Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Eglę aš irgi priėmiau kaip žmogų :D  o konstitucijos 20, tai čia visai šalia mano darbuko :mirksiukas:  ir ten yra ir Lietuvos viešbučio konferencijų centras.

Apie jėgas. Atvažiavo vakar anyta. Pasveikint sūnų ir atsiimt akinių. Neseniai išvažiavo, bet aš taaaip nusikaliau, kad matyt jau ilsėsiuos šiandien :D  Akropoly buvo gana anksti, apie 11 val, bet žmonių kiek :blink:  kaip prieš kokias kalėdas. 

Apie medvilnę su kašmyru. Turiu vieną megztelį, sudėties nepamenu tiksliai, ten gal dar ir kokio merino yr. Labai patinka tas siūlas, tik turi vieną minusą-skersuoja. Tai tik tiek guodžia, jog išdžiūsta ir grįžta atgal.

Atsakyti

Va šitas siūlas. https://sakwoyag.com...iopea-pudrovyy/Tik spalva kita.

 

Va tokia :D

Priedas  received_1028879630977547.jpeg   77,28KB   0 Parsiųsta kartų

 

Atsakyti

Sveikos  :4u: naktis mano ismiegota siandien, tai jau labai gerai. Gavau vakar ir amazono siuntinuka tai pradejau gerti ir tas tabletes.

Iveikiau megztuko su kvarbatka visa apykakle, atsiskyriau rankoves. Pasimatavau viskas liuks. Liko lengvoji dalis. Pradesiu siandien antra karta su naujais siulais suknele megztis. Reiktu aisku nuo meginuko pradet  :hmm: 

Atsakyti

Aš važiavau iki sesės. Nuvežiau jai peruką vakarėliui. Eina sau ant posūkių  mėto kieme pas ją ledas ir pusnynai. Viskas tupėsiu namie. Maksimok pagavau akciją upėtakio filė tai pietum bus idealu

Atsakyti

Sėdžiu su virbalais pusiau snausdama, spėju netrukus bus pokaitukas. 

Naktis pagerinta. Vakare ėjom su pora moteriškių į indų restoraną vakarieniauti, tai  kotai liko nelaimingas skrandis, pilvas išpampęs. Negana to dičkis susiorganizavo pokerio naktį namuose. Pagalvojau, ai be mergų, šokių nebus, tai tiek to, te daro, nebus labai triukšminga. Oi klydau - 7 bernai su visomis džiaugsmo ir ne džiaugsmo emocijomis, gerokai pašokdino iš lovos.

Beje, martukė, perdavė per sūnų, kad kojinės dėvimos ir mylimos. O jis dar nuo savęs pridūrė "jei jau norėsi kam megzti, megzk jai, mes su sese vistiek nieko nedėvim, o ji labai džiaugias". 

Restar, labai pasidžiaugiau tavo užaugusiu vaiku ir puikiais rezultatais. 

Waidaw, įspūdingai megztelėjai!!! 

Atsakyti

Pietum vištienos šlaunelių mėsos troškinį su grybais, morkom, paprikom grietinėle ištroškinau. Vyras pusę dienos raito sušius, jaunimas žadėjo užsukt. Eisiu gal trupininį pyragą dar iškept.

Džiaugiuosi, kai yra kuo džiaugtis, o kai ne - tai patyliu. Nei elektrotechnika, nei fizika, nei matematika nebus taip gerai :)

Mažė baigė 9ais ir 10ais pusmetį. Bjaurioji istorijos mokytoja parašė ditirambą, kaip džiaugiasi pasikeitusiu mokymusi, tarsi būtų gavusi kitą mokinę :). Pernai buvo 6-7 ir nieko daugiau nesitikėjau. Šiemet, pasirodo, temos įdomios, dar Rožės vardą U.Eco perskaitė, tai lengva kontrolinius rašyt :)

Išmokė mane vaikai būt atsipūtusia dēl jų pažymių, bet kartais ir maloniai nustebina, kai neturiu didelių lūkesčių. 

Dukros užsimanyto megztinio aprašymą jau turiu, bet tai kaip atsiplėšt nuo pirštinių?  :oh:​ 

Atsakyti

Popietukas buvo :)

Kojines Viliaus draugei reikia megzt, nes nužiūrėjau, kad nešioja mano senai megztas vaikams. Ir sugebėjo kažkaip  skylę ant viršaus įsitaisyt  🤭 🫣 Reik taisyt padėtį. 

Vištienos troškinį su pupelėm gaminau vakar. Šiandien pašildymui irgi liko.

Atvažiavo mama pabūt kelias dienas. Vaikam džiaugsmas- lietinių su varške jau prigamino. Daug :D 

Atsakyti

Gaminu kažkokį a la čenachų troškinį. Su perlinėm kruopom. Vietoj mėsos-miško grybai :rolleyes: 

Dar pirkau užvakar gal :hmm:  karšio rūkyto, bet kažkoks prieskonis yr ne itin patinkantis, tai bus sugrūstas į mišrainę/užtepėlę su ryžiais/sūriu/kiaušu/majonke.

dar atradau labai skanų daiktą-parūkyto kalmaro "kasytė" mxm. Tokia mėsinga, minkšta, užkandukui labai liuks, ir kaina tokia visai draugiška šiuo metu.

Tai tiek žinių iš virtuvės :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mus kinieciai atvaziuoja, nesinori visai virtuvei suktis, sedziu kojas uzsikelus, pasidejus silto vandens pusle ant sofos ir mezgu zvakiu prisidegus  :wub: suknele pradejau  :rolleyes: 

Atsakyti

Sninga.

Laukiu, kada gi dukra sniegą nukas (žadėjo vakar), truputį mezgu. Kažkokia lėta diena.

Atsakyti

Ir labai gerai, aš pati mokaus pasidžiaugti čia ir dabar.

Nežinau ar auklėjimas, mentalitetas ar dar koks biesas, bet vis išlenda ta baimė pasidžiaugti, nes o kas žino kaip bus ir pan.

Jūsų meniu toks visiems įmanomiems skoniams... Aš nieko negaminu, MB užsiėmęs virtuvės griovimu, nors pats sako, kad grąžina.

Neturiu minčių ką valgysim, gal kokį kebabą reiks užsisakyti. 

Atsakyti

Aš irgi po popietuko :) 

Sektiškai šią savaitę irgi gaminau vištienos troškinį su sviestinėm pupelėm.

O šiandien viriau sriubą su vištienos frikadelėm pagal ligonio užsakymą. O sau prisidariau mišrainės: pekinas, krabų lazdelės, obuolys, agurkas, žirneliai ir majonkė.

Beata virė azijietišką sriubą. Gal rytoj reikės išsivirti kokios tailandietiškos.

Atsakyti