Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, su gimtadieniu! Laimės smulkmenose! 

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu!!!!!! 🎉🎉🎉

Atsakyti

Kažkaip prisiminiau. Vakar stovėjom eilėje prie 1 ir 2 šviesų festivalio objektų (beje, vienintelė eilė vakar). Priešais stovi vyriškis su moteriške. Moteriškė pasiskundė, kad šąla rankos pirštinėse. Vyriškis:

- Jos iš vilnos? Šukuotinės ar grėbliuotinės?

Nuo šių žodžių taip išsišiepiau, kad net sūnus sureagavo ko čia man netikėtai taip linksma pasidarė eilėj stovėti.

Atsakyti

Jurgitak, kaip tu? Kaip bukliukai?

Rankos tiesiasi pačiupinėti!!!

Atsakyti

Man jau liežuvis pinasir kliūna už naujų dantų be alkoholio šiandien :) . Nereliai pasikalbėjau su mezgančia drauge ir gavau Siūlų damos čekį ♥. ir dar norėtino mezginio aprašymą ♥. Absoliučiai netikėtai, nes man vien mūsų draugystė yra didelė dovana  :wub: . 

O klozetas, tikiuosi, kad prieš miegą bent vėl senas bus atstatytas  :lol: . Nes po 3 vizitų į Senukus, reikės dar ryt laukti kol vyro brolis tinkamus varžtus pagamins  :lol: . Žaviuosi tų vyrų pasitikėjimu savim ir nebijojimu vis bandyt :). Gerai, kad dar ryt laisvą dieną turės, tai galės linksmintis toliau su klozetu... Man gal į darbą išeit, kad nors pasisiot turėčiau kur  :lol: .

Atsakyti

Restar, linksminatės. :) Aš svajoju rekonstrukciją bute pasidaryti ir perkelti vonią su tubziku į koridoriaus ir sandėliuko vietą, o koridorių ir įėjimą vietoj vonios, tai man didžiausias galvos skausmas, o kur per tas dienas tubziką padaryt. :D

Gadget, aš gerai, savaitgalį aktyviai pailsėjau (kelionių paroda, šviesų festivalis) bet labai noriu atostogų. Šiandien dar sužinojau, kad turėsiu jau 7-tą tiesioginį vadovą per paskutinius 5 metus. Galvoju, kad gal reikės jos paprašyti, jog pažadėtų, kad šiose pareigose dirbs ilgiau nei metus :D O tai realiai jau nusibodo derintis vis prie naujo. Aišku, iš kiekvieno vis konors naujo išmokstu, bent jau toks pliusas.

Bukliukai gerai gyvena. Vis prieinu prie lentynos paglostyti (reik sūnaus merino megztinį pabaigti) ir dar noriu turėt, bet laikausi https://woolunatics....y-yak-boucle-2/

Atsakyti

Oi, aš šitų norėčiau turbūt labai :wub:​ . Ir kaina lyg ne kosminė, nebent siuntimas brangus? Kooperuočiausi gal  net...

Atsakyti

Siuntimas iš ten nuo 16 eurų. Galėsim pirty pasiderint. Turiu iš plonesnio mėlyno pavyzdėlį mažiuką mažiuką. Atvešiu pačiupint. :)

Atsakyti

Aha, atsivežk būtinai ♥. 

Atsakyti

Restar, sveikinu su praėjusiu gimtadieniu! :dovana:

Atrodė, kad vakar parašiau, bet turbūt tik mintyse :mastau:

Tai, kaip suprantu, pirtis jau šį savaitgalį...

Atsakyti

Tai taip. Aš irgi vakar apsižiūrėjau, kad jau pirtis :D

Dar patiklsinkit, kelintą valandą renkamės?

Koks fainas oras lauke  :wub:​ Apėjom ratuką su kolegėm.

Atsakyti
Taip, šį savaitgalį.
Ką tik susitikslinau, kad niekas nesikeičia. Renkamės nuo 16 val.
Atsakyti