Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tai kad nėra reikalo manęs stabdyt- ir taip sustojus :) kaip ir sakiau- prisipažinkit, kuri dar be manęs praktiškai kasdien numiega 'pietų'? Kad ir 6 val ar 7 val vakaro? 

Pakolkas blogėja- 39. 

Ne gripas. Ne angina. Laukiu, kas išlįs. Kažkoks virusas. 

Atsakyti

Skirtingumai to gyvenimo ir dėmesio koncentracijos!

Seku tokią rašytoją. Šiandien ji dalinasi, kad savaitės pradžios poste rodė intuityviai tikusį/patikusį/nusipirktą trijų gintarų žieduką, o atgal gavo krūvas komentarų apie raukšlėtas rankas, neprižiūrėtas odeles ir nekokybišką laką/lakavimą.

Tai grįžau apveizėt, nes nu... Nekreipiau dėmesio.

Kai smarkiai žiūri, tai greitosiomis žiemos šaltyje nufotografuota ranka mėlynais nagais... Nu, yra prie ko prisikabinti. Bet! Pažiūrėjau dar ir video (moteris nuoširdžiai džiaugiasi jūra), graži ranka, ir manikiūras gražus. 

Va taip visaip.

Atsakyti

Aciu uz patarimus visoms  :4u: atsidarius vaistinei prie namu nulekiau, gavau tirpiu milteliu vandeni gerti, sake jei nepraeis iki pirmadienio ateit israsys man jie patys antibiotikus - tai leksiu vistiek as ten pirmadieni, kad atsargai tu antibiotiku turet jei po to pasikeistu sistema ir tektu belstis per daktarus ir truktu man kantrybe kad butu namie  :rolleyes: 

Geriu as seip spanguoliu ekstrakto tabletes (nu geriu - buvau biski uzmetus kai problemu nebuvo, dabar va vel geriu  :hmm:)

Tikiuosi praeis, darbe kazkaip atidirbu iki 3 ir eisiu pietu miegot nes akys vos laikosi  :unsure: 

Niuma  :4u: sveikatos, tikiuosi nieko labai rimto ir greit issikapstysit is ligu 

Atsakyti

O tai jeigu ranka, raukšlėta, negraži, odelės nenukarpytos? Būtina apie tai komentuoti? Aišku, rankų aš nerodu viešai, bet va biologijos pratybas fotkindama skubėjau, tai mačiau, kad ir pirštas liko poroj puslapių. Jeigu man dukros mokytoja pakomentuotų dabar, kad nagai be manikiūro  :lol: . Tai man čia panašiai. Nekenčiu žmonių, kurie visur "tobuli". T.y. nori, kad visi aplink tokie būtų, dėl to stengiasi visus iš eilės „patobulint“. Vos tik pajaučiu - įsijungia visas mano protestantiškumas, būtinai viską darysiu atbulai, kaip man tuo metu norisi.

Aš numingu nebent savaitgalį po sočių vėlyvų pietų, jeigu netyčia tuo metu būnu ant sofos su knyga. Bet tas buvo neatsimenu kada - gal pavasarį.  Neturiu tokio įpročio, man gaila laiko dienos miegui :). Nes žinau, kad trumpai nepavyks, o jeigu ilgiau numingu - labai blogai po to jaučiuosi ir nakčiai sunku užmigt.

Atsakyti

sveikos,

niumukui sveikatos  :4u: 

as galiu prisipazint, kad nusnaudziu posmeli  :D nesvarbu, ar po pietu, ar vakare. Mano organizmas taip i stresus reaguoja, miegot vercia. O nakti paskui bunda vis :D 

Pana irgi prie to streso gerai prisideda - aisku pati sustresuoja del testu. Jai tai kazkoks siaubas baubas. Nueina, paraso ir viskas tvarkoj. O iki tiek uzstresuoja, jog pilva skauda.. Kiek abu skirtingi, dickiui giliai dzin tie testai, moka nemoka - nesuka galvos. O ji iskart verkt, nervintis.. 

Po keliones i Londona nieko nemezgus dar  :unsure: gal sivakar bent kelias akis paimt reiktu. 

Ataskaitos visu neblogos  :wub: Pas mane 36 poros kojiniu ir 27 poros riesiniu :)

Atsakyti

Pokaitukai yra gėris. Labai atgaivina. Matau vienoje pažįstamoje, kurios pokaitukai reguliarūs jau pora dešimtmečių, išvaizdos ir proto gaivumo pavyzdį.

Pamiegu, pamiegu. #gulėtipogyvūnugera

Rankų grožis - labai asmeniška. Mezgimo video netūraliai išeina pamatyti visas smulkmenas, nesgi IŠ ARTI. Man gražu dailios rankos, ir ryškios spalvos beigi swarowskiai - nebūtini. Kartais - džiugina ;)

Perdžiuvusi, suskirdusi oda žadina many mamytę :) su kremo tūbele :) Jei tai - mano draugės rankos, galiu pasiūlyti kremo (dažniausiai turiu), jei šiaip žmogus - nesikišu, ir tiek. Tikrai ne iki komentaro tam žmogui.

Šiaip, manau, kituose pastebim tai, ko patiems trūksta, ar į ką sukoncentruotas dėmesys.

Atsakyti

Pažadina mamytę :D. Man reikia mamytės, kuri primintų vandenį gert, nes visaip kaip perdžiūvus jaučiuosi, o taip sunku pakelt vieną vietą nuo stalo. Ir nepietavus, aišku, nes milijonai siužetinių linijų, va, dar į naują europinę darbo grupę užsirašiau,  naują klubą (tiksliau gal porą) kursim, nu įdomu taip viskas, kad nėra nei kada miegot, nei gert :D.

Waidaw - ko niekur kelionės foto nebuvo? :). Ką įdomaus nuveikei Londone? Gėda prisipažint, tik oro uostuose poroj buvus, virš Big Beno praskridus, bet nebuvus Uk visai... Akyse tavaruoja nuo kojinių ir bepirščių skaičių  :wacko:

Pasidėjau per meet'ą pamegzt pirštinę, tai užskambino dar ant viršaus, nieko nespėjau, nieko negirdėjau, nepamezgiau.

O grožio miego nauda neabejoju. Tik sau to neleidžiu :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 sausio 2024 - 15:10

Restar, man vakare- naktiniam miegui gaila laiko, nes 'viena' ir čia 'man' skirtas laikais. Durnas įprotis išlikęs nuo mažų vaikų migdimo, kai pietums užmigdavau, o Vilius ar Gytis išlipdavo iš lovos ir išeidavo savais reikalais žaist  :D Realiai, dičkiai visi jau mano vaikai, ir tiek dieną, tiek vakare galiu pabūt viena. 

Atsakyti

Aš šeštadienį kartais numiegu posmą. Bet paskui sunku būna keltis. Neišeina pagauti to trumpo ir efektyvaus power napo.

Pagaliau baigėsi darbo savaitė, tokia pagerinta buvo. Bet su gerais rezultatais.

Pūslės uždegimo nesu turėjus. Bet prieš 20 metų vis kartodavosi inkstų uždegimai, tai irgi malonumo mažai. Ir dažniausia prasidėdavo nuo to paties, jei tik pakentėdavau su tūliku. Dabar jau pamiršus esu kas tas yra.

Atsakyti

Sveikatos mažiems ir didelėns

Aš grožio miego ryte miegu:) dieną nuo mažiukės nu niekaip. Nu reti atvejai kai po darbo nulūžtu jei jau labai nedamigus. Arba jei sirgt pradedu

Atsakyti

Tai aš einu gult apie 00-01 valandą - irgi gaila laiko miegui.

Atsakyti

Restar oj suprantu. Man su gaila laiko tas pats. Vat tik ryte tai negaila 

Beje pradėjau masažų kursą. Tai po šiandieninio taip apmigau kad vaikštau pusdienį apsnūdus

Atsakyti