Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pardaviau šiadien 3 poras pirštinių. Pora net nerodytų daugumai. Gal kolegė susimils ir nufotkys, nes turiu ne itin geros kokybės. Labai tiko jai spalvynas prie striukių ir dukrai. Bandė klaust, kiek valandų mezgiau - sakiau, kad niekaip jom neapsimokės, jeigu sužinos valandas. O ir kaip man suskaičiuot. Mezgu kas patinka, išlaikau sveikatą psichiką, tai man jau ir taip apsimoka, o dar ant viršaus koks pinigėlis užkrenta. 

Galiu toliau rinktis raštus ir siūlus ir medituot savo malonumui bei skubos ir be užsakymų. Waidaw sakė Kaziukui megzt :).

O naujų siūlų ir aš nelabai noriu. Tų, kur norėjau - beveik pernorėjau. pasiliksiu norėjimą kokiems liūdnesniems laikams, kai reikės save kuo nors džiuginti. dabar džiugina megzgimas iš turimų :).

Kai kurie mezginiai tikrai pasitraukia gulėdami. Ar ten tie Dallan siūlai ar kaip ten jie, su 8 ar 12 proc kašmyro? Tie ir man traukėsi.

Atsakyti

Joooo, tie patys...

Tai ką darei?

Atsakyti

O ką aš dariau. Sunešiojau gal namie, dar nudažiau kažkuo beskalbdama, tai neėmiau į plaučius. O dukrai, kur dičkei numezgiau, jau ir mažė išaugo ir beveik nenešiojo, tai net neskalbtas papildomai. O kitą su tuo siūlu kur turiu, tai plius Wooly mohera. Taip nesitraukia dar. Na, ir aš paaugau :).

Atsakyti

Sveikos! Pas mane siandien darbo nebuvo, leidau sau issilaeti, gavau vaistu tai jau po biski lengveja gyvenimas.

 

uztat mezginiai eina it per sviesta. Man visada pagereja mezgimas kai reik mokintis  :D


Pridėta:

Atsakyti

O, MsuM, kokia tu greitutė! Matosi, kad patinka ir su užsidegimu. Sveikatos reikalai geručiai.

Atsakyti

Katuk, nuo sauso oro traukiasi. Siūluose gi ten kažkiek vandens yra. Twid Donegal labai traukiasi tiesiog nuo gulėjimo spintoj. Neturi galimybės pakabinti kokioj vonioje, kad garų gautų, jei garintuvo neturi?

Atsakyti

O, MsuM, kokia tu greitutė! Matosi, kad patinka ir su užsidegimu. Sveikatos reikalai geručiai.

Tai cia dar sone as jau ir sukneles iki liemens siaurinimu prisimezgiau  :D  :rolleyes: 

aciu  :4u: 

Atsakyti

O waaaaaaau, MsuM!!!

Atsakyti

Msum - patrakus visai! Neleidi laiko veltui nei kiek. Visiškas kablys nugaroj :)ir spalva dabar mano mėgiama.

Atėjo man golfas pagaliau tinkančio dydžio ir dar su nuolaida - išlaukiau momento. Tai gimtadieniui pasiruošus - bus monochrominis vaizdelis su kokiu aksesuaru ryškesniu :D. O prieš tai dar bliuskę šalia kelnių iš Textilite nukoviau tokios nejokios spalvos :). Jaučiu kad tuoj pradėsiu norėt ko ryškesnio :).

O pirštinės štai:

Priedas  8d102198-0569-48b9-84ad-4171fe93874a.jpg   168,88KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  553d98ec-dad8-4611-8bd6-3f1c929c48be.jpg   281,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, labai gražiai raštuoji.  :wub:

O MsuM neįtikėtino greitumo. :blink:

Atsakyti

Labas rytas :4u: skanios kavos, grazios dienos visoms!

Pas mus vejelis vel sia nakti neblogas buvo, sekmadieni apie 60 myliu per valanda buvo, vyras nakti kelesi ziuret ar sandeliuko stogas vietoj  :rolleyes:  :D siandien nakti vel  :hmm: siuksles siandien vezt turejo, aisku visi issistate siuksles tao po nakties kas kur rankiojo maisus  :rolleyes: as dar pries miega su pizama ir chalatu lekiau susirinkt savo maiso ir dezes  :D bet ryte vel neradau. Tai teko pasivaiksciot per gatve pasieskot, tyliai tyliai susirinkau viska nuo kaimynu kiemo ir parlekiau namo  :ax:  :lol:​ 

Restar - koks grozis!!   :wub:  :wub:  :wub:  as vis kurpiu minti zakardines kojines nusimegzti, bet mane gazdina, kad nesutempti ju, nes jau kai lapces mezgiau tai rankoves tokios tokios gavosi  :rolleyes: man kazkaip uzsiverzia kai mezgu sonus kur pratraukiu vis virbalus  :rolleyes: ar su 5 virbalais ar su valu mezgi?  :wub: 

Del greicio tai cia labai pagelbejo mano bloga savijauta, geros 5 dienos praleistos ant sofkes su silto vandens pusle - va ir mezginiai du prajudinti gerai, tik suknele labai jau ne fotogeniska kol neuzsidedu, nes susitraukia visa mazyte tokia atrodo  :rolleyes: vakar pabaigiau uzsiaurinima liemens, pasimatavau nes mezgiau tokiu 'kaip bus taip bus' principu su dydziu, norejosi, kad aptemta graziai butu - bet viskas super, tiek kad tokia eskimo sarvine suknele bus, nesusalsiu tikrai  :B 

Atsakyti

MsuM, planuoji vizitą į Laplandiją?

Atsakyti