Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai darbe intensyvas, jaučiu, kad nebegaliu tiek plėšytis, kaip kažkada, tiesiog nebeaprėpiu vienu metu tiek siužetinių linijų. Nežinau ar dėl to, ar nuo ko kito - antra diena iš eilės kažkur apie 9,30 pradėda įsiskaudėt galvą, kas man apskritai gyvenime nebūdinga. ir panašu, kad šiandien paracetamolis nebenori suveikt, o aš gyvenime nieko rimčiau nuo galvos nenaudojus... Reikėjo gal Ibuprom express kalt, bet tai dabar negersiu gi vienos po kitos.

Kai įkels kolegė, pasidalinsiu vebinaro įrašu apie perfekcionizmą ir atidėliojimą. Džiaugiuosi, kad jau daug suprantu ir nebesu tokia, kaip prieš 12 metų, kai net didžiavaus esanti perfekcionistė. Nu toks prakeiksmas tai iš tiesų, galima sąmoningai keist, bet pasveikt - nelabai...

Pavariau minčių srautą, bandysiu toliau dirbt...

Atsakyti

Karšta joga išbandyta.

Atsakyti

Restar, po 4 val, jei nepraeis galvos skausmas, išgerk Ibuprom express. Arba dar apap apsirūpink, jis toks neagresyvus vaistas. 

Atsakyti

O ana tabletė buvo tiesiog tabletė, ar dozė,  pagal svorį paskaičiuota?

Atsakyti

Ana man rodos yr nebe vaikas, normalaus vidutinio svorio, todėl nebereik išsiskaičiuot dozės

Galvą gali skaudėt dėl įvairiausių priežasčių, ir prie kai kurių vaistukas nelabai padeda

Atsakyti

Katuk,

Nereceptinių vaistų klaidingas dozavimas egzistuoja.

Per maža vaisto dozė neduoda laukto efekto ir yra tik bereikalinfa apkrova kepenims.

Atsakyti

Tai turbūt nereceptiniuose vaistuose vadovaujiesi prie vaisto pridėtu lapeliu (arba susirandi internete).

Siūlau atsiverst paracetamolio dozavimą. Ir kaip eiliniam žmogui susivokti, koks čia teisingas svorio ir dozės santykis?

Atsakyti

Sveikos! Pirtis maciau smagi buvo  :4u:  :wub: ziurejau ziurejau fotkes ir galvojau kuri cia po kuriuo nicku slepiasi  :rolleyes:  :D 

Pas mane savaitgalis turbinis buvo  :hmm: sestadieni ejau kirptis plauku, tai sekmadieni galva kai pati issiploviau krokodilo asaros buvo  :blink:  :blink:  :blink:  va ir ismokau pamoka kad anglam negalima nei nagu nei antakiu nei plauku patiket gink dieve  :oh:  :oh: tai visa laime, kad kirpeja lenke vis gi pagailejo manes ir atrado tarpeli ikist mane per savo pietu pertrauka ir istaisyti mane atgal i zmogu, nes realiai atrodziau kaip kokia zoliapjove butu pravaziavus man per plaukus  :oh:  :oh: 

Ikeliau nauja vloga - kam idomu, apzvelgiau savo Sausio darbus ten  :ax: 

Mezgu kojines vasario menesiui, jau kaip uzsigriebiau tai uzsigriebiau zakarda megzt. Du kart isardziau, tada isbandziau paprastus virbalus su valu, dpn's, maziuka leliuka virbaliuka kur ratu galima megzti. Su maziausiu tuo ratu visgi geriausiai atrodo ta kojine, bet vistiek akys girtuokliautojos  :cray: nu bet kazkaip kazkada gal issiblaivys, tik nezinau kiek tu kojiniu rastuotu primegzt reiks, bet Velykom radau kojines su vistom, tai noresiu ir jas megzt  :lol:​ 

Atsakyti

MsuM, manau, susikalbėsi su kreivom akim. Biškutį praktikos ir viskas bus ok. Ten net svarbu, kurį pirmą siūlą laikai.

Buvau masaže. Sakė, eik ir reabilitacijom užsiregistruok dar. Gausi kineziterapijas, mankštas, elektras, kokius du nemokamus masažus- taigi mokesčius moki, palauksi eilėj, bet naudokis, kol ne kritiška padėtis.. nu gal reikėtų.

Atsakyti

MsuM, manau, susikalbėsi su kreivom akim. Biškutį praktikos ir viskas bus ok. Ten net svarbu, kurį pirmą siūlą laikai.

Buvau masaže. Sakė, eik ir reabilitacijom užsiregistruok dar. Gausi kineziterapijas, mankštas, elektras, kokius du nemokamus masažus- taigi mokesčius moki, palauksi eilėj, bet naudokis, kol ne kritiška padėtis.. nu gal reikėtų.

o seip realiai dabar susimasciau kuri reikia laikyti pirma? As visada vienodai susidedu, pvz dabar mano zakardas rozinis, kojine balta. Tai turiu nusipirkus ta siulu organizeri kur ant pirsto dedasi, ir pirma dedu rozini siula (kaire puse), o antra siula dedu balta (desine puse). 

Del rebilitacijos tai tikrai gera mintis uzsiregistruoti - jei priklauso kodel nesinaudoti?  :4u:​ 

Atsakyti

Mane vis stebina jūsų pasakojimai apie procedūras, visokius šildymus, elektras ir t.t.

Nežinau koks DE turi ateiti, kad tau tokius dalykus išrašytų.

Kolegę kaip tik nesenai išoperavo, tai vargeli, gal 5m. pravaikščiojo žvėriškuose skausmuose, skaudėjo net žiūrint į ją einančią, vos porą masažų gavo, o galiausiai nustatė, kad jau nuo kūdikystės išniręs klubas ir padeda tik operacija.

MsuM mano  tokia pat patirtis su DE kirpykla. Daugiau neinu. Būna kad ir metus ištempiu, kol į Lt grįšiu.

Baigiau kojines.

Dabar egzistenciniuose apmąstymuose. 

Atsakyti

MsuM, sveikinu su tautų draugyste ir plaukuosenos ištaisymu!

Kapseika, egzistenciškai susiskaitė ta pastaba apie Vokietijos sveikatos apsaugą...

Atsakyti