Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet stadionas neturi sielos, nepaeis čia tos filosofijos turbūt

Beje, šią savaitę turėjau tokį seminarą, apie kultūros paveldą. Tai Neryje beveik kiekvienas akmuo turi legendą ir galėtų būti saugomas

Atsakyti

Mano supratimas, pajautimas, patyrimas arčiau Jurgitak.

Iš gyvenimiškos mano ir vyro patirčių. Kiek pastangų kuris įdedam ir kiek gaunam grąžos (naudos), tai jam 100 ar 1000 kartų reikia daugiau darbo, jėgų, pastangų įdėt, kad bent kažkiek atpildo gautų. Aš žyyymiai dažniau, lengviau, paprasčiau atsirandu 'reikiamoj vietoj, reikiamu laiku'. 

Atsakyti

Tai tipo nėr dėl ko stengtis, nes vistiek viskas nulemta?

Ar žiūrit m.a.m.a.? 

Kažkaip visai smagiai žiūrisi

Atsakyti

Kodėl nesistengt?  Dėl savęs, savirealizacijos. Be to, kaip ir saviškiui sakau, įvertinimas vis tiek  greičiausiai ateis, bet ne čia ir dabar. 

Įsikvatojau:
Justinas:
Auklejam savo vaika, kai negali sakyt Ne, o turi sakyt Galbūt.
Ateina sūnus ir sako- noriu paklausyt Bareikio.
Ir aš jam nesakau Ne. Aš jam sakau: Galbūt eik tu š ikt su tuo savo Bareikiu.
🤣🤣🤣🤣
Atsakyti

Oho, kokios filosofinės diskusijos. O tiesa kažkur per vidurį:).

Man tai gyvybės ir mirties klausimas - ką pradėt megzt?

Bandžiau susirašyt, ką reikia megzt, tai faktas, kad iš tų nieko nenoriu :). O ką noriu - tai neverta šiandien pradėt, nes per brunchą negalėsiu pamegzt su raštais... Tai ir nervuojuosi trypčiodama. Ir nelabai ką užsirašiau, ką pati sau norėčiau megzt. Keista. Prisiminiau, kad liemenės reikia, bet siūlai tik pilki jai, o šiuo metu nelabai prie ko tokią suderinsiu. Žodžiu.... Reikia kažkaip susirinkt mintis, apsispręst ir greit pradėt. Ryt galėsiu gal pradėt ir margį dukrai, jei palėksiu iki darbo aprašymo atsispausdint.

Atsakyti

Ooooo

Apie pastangas - neseniai  pasidariau vieną vertinimą. Daniškas, labai pozityvus. Labiausiai išreikšti talentai, vidutiniai ir žemo intensyvumo talentai ;) Tie labiausiai išreikšti yra 9. Tose srityse žmogui natūralu ir lengva. Vidutinio talento darbus, plg su max talento atstovais, žmogus darys iki 3 kartų ilgiau. Žemo intensyvumo analogiškai - iki 8 kartų ilgiau.

Atsakyti

Hm įdomias diskusijas rutuliojat

Aš šiuo metu dedu pastangas matyt. Bet vistiek nulems lemtis. Tik jai reikia padėti

Plačiau-pirty :D

Atsakyti

Labas rytas,

O, qqtė su kabliuku! Šaunuolė!

Geriu kavos ir judu pusryčiauti. Paaugliškai privakaravom su dukra, ir savaitė buvo intensyvi.

Atsakyti

Qqtė kaip tikra instagramerė :D​ 

Atsakyti

Aš vakar pusiau miegodama paskaičiau qqtės postą ir supratau, kad regėjimą taiso :D Galvoju gal naujus akinius ar kokią lazerinę korekciją pasidarė :D 

O aš šiandien mados garaže ant kašmyro paslydau... Galvojau galvojau ką čia į pirtį megzti vežtis, užsukau į MG ir susigundžiau juodu kašmyru/merinu.

Nauja pardavėja dirba nu žinokit grynai Limit antrininkė :blink: Ir sudėjimas, ir plaukai, akiniai, balsas :blink: Limit, kokios pusseserės neturi? :)​ 

Atsakyti

Liniuka, aš iki dabar ir galvojau, kad qqtė apie regėjimą :)

Po 2 mėnesių buvau masaže. Visgi reikia dažniau, nes skaudėjo beveik visur, o lapkritį, kai kiekvieną savaitę ėjau porą mėnesių, jau būdavo visai be skausmelių.

Atsakyti

:D

Labas rytas

Nu kai sujuokinot su tuo regėjimu  :D 

o kažin progresuojančiai toliaregystei įmanoma kažką padaryt? Mielai sustabdyčiau tą procesą

Atsakyti