Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, nelabai didelį, bet šiek tiek turiu. Šitų kažkokiam tikslui buvau kažkada pirkus, o jie buvo maišiukais supakuoti, tai liko  pakankamai nuo to ką tada dariau. :)

Atsakyti

Nu pas mus dar viena partizane saulemeile yra..mezga mezga..laabai graziai mezga o nerodo

Atsakyti

Labas sekmadienį. Šiandien aš meldžiuosi virtuvei. Svogūnų sriuba su prancūzbatonio ir sūrio skrebučiais, šonkauliai su orkaitėje keptomis bulvėmis, salotos, na, o obuolių pyragas vis dar orkaitėje  :rolleyes:. Vyrija apsipatenkinusi, o aš virtuvėje jau beveik keturias valandas. Hm. Sakau, kad meldžiuosi virtuvei  :D. Kviečiau draugę į svečius, ji atsimazino, tai iš principo planuoju nusiųsti nuotraukų ir paerzinti. Ot. 

Mezginių krūvos pavydėtinos. Kacumota šaunuolė. Lace skara įspūdinga. Kerpenos megztelis įkvepiantis, o žymeklių, tikra tiesa, per daug nebūna. 

Atsakyti
Labos
Nesustabdoma ta musu Niuma. Mezginiu nera tiek daug ar taip greit.tiesiog ka rado lentynoj nematyto ta ir griebe.reiks kita karta atimt telefona pries isileidziant.
Beje,siulus perku vistiek greiciau negu sumezgu,"Prie sektos" taip sakant
Atsakyti

1484488902%5B/url%5D"]1484488902[/url]"] Lace, o tu jau testavai antrą pamoką su kaklo išėmimu. Aš ką tik peržiūrėjau video niekaip nesuprantu, kaip ten ji pradeda. Ar ten ji truputį atsivyniojus, kad liktų antram uždėjimui galas, ar iš vis tam pirmam pečiui atsivynioja papildomą kamuoliuką?
Dar netestavau, tik filmukus pažiūrėjau... supratau, kad kažkokiu būdu siūlo pasilieka, kad antram pečiui iš to paties siūlo gautųsi uždėjimas... aš jau labai noriu ką nors normalaus (ne mėginuką) tuo būdu megzti, bandau išsirinkti siūlą ir testuosiu realų dydį. :unsure:
Atsakyti

Dar netestavau, tik filmukus pažiūrėjau... supratau, kad kažkokiu būdu siūlo pasilieka, kad antram pečiui iš to paties siūlo gautųsi uždėjimas... aš jau labai noriu ką nors normalaus (ne mėginuką) tuo būdu megzti, bandau išsirinkti siūlą ir testuosiu realų dydį. :unsure:

Tai matyt man teks palaukt kol tu pratestuosi, nes niekaip nesuprantu. Iš pradžių lyg sako, kad paima 2 pėdų siūlo galą. Bet kažkaip keistai jį ten pririša, kažkur siūlo vidury. Po to mezgant, lyg matau kad kamuoliukas nuvyniotas nedidelis yra, bet nieko apie tai nepasakoja, O paklausti angliškai nesugebėsiu.

Atsakyti

Eėhhhh, kažkaip keista, bet Lace skaros grožio tai nesuprantu :hmm: spalvas suprantu, sportinį/mezgiminį azartą irgi, bet grožio - nea :rolleyes:  

Nite, gi ir neturi tau būti viskas gražu, kas man  gražu ;) nors man ta skara ir pačiai  tokia tik nenešiojamai graži atrodo. Išbandžiau, smalsumą patenkinau, džiaugiuosi, kad prisiverčiau pabaigti, o toliau neprognozuojamas jos likimas....  :rolleyes:

Atsakyti

Labos :4u: 

Kooooks derlingas savaitgalis :bigsmile:  Kacumota su Lace tai tikros slapukes :bigsmile: Lace,kiek laiko ta skara narpliojai?Kas pes siulai, cia vienspalviai buvo? Itariu kad mezgei riesiniu virbalais, jau tokio smulkmeniskumo darbas. Nezygiavot siandien? Lauke toks pasakiskas oras, prisvaiksciojom iki soties, apie tave tuo momentu pagalvojau :ax: mazu ir tu kur tuo momentu vaiksciojai. Kerpenos kasmyrelis irgi kaip diddarbis, as irgi is dvieju giju mezgu. Rastas tavo megztelio fainas.

Nite, ar esi? Gal gali papasakot ukiskai kaip reik kakla islaidyt :ax: Numezgiau dukrai dvi vienodas priekio dalis nesagstomam mezgtiniui kartu su dekoratyvine ta vadinama juostele. Nedasunta kaip reik suzinot kiek, kas kiek iki kiek reik siaurint po viena aki iki virsaus.Ar siaurint reik iki pat peties, ar paskui jau susiaurinus mezgama tiesiai. Buvau pasidejus pirktini megztini, ziurejau ir vis tiek nesupratau kaip reik daryt :ax:.

Atsakyti

Nite, ar esi? Gal gali papasakot ukiskai kaip reik kakla islaidyt :ax: Numezgiau dukrai dvi vienodas priekio dalis nesagstomam mezgtiniui kartu su dekoratyvine ta vadinama juostele. Nedasunta kaip reik suzinot kiek, kas kiek iki kiek reik siaurint po viena aki iki virsaus.Ar siaurint reik iki pat peties, ar paskui jau susiaurinus mezgama tiesiai. Buvau pasidejus pirktini megztini, ziurejau ir vis tiek nesupratau kaip reik daryt :ax:.

Nesupratau ką mezgi :D kodėl dvi dalys nesagstomam megztiniui :blink:

Atsakyti

Na isivaizduok uzsagstoma bet be sagu :rolleyes: Kardiganas bus jei visai ukiskai :rolleyes: 

Atsakyti

Apvalaus kaklo dama nepageidauja, tai kaip suprantu kazkur musiau pazastu srityje tureciau pradet jas siaurint, nu bet kaip reik isskaiciuot kas kiek eiliu siaurint? 

Atsakyti

Apvalaus kaklo dama nepageidauja, tai kaip suprantu kazkur musiau pazastu srityje tureciau pradet jas siaurint, nu bet kaip reik isskaiciuot kas kiek eiliu siaurint? 

Daba supratau  :D jei gerai įsivaizduoju, tai bus šiek tiek laisvokas arba ir labai laisvas modelis  :hmm: tada visiškai dzin kaip išiminėsi  :D gali tolygiai iki pat peties - tada reik skaičiuot kas kiek ir po kiek  :rolleyes: o gali sumegzt kas antroj eilėj (arba kas ketvirtoj, jei siūlas plonesnis), kol akių pasidarys kiek reikia pečiui, ir varyt lygiai toliau pasišvilpaudama. Ir teisingai sakai, kartu su pažasties išėmimais reiktų pradėt. 

Atsakyti