Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Penktadienį? Darbas, apsipirkimai, bernam maistų ruošimas.

Mezginiai- tai dar vienas ir ant virbalų. Buvo užbaigtas sekmadienį. Vakar vėl paardžiau. Turėčiau spėt iki pirties pabaigt ir išskalbt. 

Atsakyti

Mes nuotolinį darbą kiekvieną savaitę pildomės arba būsimam mėnesiui, jei tos pačios savaitės dienos. Pvz vasarį antrad, ketvirtad sutariau poliklinikoj masažus. Tom dienom visa mėn nuotolinį susipildžiau. Bet būna, kad visai neimu nuotolinio darbo, nes jeigu labai užimtos dienos, man paprasčiau iš darbo- mažiau vaikai blaško, kai nuo pietų visi 3 (arba 4) pradeda rinktis. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Restar paveluoti bet nuosirdus sveikinimai Gimtadienio proga!  :4u:  :4u:  Galas menesio labai daug darbu buna, o pas mus dar ir deklaracijas reik priduot iki siandien darbo galo visas tai biski sukames kaip voveriukai rate  :D  :rolleyes: Pirmadieni net uzmigau ant sofos gryzus, vakar jau nepavyko nes reikejo valgyt daryti ir isblaske mane, bet siandien nereiks tai kas ten zino kaip bus  :rolleyes:  Strigau su sukneles mezgimu nes niekaip nesuprantu kur man reik deti markeri o nesamoniu prisimegzti ir veliau ardyti nesinori  :hmm: gal kuri patarsit ar suprasit ko as nesuprantu.... Ikelsiu nuotrauka.  Stringu ties tuo kad pradejus megzti rankove nera nurodoma kur prasideda eile ar kur markeri ideti kuris ja zymetu. Kai reik pradeti siaurinti parasoma, kad pramegzti dvi akis ir deti markeri, bet nuo kurios vietos tas dvi akis man skaiciuot  :help:  :oh:​ 


Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 31 sausio 2024 - 09:32

MsuM, nuo  pažasties vidurio linijos.

Laba diena!

Atsakyti

MsuM, paprastai, rankovės eilė prasideda per vidurį pririnktų akių iš pažasties, tai tavo atveju per vidurį tų 4 papickupintų.

Atsakyti

Savotiška tokia diena - pasipuošiau (kaip man užsimauti sijoną, įsisegti segę - yra daug :) ), nuvariau į renginį, maloniai klausiausi ir buvau nusiteikusi bendrauti per pertraukas su fainais žmonėm, bet netyčia pasižiūrėjau į telefoną - pora praleistų skambučių, kurie baigėsi ... važiavimu į Santarų vaikų priėmimo skyrių ir gipsu kokiam mėnesiui... Mažė griuvo per kūno kultūros pamoką, kairės rankos riešo lūžis. Vyras grįžo iš poliklinikos su vienu sirgalium, lėkė parvežt iš mokyklos, aš parlėkiau namo autobusu ir vežiau toliau, nes vyrui posėdis turėjo būt. Tryniausi po Santaras visa pasipuošusi  :lol:

Ale neužilgo vėl teks puoštis - kolegės pakvietė į degustacinę vakarienę Ertlio name. Nebuvus, tai įdomu.

Spalvingas tas gyvenimas. Lieka tik išspręst dilemą, kaip patogiai aprengt ryt į mokyklą, kad pati galėtų apsitarnaut... Arba dar neryt, jeigu dar skaudės.

Atsakyti

Ooo užjaučiu.

Aš tai vieną didžiuuuuuulį projektą pridaviau. Lai.min.ga!

Atsakyti

Sveikos

Linkiu visom geros pirties ir smagaus pasibuvimo.

Aš nebūsiu dėl rimtos priežasties.Po triju karalių ištiko mane tokia nemenka kiaulyste kaip Belo paralyžius.Taigi po visu pasibaisėjimo, neigimo, gedėjimo ir panašių stadijų, po nemenkos krūvelės vaistų ir procedūrų ir nuostabiem žmonėm padedant , lyg jau gerėt pradeda.

Darbo dar daug -su grožiu teks dirbti  :rolleyes: , bet pradžiai būtų labai gerai, jeigu bent pradėtų veikti tai kas yra savaime suprantama.Na pavyzdziui galėčiau užmerkt akį.

Atsakyti

Ak tu rūta žalioji! Pasigūglinau, apie ką tas Belas. O kokia pažeidimo priežastis? Ar... tiesiog  nutiko?

Atsakyti

Panašu, kad tiesiog....

Dar laukia  MRT, bet tikiu kad bus " peršvietė galvą, bet nieko nerado"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 31 sausio 2024 - 19:28

Kacumota, n-tąjį kartą linkiu, kad tegul 'nieko neranda' 🥰 

Atsakyti

Kacumota :blink:  eik tu sau! Net nežinai ko linkėt-tiesiog :4u:  :4u:  :4u:  plę. Kokios perspektyvos?

Atsakyti