Bet stadionas neturi sielos, nepaeis čia tos filosofijos turbūt
Beje, šią savaitę turėjau tokį seminarą, apie kultūros paveldą. Tai Neryje beveik kiekvienas akmuo turi legendą ir galėtų būti saugomas
Mano supratimas, pajautimas, patyrimas arčiau Jurgitak.
Iš gyvenimiškos mano ir vyro patirčių. Kiek pastangų kuris įdedam ir kiek gaunam grąžos (naudos), tai jam 100 ar 1000 kartų reikia daugiau darbo, jėgų, pastangų įdėt, kad bent kažkiek atpildo gautų. Aš žyyymiai dažniau, lengviau, paprasčiau atsirandu 'reikiamoj vietoj, reikiamu laiku'.
Kodėl nesistengt? Dėl savęs, savirealizacijos. Be to, kaip ir saviškiui sakau, įvertinimas vis tiek greičiausiai ateis, bet ne čia ir dabar.
Oho, kokios filosofinės diskusijos. O tiesa kažkur per vidurį.
Man tai gyvybės ir mirties klausimas - ką pradėt megzt?
Bandžiau susirašyt, ką reikia megzt, tai faktas, kad iš tų nieko nenoriu . O ką noriu - tai neverta šiandien pradėt, nes per brunchą negalėsiu pamegzt su raštais... Tai ir nervuojuosi trypčiodama. Ir nelabai ką užsirašiau, ką pati sau norėčiau megzt. Keista. Prisiminiau, kad liemenės reikia, bet siūlai tik pilki jai, o šiuo metu nelabai prie ko tokią suderinsiu. Žodžiu.... Reikia kažkaip susirinkt mintis, apsispręst ir greit pradėt. Ryt galėsiu gal pradėt ir margį dukrai, jei palėksiu iki darbo aprašymo atsispausdint.
Ooooo
Apie pastangas - neseniai pasidariau vieną vertinimą. Daniškas, labai pozityvus. Labiausiai išreikšti talentai, vidutiniai ir žemo intensyvumo talentai ;) Tie labiausiai išreikšti yra 9. Tose srityse žmogui natūralu ir lengva. Vidutinio talento darbus, plg su max talento atstovais, žmogus darys iki 3 kartų ilgiau. Žemo intensyvumo analogiškai - iki 8 kartų ilgiau.
Aš vakar pusiau miegodama paskaičiau qqtės postą ir supratau, kad regėjimą taiso Galvoju gal naujus akinius ar kokią lazerinę korekciją pasidarė
O aš šiandien mados garaže ant kašmyro paslydau... Galvojau galvojau ką čia į pirtį megzti vežtis, užsukau į MG ir susigundžiau juodu kašmyru/merinu.
Nauja pardavėja dirba nu žinokit grynai Limit antrininkė Ir sudėjimas, ir plaukai, akiniai, balsas
Limit, kokios pusseserės neturi?