Ar patinka, kas gavos?
Dar nežinau Prieš skalbimą toks šiurkštokokas. Wooly šilkmoheris man nešvelnus. Bet gal po skalbimo pasipūs, pašvelnės.
Dabar nežinau ką megzti. Turiu balto kašmyro, bet nebenoriu. Naujiems siūlams taupymo režimas įjungtas
Oi, smalsu po tokios ilgos pertraukos Liniukos mezginį bus pamatyt.
Rodau nors vienas pirštines, per 2 sekundes nufotkintas pakeliui į kiną .
e0fae0f4-a4d7-4451-828a-6a2cea342d19.jpg 230,09KB
0 Parsiųsta kartų
Linksmos vaivorykštės gabaliuko pirštinės!
O mano kašmyriukės už jakutes bus 5 g trumpesnės. Viena kojinė - 35 g.
Tai į 50 gramų vistiek netilpsi
Kažkas deklaravo, jog pora kojinių 50 gramų tesveria
Kaip ligoniai gyvena?
Pas mane tai toks visiškai standartinis pirmadienis...
Aš nusimezgiau vakar pavyzduką, išploviau, ištampiau, tai patenku į tankumą, bet svetimas man retumas . Manau, kad apvaliuoju mezgimu vis tiek nutankinsiu megzdama. Tai kaip ir reikėtų pridėti dar kokį siūlą prie turimų prabangių dviejų baltų (vienas iš jų per pirtį Liniukos dovanotas ♥). Mėlynam storumo užtenka.
Gal kuri turit atliekamo balto - ne skaisčiai, o pieno baltumo siūlo - 100 g. - 1500 m.? Aišku, jau radau ir pirkt, ale, matyt, reikėtų prašyti Gadget pakurjeriavimo . Arba laukt gimtadienio, kai gal gausiu pinigų ir norėsiu ir pati daugiau ko nusipirkt. Bet tai kiek laukt
, savaitę, o dar kol prisiruoščiau trenktis į užmiesčio pusę...
mėginukas.jpg 148,38KB
0 Parsiųsta kartų
Katinėli, mezgu ilgesnes ir tankesnes.
Restar žžinoma!
Mano kojines po 60 gramu.
Palaida as tokia mezgėja
received_905330814317021.jpeg 221,92KB
0 Parsiųsta kartų
Ligoniai serga. Vis dar tempa: ryte maža, vakare didelė. Be slogų ir kosulių. Kažkoks virusas. Išbėrė nugarą ir pilvą. Vešiu kraują tikrint.
Kur dedat tų kojininių siūlų likučius, kai pilna pora neišeina?
Galima miksuot, bet turbūt ne iškart, pasiliekat juodai dienai
Restar-baltų pas mane nelabai veisiasi kažko turėjau (kiek pamenu) bet tikrai storesnio. Nuo rogučių, bet toks labiau papilkintas baltas
Niuma - bet tik 1 ligonis, ar ir daugiau susirgo? vargšiukas. Jau pamiršus, kas su bėrimais gali būt, jeigu ne vėjaraupiai...
Egzistencinis nerimas, kai nėra jokio mezginio vakarui - išsirinkt, ką noriu megzt, kad būtų įdomu, nuspręst iš ko...