Sutinku, kad visos spėjam tiek, kiek norim, kas iš tiesų svarbu mums. Laiko pamegzt ar draugėms visada pasiimu. Kažkokioms grožio procedūroms - retai, nes neįdomu man, prisiverčiu, kai nebegaliu į save žiūrėt. Tai tik kirpykla ir antakiai . Tingėjimui daug laiko randu
. Na, darbui, savaime suprantama, ir vaikų visiems reikalams. O daugiausia maisto pirkimas, gamyba atima. Panašu, iš močiutės įsėdę į kraują - "vaikeli, tu tik nebadauk, svarbiausia - pavalgyk".... Ko aš, aišku, neklausiau
, nes buvo svarbesnių dalykų, o dabar....
Vakar vyras iš anytos parsivežė šaltienos ir maišą mano proga. Tai gal prisiruošiu nufotkint... Myliu savo anytą ir gerbiu, bet jau su tam tikrais dalykais - perlenkė lazdą gerokai...
Ir dar krūva virtuvės rankšluostukų, kuriuos nežinau kur dėt, nes naudoju nebent rankoms nusišliostyt, tai guli pora ant radiatoriaus ir pusė spintelės prigrūsta. Aišku, iš kur . Indai indaplovėj išdžiūsta arba nusivarva. O paviršius valau gerai geriančia kempine. Tai kur man juos naudot?
Gal kuri planavot eit šeštadienį 11 val. į mezgėjų brunch'ą Miesto laboratorijoje? Aš norėčiau, tik bijau, kad nejauku bus, nors bus ten iš matymo žinomų žmonių vienas kitas. Ir mezginio vėl beveik neturiu, nes nykščius šiandien numegsiu. Įdomu būtų pamatyti visokių mezginių, su kuo nors susipažinti.