Laba diena, švaruolės!
Aš irgi švarinaus, židinį valiau.
Mezginys nei vienas iš dviejų nedžiugina.. Ta proga tvarkausi siūlus, gal net parduosiu ką.
Toks kritiško požiūrio man šis vasaris. Taisiau nuotaiką manikiūru ir pedikiūru, tulpių spalvos, pagelbėjo. Labai laukiu savo kultūrinės kelionės!
Ir pūgos bei pliurzos dovanotas sumušimas ant blauzdos sugijo. Bet į apledėjimus reaguoju neėjimais. Nepatinka sirgti/jaustis apribotai. Ir karšta joga ta proga vis dar nebandyta, bet!! Vasariui paskelbė nuolaidas!
Nu. Kai viršutinė riba, feritino normos, yra 205, tai tas 23 nu labai jau varganai atrodo. Sakyčiau bent koks 70 būtų toks tvirtas pliusas.
Duomenys duomenim, geriausia, jei pats organizmas sako ok, bet vat jis kažkaip pypsi, kad kažkur ne ok. Žinoma, tai gali būt visai ne šito rodiklio reikalai... turėtų šiandien gydytoja skambint, tikiuosi nepataikys, kai aš prie kapo duobės stovėsiu ne savo gi.
Juodas juokas?
Pagūglinau, nes iš sveikatos rodiklių mintinai žinau tik normalaus kraujospūdžio skaičiukus.
Rezultatai
Normalus feritino kiekis kraujyje yra:
Vyrams nuo 24 iki 336 mikrogramų litre;
Moterims – nuo 11 iki 307 mikrogramų litre.
O kokie ilgamečiai feritino kiekiai tavo organizme, katuk? Kai esi/jautiesi sveika?