik naktinio pamiegojimo namie, padrybsojau ir pamezgiau. Šiandien turiu laisvą dieną, o bet tačiau visokių reikaliukų, tai matyt vėl grįšiu jau su tamsa. Ech..

Ai, apie daržus. Šiaip mano lysves ir šiltnamį reiktų kardinaliai patvarkyt, tai kažkaip sėti nedrįstu nieko, kol neturiu plano. Bet reiktų reiktų. Ai, gal sodinukų pasigaudysiu jau paaugintų, kiek man jų reik...svogūnai ir žalumynai visokie ekspromtu, ir patirtis rodo, jog geriausia gaunas. Svogūnų sodinukai pirkti moki/veži jau iš šiukšliukų krūvos su 70 proc nuolaida, visiškai neprižiūrimi, užaugo kuo gražiausi, tik sausį užbaigiau savus, o vartojam jų nemažai.

Atsakyti

Geriausi žalieji - svogūnai, petražolės ir gražgarstės!

Dar žiūrėsiu, kas iš rudeninio sodinimo sužydės!!! Krūmukų.

Atsakyti

Šypsenos diena - puikus pavadinimas!

Atsakyti

Taigi saulė šviečia, pavasariu kvepia, daržų temos prasideda. Ko nesišypsot ;)

Atsakyti

Už lango pūgija su lietum...

Bet ant palangės jau paprikomis sužaliavęs pavasaris.

Kažkur pakeliui link DE skrieja gal 20 rūšių pomidorų sėklų nuo itin mielo dūšiai žmogučio.

Dietų nesu laikiusis ir bijau apie jas galvoti. 

Apvalumus nepageidautinose vietose bandau sportu gludinti. Bet pastebėjau, kad po sporto, kažkaip ir nesąmonių mažiau į save kišt norisi.

O šiaip laukiu atšilimo, tada net extra sporto daug nereikia, imu žingsniuoti po savo teritoriją, nuo vieno augaliuko prie kito ir pan. 

Atsakyti

Kapseika aha sportas ir mane taip veikia nesamonių ne taip norisi. Tik kad va apleidus visai esu. Vakar 30 min pasipilatesinau tai šiandien daug jaučiu raumenukų visokių. 

Reikia kažką su tais sparneliais ir rinkutėm ant šonų dygstančiom daryti :)

Atsakyti

Oi kokia gera ir aktuali tema, dalinkitės ir kalbėkit kuo daugiau, gal užsimityvuoti pavyks. Su tom kitom palaikymo grupėm tai prieš porą metų vieną tokią nusižiūrėjau, iš šalies visai patiko ta organizatorė, receptai skanūs, liaupsių krūvos. Nusipirkau. Ir tada pradėjo eiti nurodymai kaip kariuomenėj :B​ Viską fotkint, kelt į grupę iki tam tikros valandos, tą daryt, to nedaryti, bendrauti tik tam tikru tonu ir pan. Nu ačiū. Taip ir nepradėjau aš to kurso. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Skaudi tema man šiuo metu svoris, nes minty jau turiu sustot ėst, o įgyvendinimas minties vis šlubuoja.. 

Ekonominiai sumetimai irgi aktualūs, nes nenoriu didesnių naujų rūbų pirkt..

O baisuma ir šokas ištiko tada, kai besimatuodama slidinėjimo kelnes, dėvėtas visada ir pasutinįkart prieš 2 metus, nes pernai sezoną praleidom, užsitempt sugebėjau tik iki pusės šlaunų... SUsisegt nesitikėjau, bet bent jau ant užpakalio užtempt planas buvo  :oh:  :cry2:  :cry2: 

Bet tai ką, kažkokia durna ta mano psichologija, ar kas ten. Veikia kažkaip ne taip. Nes šįryt užvažiavau į MonAmi, sąmoningai, nusipirkt torto gabalo  :oh:  :B  Nors puikiai protu suprantu, kad čia jau tikrai nekažką reikalas.

O šiaip tai net kolegė yra pastebėjus, jei po stalu šiukšliadėžėj vieni saldainių ir šokoladų popieriukai, tai jau nekažką gyvenime būsena.. Ir sunku tikrai tas pirmas žingsnis, tiksliau  net ne pirmas, o tas pradinis įsivažiavimo laikas. Nu bet vis tiek sugrįšiu aš į jį. Tik labai norėčiau daugiau ir nebeslįst atgal.

Ir sportas man neveikia. Galiu sportuot belekiek, jei maistas nesutvarkytas, svorio neveikia. Guodžiuos bent tuo, kad kažkokia fizine veikla užsiimu :D

Atsakyti

Labas rytas

Man šiandien durnos šypsenos diena :D

Labas, ar tik dėl tos saulės ir daržų šypsaisi? :)

Pritariu Gadget dėl geriausių žalumynų, iš esmės jie darže labiausiai ir džiugina. Krapai dar, tik jų augimas trumpesnis, rudenį paskui man sunkokai auga.

Šiandien tikiuosi padirbėti tiek, kad liktų kuo mažiau nepadarytų galų. Nes per beprotišką savaitę ne sumažėjo darbų, tik padaugėjo...

Pagaliau tapau pažangi - pasidariau mobilų parašą vakar, ta proge, kad jau Oze koferencijoj Multikino buvau. Nereikia man to parašo beveik, tik draudimo žalų registravimui :). Pasvėriau viską ir nusprendžiau, kad apsimokės laiką sutaupyt vietoj važiavimo į skyrių, parkavimo ir pan. Nu tai namie nutiko istorija verta anekdoto, bet užsiutau juodai, dar taip ant vyro nebuvau keikusis niekada  :B . Paprašiau, kad pakeistų telefone kortelę į naują. Pasakiau, kad telefoną kraut padėjau, nes anas neskubėjo. Po poros paraginimų - nuėjo, įdėjo, atnešė man, paprašiau pamokyt, kaip naudotis. Bet pamačiau, kurį telefoną man atnešė... Darbinį  :B. Iš jo išėmė kortelę, sulaužė ir išmetė  :B . Čia apie tai, kad negirdi, neturi įpročio perklausti, pasitikrinti, telefonų mano neskiria, nors jie labai skiriasi, o galų gale - kaip gali šaut į galvą sulaužyt ir išmest kortelę neatsiklausus, gal ten aš gerus dalykus laikau... Tikiuosi, kad niekas labai manęs nepasiges telefonu šiandien, parašys, jeigu ką. O vietoj to, kad, tipo, sutaupiau laiką važiavimui iki Šiaulių banko draudimo , teks važiuot iki Telia salono naujos kortelės...

Dar biškį liūdesiukas, nes baigiau vakar dukros megztuko kūną. Su adata. Ta apsivilko ir kad tempia, kad tempia žemyn, nori ilgesnio... O man pagal raštą ilgesnės atnaros jau ten niekaip negalima buvo megzt. Numegsiu kaklo atnarą ir bandysiu iškalbt ir agresyviai ištempt ir į plotį, ir į ilgį (vėl tos šukos man pravers!), mažu kelis cm laimėsiu. Jeigu ką - džiaugsis mažoji sesė. Nors ūgiu jau pasivijo dičkę, bet dėl megztuko ilgio neburgs, ir plotis geriau atrodys mano akim  :B .

Atsakyti

Oj nea, man čia tas ir faina, kad į kiekvieną klausimą: ar galima? Ji atsako- aišku, galima. Aš nedraudžiu nieko. Bet tik dėl rezultato tada negarantuoju :D 

Ir realiai, čia ne dieta, o bendras mitybos pakeitimas, kaip dariau ir su IrunLt, kai viskas tiko ir lėtai, be stresų buvau nusimetus 6 kg (nu dar iki tol savarankiškai 10). 

Tai ir dabar- pagrindas režimas, ir vėl daržovių didinimas. 

Atsakyti

Restar gal ne tik  :D​ 

Atsakyti