Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hikingo ir ieškau, nes tokius ir išmečiau atgailėjus :cry2: , 14 metų atitarnavusius. Tik aš nesu tokia turtinga, kad pirkčiau pigius batus :). Gadget jau rašiau - mano meistrė (buvo vyras ir žmona Jeruzalės turgelio kioskelyje, ji dar ir siuva, visokias rankines, kuprines taiso puikiai, bet vyras mirė) pasiūlė nusipirkus batus atnešti jai parodyti, pasakys, ar verta laikyt, ar grąžinti. Labai gerbiu tokius profus. Sakė, kad prieš 10 metų geresnius batus gamino...

Kiti buvo tiesiog aulinukai, bet labai patogūs kojai,  su spalvotais raiščiukais...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 vasario 2024 - 12:58

Labos

Idomūs reikalai su tom mano procedurom.

Vakar po masažo ir mankštos visą dieną be jėgų ir mieganti.šiandien  grįžus  vėl išsijungiau trim valandom.O atrodytų tikrai ne tvartus mėžiu, o tik antakius kiloju ir liežuvį rodau.

Atsakyti

Stresiukas brangioji tave išjungia, reikia gi atstatyt išteklius

Atsakyti

Aš jau greitąją buvau išsikvietus 🤐 Emiliui.

Atėjo verkdamas, karštas, kad galvą skauda. Išsigandau, kad nebūtų meningito. Įvertino būklę. Gal sinusitas ar virusas. Leido likt namie. Močiutė globos vaiką vėl kelias dienas. 

Atsakyti

O, pasirodo ne viena aš naktinėjau, apie karštas galvas laksčiau. Pikčiausia, kad su vyruku sėdėjau savaitę namie dėl kitų reikalų. Penktadienį nutraukė nedarbingumą, nuėjom iki bibliotekos ir vakare įsijungė šildymas.... 39.... Nu iš kurrrrrrrrr

Atsakyti

Labas rytas, pirtininkės išsiplepėję ilsisi, tai daugiau niekas ir nebešneka :). Šita pirtis biškį kitokia, gal kad aš pirmąsyk į pirtį nėjau :). Galėčiau džiaugtis, kad pamezgiau, bet po to pamezgimo net 2 sykius reikėjo megzti atgal :). Tai tik namo grįžus sumeziau visus išardymus ir dar į priekį pavariau. Žodžiu, pamoka - nesiimt žakardų į pirtį, nes plepant sunku raštą atitaikyt.

Visos euforijos ir ditirambai po susitikimų išsakyti per ankstesnes pirtis, kažkaip norisi pasilaikyti tą jausmą viduje, o nedalyvavusios foto galėjo pamatyt.

Miego, aišku, kokių 5 valandų mažokai buvo, bet namo grįžus vis tiek labiau rūpėjo įveikt man tuos savo nelemtus lapelius, kuriuos vis ardžiau, o po lapelių - vėl kitas raštelis... Tai dabar mielai eičiau primigt, juolab, kad vyras pasiėmė laisvą ir sau saldžiai parpia...

Atsakyti
Labai smagu pasimatyt buvo wub.gif Apčiupinėt naujus mezginius, siūlus, net ir schemas mūsų kambarėly išmokau kur ieškot biggrin.gif Naujiena man.
Tik grįžtant apkalbėjom, kad gal sekantį kartą jei pirtis- tai pirtis, t.y. galiem ieškot ir be kubilo, nes vis turim su juo reikalų biggrin.gif doh.gif
Mažius vakar ryte dar buvo šiltas, bet po pietų jau linksmas. Šiandien palikau dar su močiute namie, o rytoj- matysim pagal situaciją.
Pradėjau grįžus antrą kojinę, bet kažkokia nesusikaupus buvau - pirmą kartą sugebėjau užsidėt 60 akių, antrą - 66 biggrin.gif Net atnaros nenumezgiau vakare ir ėjau anksčiau miegot. Antra savaitė stengiuosi įsivest naują rutiną- eiti miegoti 'šiandien, t.y. iki dvyliktos. Ir beveik pavyksta smile.gif '
Atsakyti

Labai gražūs tie Restar lapeliai. Ir tas spalvų derinys :wub: 

Aš tiesą sakant kažkaip intensyviai visą savaitgalį gyvenau, kad net neturiu laiko pasidžiaugt kompanija :D  atrodo, kaip guliau penktadienį vakare, taip šiandien ryte į darbą atsikėliau :oh:  šeštadienis ir sekmadienis tokie turbo režime, su daug veiksmo. Ir ši savaitė panaši nusimato. Aišku, gerai, kai dar galim veiksme gyventi, bet reikia ir pertraukėlių, kol pats gyvenimas nepristabdė.

Beje, apie gyvenimą ir jo stabdžius. Pasidariau aną savaitę gi feritiną po 3 mėn. pavartojimo. Nu tai ką, nuo 12 pasikelta iki 23 su biškiu... nedžiugina

Atsakyti

O gal tu, Katuk, pasidžiauk tuo feritinu, nes per 3 mėn dvigubai pasikelt - tai jau daug. Nes kai kas, kiek begertų geležies, tokių skaičių nematę...

Vietoj tų lapelių buvo pagunda palikt neaiškius kringelius, kuriuos visgi gerokai po vidurnakčio su Liniukos pagalba išsiardžiau, paskui dar iki 3-ijų mezgiau į priekį, ryte tęsiau, o tada žiūriu - vis tiek nepanašu į lapelius, viena eile per mažai buvau nuardžius, tai vėl viską iš naujo atgal, bet jau akelę po akelės...

Dukra pamačiusi vakar jau džiaugėsi. Man tik neaišku, ar dydis jai tiks ir ar siūlų baltų užteks (kadangi neaiškus babininių metražas, tai primečiau, kad teoriškai turi užteks, bet kas ten žino...). na, jeigu ką, tai atnaroms ką nors pribursiu iš kokių kitokių pieno baltumo siūlų.

Atsakyti

Nu. Kai viršutinė riba, feritino normos, yra 205, tai tas 23 nu labai jau varganai atrodo. Sakyčiau bent koks 70 būtų toks tvirtas pliusas.

Duomenys duomenim, geriausia, jei pats organizmas sako ok, bet vat jis kažkaip pypsi, kad kažkur ne ok. Žinoma, tai gali būt visai ne šito rodiklio reikalai... turėtų šiandien  gydytoja skambint, tikiuosi nepataikys, kai aš prie kapo duobės stovėsiu :hihihi:  ne savo gi.

Atsakyti

Šmaikštuolė :) (su ta kapo duobe).  Dar gerk 3 mėnesius ir jau bus arčiau tiesos tas feritinas (bent jau man visada sako, kad reikia bent pusmetį gerti geležį). Bet man tai nepanašu, kad šitas vienas rodiklis taip blogai veiktų. Nes aš visą gyvenimą su mažakraujyste ir nepasakyčiau, kad labai pypsiu. Kai jau į 4tą aukštą laiptais negaliu užlipt neuždusus - jau žinau, kad tikrai blogai, bet kai ne laiptais - tai nieko itin blogo nejaučiu. Na, ir aš tikrai sau leidžiu nemažai ilsėtis, beveik niekada neturiu savaitgalių turbo režimu, jeigu neskaityti maišų maisto ir šokių virtuvėje :).

Limit dar gali pasisakyt su nuolatiniu feritino trūkumu.

Atsakyti

Laba diena, švaruolės!

Aš irgi švarinaus, židinį valiau.

Mezginys nei vienas iš dviejų nedžiugina.. Ta proga tvarkausi siūlus, gal net parduosiu ką.

Toks kritiško požiūrio man šis vasaris. Taisiau nuotaiką manikiūru ir pedikiūru, tulpių spalvos, pagelbėjo. Labai laukiu savo kultūrinės kelionės!

Ir pūgos bei pliurzos dovanotas sumušimas ant blauzdos sugijo. Bet į apledėjimus reaguoju neėjimais. Nepatinka sirgti/jaustis apribotai. Ir karšta joga ta proga vis dar nebandyta, bet!! Vasariui paskelbė nuolaidas!

Nu. Kai viršutinė riba, feritino normos, yra 205, tai tas 23 nu labai jau varganai atrodo. Sakyčiau bent koks 70 būtų toks tvirtas pliusas.

Duomenys duomenim, geriausia, jei pats organizmas sako ok, bet vat jis kažkaip pypsi, kad kažkur ne ok. Žinoma, tai gali būt visai ne šito rodiklio reikalai... turėtų šiandien  gydytoja skambint, tikiuosi nepataikys, kai aš prie kapo duobės stovėsiu :hihihi:  ne savo gi.

Juodas juokas?

Pagūglinau, nes iš sveikatos rodiklių mintinai žinau tik normalaus kraujospūdžio skaičiukus. 

Rezultatai

Normalus feritino kiekis kraujyje yra:

Vyrams nuo 24 iki 336 mikrogramų litre;

Moterims – nuo 11 iki 307 mikrogramų litre.

O kokie ilgamečiai feritino kiekiai tavo organizme, katuk? Kai esi/jautiesi sveika?


Atsakyti