Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, su Gimtadieniu!!!

Gerų naujų tavo metų, kad  kuo daugiau viskas aplink džiugintų ir būtum sveika!  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Restar, su gimimo diena :)

Atsakyti
Restar, ar patiko išsirinkta vieta šventei?
Atsakyti

:4u: !

Vakar fainai pasisėdėjom Grey, pasirinkimu likau patenkinta, panašu, kad visi liko sotūs ir laimingi. Porcijos tikrai nejuokingos :). Paskutinės minutės netikėtumas - susirgo mano dvimetrinis staiga, kosėjo kažkiek dieną, vakarėjant čiupt tik už kaktos, liepiau temperatūrą matuotis - 38,5... Taip ir liko namie, nes ėmė atrodyt visai blogai. Bet kadangi didelis, tai nesusinervinau. Nebent dėl to, kad negalim likt vienudu su vyru šiandien ryt namie. Anas pasiėmė pora dienų atostogų, nes išankstinė mintis buvo kur nors važiuot į Druskininkus ir pan. Bet ta proga pakeis klozetą  :B . Žiauriai mes romantišk:lol: . Gal kur nuvažiuosim pavasarį, nes megzt aš ir namie galiu, o vaikščiot labiau patinka pavasarį. Tai kažkaip renkamės, kas mums aktualu, nes kas atrodo faina į kitus pažiūrėjus :).

Grįžus dar ir pamegzt spėjau. Porcelain sweater nugaroj turiu iki pažąstų, priekyje jau sujungiau apykaklę, liko rašto juosta, o tada varysiu ratu. Greit juda.

Ryte atsibudau ir ėmiau juoktis, nes ranka nuslydo po pagalve, o ten - siūlų kamuoliukas. Labai ne princesė, jeigu 3 val sugebėjau išmiegot nepajutus :)ir dar kažką po namus išslapstė, o pats išvažiavo klozeto pirkt :). Bet aš tų jo rebusų/lobių paieškų nemėgstu, tai nesivarginu labaieškot :)

Nuoaika puiki, ryte šokau su muzika iena - jokie skaiai manęs neišgąsdins, o už savo savijautą atsakinga pati :). Manau, kad dar pagyvensiu :lady: .

Atsakyti

Restar, kokio gražumo postas!

Aaaaaaak

Sveikinu, siūlų kamuoliuko princese su Tavo Diena!

Atsakyti

Restar, tikrai, kokios fainos emocijos!!  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Ne vieną kamuoliuką gavau :). Radau išslapstytus :).

Atsakyti

Ne vieną kamuoliuką gavau :). Radau išslapstytus :).

Atsakyti

Restar kaip faina  :wub: 

O knygą pati išsirinkai ar siurprizas?

Atsakyti

Ai, dar ir ištrint sugebėjau :) ne tą, ką reikia.

Buvo susakyta, kad noriušitų kamuoliukų kokių nors, knyga buvo paminėta, o gal pats užklausė ar nėra antros dalies, nes pernai dovanojo pirmą dalį. Norėjau, kad būtų dalis siuprizo, tai sakiau kokią nors, kaip jam susišvies, tai tiksliai nežinojau, kurią gausiu.

Atsakyti

Restar, gražios tavo dienos!!

Atsakyti

Restar, tu man tokia daugiasluoksnė ir sunkiai nusakoma gylio moteris :wub:​  Labai gražus tavo šiandienos nusiteikimas, linkiu kad jis lydėtų visus metus, būk laiminga!!! 

Atsakyti