Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano kolegė-pirkimų specialistė jau n metų, atrado apželdintojos talentą, studijuoja profkėj :D  ir net akys dega, kai pasakoja, manau, visai daug šansų, jog pakeis profilį, kai baigs mokslus.

Aš pati visai gerai jaučiuosi savo srity, gal šiuo metu biškį trūksta kūrybos, bet bus matyt vėliau. Kažkada labai norėjau būt vairuotoja :D  tai jau nebenoriu

o šiaip mano talentas-tingėti :D 

Ai dar prisiminiau, viena pažįstama, baigus pedagoginį beveik kartu su manim, ilgai dirbo reklamos vadybininke, o vat pernai sužinojau, jog dabar mokytoja! Ir visai patenkinta.

Na, tai kuo būsim užaugę? :D 

Atsakyti

Ne tas turtingas, kuris daug turi, bet tas, kuriam užtenka, kiek turi :) 

Čia aš vis sau bandau šitą tiesą įsikalt.

Ir vėl- nežinom nieko apie tuos žmonės- šeimos žmonių skaičių, paskolas ir t.t. Gal ir nėra poreikio didesniem pinigam, nes užtenka? 

Atsakyti

Kas daug turi ir gerai savo turtą valdo, tas ir turtingas. Norai ir tikslai - variklis!

Atsakyti

Buvau parašius tiradą apie uždarbį ir dingo :D :oh:

Esmė tame, kad abi dabar daugiau uždirba, nepaisant to, kad daug mažiau darbinio streso, kad ir kaip keistai atrodytų. Ir kadangi darbas pamaininis, tai dar ir papildomos veiklos turi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 26 sausio 2024 - 14:41

Kas daug turi ir gerai savo turtą valdo, tas ir turtingas.

Kas vienam daug, kitam gal – visiškai mažai, valdyk nevaldęs. :D Ir atvirkščiai. :rolleyes:
 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 26 sausio 2024 - 17:45

Grįžau protingai investavus ką tik 520 eur ( likau dar skoloj draugei, nunešiu pirmadienį, tikiuosi dar kokį vokelį gaut :) ). Tokia kaina 13 dantų pakėlimo. Saldainius valgyt galiu - jau pratestavau :). Labai tikiuosi gyvenimo kokybės pagerėjimo, jautrumo sumažėjimo. Ir tą bjaurųjį tarpdantį sutvarkė, galėsiu ir ta puse kramtyt. Tai, nors burnoj naujas reljefas, su kuriuo reikia apsiprast, bet jaučiuosi pakylėta ir pilna gražių vilčių:).  Per pertraukėles prisijuokėm ir apie mezginius padiskutavom, nes ji irgi puikiai mezga.

Aš vis dar nežinau, kuo būsiu užaugus :). Šiuo metu viskas gerai, kaip yra. Jaučiu, kad tingiu mokytis naujų dalykų. Kolegė išmoko daryt darbui reelsus,o man visai neįdomu, nes nemėgstu nei žiūrėt, nei rodytis.

Atsakyti

Kiekvienas turtingas tiek kiek jam lemta. :D o jau ar laimingas su turtais ar be, čia jau kitas klausimas.

Atsakyti

Vat ko trūko tam lošėjui, susijusiam su stadionu? Panašu, kad ne pinigų. Adrenalino, laimės, vieno šulo?...

O kiek yra, tiek ir užtenka kažkaip. Vaikam tai visada sakau, kad mes labai turtingi - turim vieni kitus.

Atsakyti

Na, kažin ar turtai yra lemtis :hmm: 

Toks anekdotas yr. Kai meldžia dievo žmogelis praturtėjimo, o dievas liepia jam bent jau loterijos bilietą nusipirkt  :D  tai vat manau, kad reik bent pirštelį pajudint, kad kažkas atsirastų. Ir tai nebūtinai apie materialius turtus.

Atsakyti

Sveikatos jam trūksta. Priklausomybė nuo lošimų, kaip ir nuo alkoholio yra liga.

Atsakyti

Tai visas gyvenimas - lemtis. O kas sudaro gyvenimą?

Atsakyti

Na, kažin ar turtai yra lemtis :hmm: 

Toks anekdotas yr. Kai meldžia dievo žmogelis praturtėjimo, o dievas liepia jam bent jau loterijos bilietą nusipirkt  :D  tai vat manau, kad reik bent pirštelį pajudint, kad kažkas atsirastų. Ir tai nebūtinai apie materialius turtus.

Pritariu!!!

Išsiplėsčiau apie patarles ir išankstinį programavimą (pvz., būkim biedni, bet teisingi SUPONUOJA, kad turtingi - neteisingi, ane?), bet labai laiminga guliu po šunim. Šiandien daaaaaaug pirštelių judinau!

Dar perpiet su dukra kalbėjom, kiek valstybė susirenka mokesčių nuo samdomo darbuotojo (planuojamo gynybos mokesčio inkorporavimas į PVM manęs nedžiugina, o dukra paklausė, kas čeeee kaip).

Reikia pavynioti angorą iki pilnos laimės.

Atsakyti