Gerai toj Lietuvoj pas mus - tik patvirtinot, mielosios "užsienietės" . Realiai visur visko yra, bet tik išvažiavus supranti, kaip pas mus gerai. Kažkaip netikėtai teko pastaruoju metu su 3 lietuvaitėm Italijoj gyvenančiom pabendrauti, su viena netrumpus tokius pietus turėjom. Tai eikit sau, kaip galima uodegą pasikelt, kaip čia pas mus faina, net oro (ne)drėgnumo tema, o ir šiaip - kultūros/veiklų turtingumo, žmonių žingeidumo, noro kažką daryt ir pan. prasmėm. 3 kolegės vaikai irgi UK šiuo metu bazuojasi - ir mediciną pakeikia, ir traukinius/autobusus be normalaus grafiko...
O aš va nueinu pas dantistę (7 min kelio), kuri jau arti 30 metų mano dantis prižiūri (buvau šiandien profilaktiškai, kad pažiūrėtų, kaip man sekasi su naujais kramtomaisiais paviršiais), galiu nueiti pėsčia (18 min kelio) iki kirpėjos, kuria visada lieku patenkinta. Už tų pačių kelių minučių pas šeimos gydytoją galiu nueit ir ja esu patenkinta, paskambinus pastovios sesutės iš balso pažįsta .
Suveikė man tas paracetamolis po kokių 2,5 val. Tikiuosi, ryt, neužeis vėl tuo pačiu metu .
Žakardines kojines aš ir vėl norėsiu išbandyt, tik reikia dar dukrai megztinį žakardinį baigt (vakar gražiai ir paskutinis, trečias raštas ant kūno be klaidų ir ardymų susidėliojo), gal dar kokias pirštines smagumui numegzt. Norėčiau išbandyt, ar eitų man ant savo kojos pakankamai paslankias žakardines kojines numegzt.
MsuM - man atrodo, kad tu teisingai siūlus susidėlioji - kuri spalva nori, kad išryškėtų, tą ir dedi arčiau mezginio arba širdies, kaip sako ta dizainerė, kurios megztuką dabar mezgu . Yarn dominance matters
.