Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va kokia gera sudėtis ♥: https://madosgarazas.lt/lt/pagrindinis/4144-baby-jakas-su-kasmyru-ir-baby-suri-alpaka.html 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20240122_200436_Samsung Internet.jpg   66,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar pokalbiai priminė, kad mano paskutinis su Viliaus viena mokytoja paprastas pokalbis pasirodė labai rezultatyvus,nes mokytojos žodžiais: 'ne visiems tėvams rūpi'.... tai vietoj buvusio pernai 2 dabar semestre 5 :) 

Gaaaaal pagaliau į gerėjimo pusę Emilis. Po 4 val pietų miego nebekarštas. 

Atsakyti

Storokoki tie siūlai, bet sudėtis įspūdinga.

Atsakyti

Jaučiuosi kaip vaikas Kalėdų rytą. :lol:

Seniai seniai, kaip tik tuo metu, kai mūsų pirtis neįvyko, prisisakius iš Aleksiuko visokių smukmenėlių.

Vieną poros degtukų dėžučių dydžio siuntinėlį gavau gana greitai į omniva paštomtą, o paskui tyla. Tada jau arčiau Kalėdų dar užsakiau iš ten pat guolį dukros katei, nes pati parodė, kokio nori. Prieš pat  Naujuosius gavau žinutę į telefoną, kad pašte laukia siuntinys. Ėjau nusiteikusi vėl kokią smulkmeną gaut. O ten įteikia man tokį nemažą paketą. Galvoju ir ką gi ten aš buvau užsisakius, ko neprisimenu. Ogi pasirodo guolis atėjo, nors jis tik sausio  mėnesį buvo žadamas. Kitą dieną vėl gaunu žinutę. Bet tada jau buvau pas tėvus ir šiaip atsidariau savo paskyrą, pažiūrėjau, kad ten dar 8 siuntinukai turi būt, o paštas žadėjo saugot iki sausio pabaigos, tai galvoju dabar čia man eis žinutės ir eis, tai palauksiu, bus vienas stovėjimas eilėj. Bet žiūriu, kad jau sausis į pabaigą, o daugiau žinučių, nei kokių lapelių negaunu. Tai šiandien nueinu į paštą. Paštininkei parodau žinutę ir dar klausiau ar daugiau kartais nėra man siuntinių. ji aišku nieko nežino, bet įteikia man vėl nemažą paketą. Vėl pasimetu, nes tikrai nieko tokio didelio nebebuvo. jau pašte praplėšiu -  o ten galybė mažų paketukų. Pasirodo viskas vienu siuntiniu atėjo. Tai dabar namie pakavau sau ir džiaugiausi, kaip kokia kvaiša, visokiais plastmasiukais.

Atsakyti

Ir mes norim pasidžiaugt!

Aš tai "rankytes" virbalų galiukams labai naudoju ir džiaugiuosi. Kaip ir visokius keistai juokingus žymeklius, pvz raudonas lūpytes  :hihihi: 

Atsakyti

Pasirodyk, Kerpena, ko ten prisisakei :). gal reikalingi tie plasmasiukai.

Nežinau, kokia čia mistika, Sm blokuoja išorinius puslapius. LIniuka matė - reiškia, yra :).

Jau pasimečiau su tais restoranais, suėmė vėl juodas nervas... Abu per brangūs atrodo, jeigu su užkandžiais, gėrimais net nealko...

Atsakyti

https://madosgarazas...uri-alpaka.html

Atsakyti

Nieko ten labai įdomaus. Iš mėgėjiškų dalykų yra virbalų kažkoks rinkinys ir daug spalvotų žymeklių spynutės pavidalo. O visa kita visokie plaukų segtukai ir kištukai.

 

Priedas  IMG_3836.jpeg   1,79MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Užsiauginai kasas, Kerpena?

Funkcionaliais žymekliais užsipirkai! Aš tai riestaininiais katinėliais METALINIAIS džiaugiuosi.

O džiaugtis galima viskuo, kas džiugina: nuo Nobelio premijos iki mezgimo žymeklio.

Atsakyti

Nei ten labai užsiauginau, bet paskutiniu metu visada susirišantys plaukai, tai ilgesni, tai trumpesni. O prasidėjo nuo to kad ieškojau tokių tvirtų užkišamų šukų, nes daug visokių video pamokėlių mačiau kaip ten greit kokiu būdu surišti /susukti plaukus, ir daug kur tokias  naudoja. O pas mus niekur tokių nėra. Tai užmačiau ten  visą pakelį ir visai nebrangiai, o paskui  kai pradedi, tai dar tokio noriu dar anokio.

 

Žymeklių tai ir prisidarius visokių turi, bet šitie gerai, kai kur įsegti reikia.

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 sausio 2024 - 22:34

Restar, po naujų pvm padidėjo maitinimo įstaigoms. Gal tikrai tada koks Talutis gausus pasirinkimais? Tiek patiekalais, tiek desertais.  Bent Kaune mažai yra vietų, kur ir desertai būtų vykę. Aišku, kai kur leidžia savo tortą atsinešt. Bet irgi būna, kad prašo čekių (t.y. kad būtų pirktinis, ne naminis dėl apsinuodijimų rizikos).

Labai jaučiasi kainos net ant dienos pietų. Vis dažniau nešuosi maisto, nei einam su kolegėm pietaut.

P.S. siūlus vakar radau pagal sudėtį, kuri matėsi nuorodoj, nes irgi neatidarė tiesiogiai. 

Atsakyti