Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Torto maždaug po 100 g/ žmogui skaičiuojsma baliaus metu. Tai 14 žmonių tikrai 2 kg užteks pavaišinimo prasme, o dėl prisivalgymo- kitas klausimas.

Gulbinienės tikrai skanūs tortai.

Aga, jei apie 50-60 eur tortas+ 20 aptarnavimas, tai reikia žiūrėti gal patogiau desertus vietoje išsirinkt  ir mažiau vargo? 

Atsakyti

Šitas atrodo mano skonio:  https://bijola.lt/pr...s-marcipaninis/, teks išbandyt.

Gadget - tavo visi pasiūlymai man netinka :D. Močiutės ir brolio sekmadienio vakarą po miestą netąsysiu, nes kažkur dar reikės pareiti po to vėl iki mašinos. O dar ir vietos reikia tikėtis rasti ). Kiek pamenu, tai Pinavija ir labai brangi.

Sutaupymas jau paskaičiuotas :), palyginus su desertų užsisakymu vietoje.

Atsakyti

Einu žiūrėti Grėjaus desertų kainų. Man ten silkė puiki kaip desertas ;)

Atsakyti

Man va šitas žiauriai patiko. Darbe vieno gimtadienio proga valgėm. https://www.mazojira...mbasadorius/533

 

Tą su špinatais iš Biolos irgi valgėm, tai labai jis gražiai atrodo prapjovus - tas žalias sluoksnis tokį spalvų grožį sukuria. Šiaip visi gyrė, kad skanu, nors asmeniškai man nebuvo labai labai. Bet aišku visų skoniai skirtingi.

Dar iš Biolos man labai pasiflorų tortas patiko, o iš Mon ami - maskarponės su šilauogėmis

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 sausio 2024 - 23:35

Laba

MsuM sveikatos!  Kitiems ligoniukams taip pat💐

Restar o gal kas tortinius pyragus gamina? Ta prasme tą patį tortą tik ne apvalų o stačiakampį. Ir supjaustyt paprasčiau ir lyg pigesni būna. Aš taip perku mūsų vietinėjė kepykloje, kai pati tingiu daryt. Savo 40 pirkau Biržų duonos draugystės pyragą. Bet Biržų duona ir kitokių pyragų turi. Gal išeitis pigesniam ir ganėtinai skaniam variantui. Per laidotuves teko irgi iš padėties per gedulingus suktis, kai "restoranas" pasakė kad saldaus negamina ir netiekia. Tai pirkom morkų pyragą ir su pistacijom kažkokį. Virtuvė supjaustė gabaliukais ir visiems užteko.

Atsakyti

Beje Restar pirstinės labai norėtinos 🤭 kirbina norą pabandyt nusirakaliot... 

Atsakyti

Sveikos  :4u:  

Freke aciu uz sveikatos linkejimus  :4u: 

Seip jei imti torta 'sunkesni' ir 'sodresni' tai visiem uzteks to 100gr po vakarienes tikrai  :) Bijolos spinatu torta drauge pirkus yra kazkokiai progai pamenu rode, visai graziai atrode, bet as vistiek lieku prie cigono, kankorezio arba morenginio  :D 

Gaila vyro tevai gyvena Vilniuj tai as dabar jau retas svecias Kaune  :unsure: vyro gimtadienio proga prasiau uosvienes, kad suorganizuotu tortuka paminet vyro gimtadieni. Nieko labai mandro nebuvo, vyras norejo napoleono, bet toks seip sau buvo sakyciau o teko valgyt dvi dienas ir ne po 100gr kad nereiktu ismest  :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Bijola irgi turi pyragų pavidalu tuos pačius tortus. Mes senamiesty kol buvom, tai ten netoli buvo Biola ir  darbo visokioms šventėms taip ir pirkdavom pyragų pavidalu.

Atsakyti

Apsisaldinau vien skaitydama apie tortus :). Labiausiai iš visų tas Ambasadorius sudomino, bet jau post factum :). Bus tas, kurio nuorodą ir buvau įdėjus. Restoranas sakė, kad maždau po 150 g. žmogui skaičiuoja.  Viskas bus gerai, aš ramiai kvėpuoju ir miegu :).

 

Jau 2 vakar iš eilės nutiko neregėtas negirdėtas stebuklas. Pirmą vakarą buvo taip. Atsisėdau savo sofos kampe, ištiesiau kojas, užsiklojau jas vilnoniu adijalu ir ruošiausi megzti. Atėjo katinas šalia. Paprastai jis atsigula man prie šlaunies ir reikalauja meilės. Jau jam artinantis aš mentaliai ištransliavau, kad jos nesulauks, nes mano rankos bus užimtos ir neketinu nustot megzt, nes esu pikta, kad primyžo į dukros sėdmaišį. Taigi priėjo, pažiūrėjo į akis, užkniaukė, žodžiu pasakiau, kad nieko nebus, tada tik ... šast man ant kelių ir prigulė. Ir likau absoliučiai nuginkluota ir išsižiojusi,, kviečiau visus pažiūrėt ir nufotkint įrodymus. Nes čia toks nuo jo kūdikystės pirmą sykį nutiko. Čia tas padaras, kuris nepakenčia būt nei ant rankų, nei ant kojų, tik po kelionių leidžiasi būti kažkiek palaikomas. Dar viena dukra kartais sugeba kuriam laikui užhipnotizuoti, kad palaiko, bet šiaip pabėga rėkdamas ir pasipiktinęs, net apšnypščia. O vakar ta pati istorija pasikartojo net 2 kartus. Tik be įžangų, iškart ant kelių, o antrą kartą jau taisėsi visai ir miegot nakčiai, tai teko nukrapštyt vidurnaktį, nes ir aš miego norėjau.  Vaikai išaiškino, kad čia turbūt katino išankstinė gimtadienio dovana man :). Džiugas prisiminė, kad likus porai savaičių iki jo gimtadienio panašiai jam nutiko, kad atėjo ir atsisėdo ant kelių. Turbūt juokinga, bet jaučiuosi ypatingai pagerbta. Nes net jo mylimiausiam asmeniui šeimoje nieko panašaus nėra buvę. Realiai ant kelių galima pasidėti tik su kokia kartonine dėže, kad nebūtų tiesioginio kontakto su žmogum.

 

O šiaip daug darbo visom kryptim, vakar iki 10 testavau testavau naują svetainę....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 sausio 2024 - 13:27

Katinų dovanos.  :wub:

Dukros katytė sakė irgi nesileidžia paimama, bet ateina į lovą ir tada leidžiasi, netgi prašosi glostoma, kai kada netgi prisižadina, kad paglostytų.  Aišku ji dar jauna ir dar adaptuojasi naujoj vietoj, tai gal dar ir paimama ateityje leisis. Likau vienintelė iš visos šeimos, dar gyvai nemačiusi. :)

Atsakyti

Mano katės dovana yra atsigulti užpakaliu ant peties, nuoširdžiai mane paminkyti ir išsitiesus ant manęs, pamiegoti. Irgi neseniai, maždaug gruodį, taip daryti pradėjo.

The sandėliuke kiek moheryčių!!! 

Atsakyti

Nu tie katinai tokie jau gyvūnai... nori daro nori ne...

Dar sako, kad turi gydomųjų savybių ir gulasi ant skauduliuko, kad palengvinti..

Arba ieško šiltos vietelės :D 

Diena tokia pagerinta.... labai emociškai jaučiuos nestabiliai, nors ptiežasties tam kaip ir nėr,bet jau atsikėliau tokia keista, tada dar į datbą važiavau 1.5 val (pirmą kart šioj kadencijoj taip ilgai)

Ir visą dieną galvoju, kas gi padėtų man atgauti ramybę. Nu ir nesugalvoju  :( 

Bet paėmiau ryt sveikatos dieną, eisiu prasitiesint plaukų šaknų :rolleyes:  Ir pas gydytoją šio bei to...

Atsakyti