Labai fainas oras lauke. Miegojau nuo 9 iki 15. Atsikėlus, pro langą vaizdas buvo ne koks. Bet šunį reikėjo vesti, tai labai patiko klampoti per sniegą. Girdžda. Nešalta.
Oho koks burundukizmo priepuolis!
PS nukasė.
Miegalės . Aš tai užsimezgiau su serialu, prie pabaigos antra pirštinė, liks tik pirštai. Sviestą išsitirpinau, išnešiau į baalkoną - užšąlo
, vėl išsitirpinau, sakė, jau vėl sttengsta. Reikia eit to pyrago minkyt.
Ale kiek martelių sektoj . Vertų apmezgimo
.
Labryt!
Kapseika, prašau pasirodyt su tais nedžiuginančiais! Įkvėpsim ardyti arba pabaigti.
Baigiau jakutes, pradėjau kašmyrutes! Apie kojines aš.
Gadget net aš tokiu greičiu nemoku. Pas tave propeleris virbaluose?
Kapseika - va šito: https://www.ravelry....rcelain-sweater. Man tinka, nes kaip tik aistra žakardui nepaleidžia. Mėginuką prasibandysiu, bus aišku, ar tinka turimi siūlai. Ir visai pamiršus kaip spalvotai megzt pirmyn atgal. Gal kas nors išeis.
Apsipirkau maisto į priekį, šiandien negaminsiu, yra likučių nuo vakar sočiai. Varysim pavakare į filmą "Irklais per Atlantą" - mažučiai tėvai su dvimetriniu sūneliu .
Restar, o, geras filmo pasirinkimas! Mažučiams ;) Kokios bus megztuko spalvos?
Kapseika, bėk DU ratukus. Vieną - man
Man kaip tik negreitai atrodo, maloniai nudryžinau. Katikukines.
Kaip tik turiu baltos ir mėlynos. Nežinau, ar baltos užteks, bet bandysiu. Jei ką - atnaras prikombinuosiu.
Į filmą vedasi mus dvimetrinis. Man zyzė nuo pat kelionės pradžios. Biškį nesidžiaugiu, kad ir tėtį pakvietė. Galvojau, turėsim išskirtinį išėjimą tik dviese
, nes tik dviese ir domėjomės, vis pasišnekam. Na, bet gerai, kad neteks sukt galvos dėl parkingo, pabūsiu ponia
.
Baigiau megztinį. Šiais metais jau nebebus tuščia statistika