Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tą patį norėjau pasakyt. Arba trumpos skystos, šiaip į į 50 g normalios kojinės niekaip neįtilps. 100 g tai ir aš sau nesumegzu, bet mažai lieka. 

Kapseika - tavo paslaptingumas apie mezgiminius žygius skatina smalsumą :).

Man apskritai megztos suknelės atrodo sunkiai prižiūrimas dalykas (nes išsiduobia visokie užpakaliai, alkūnės, keliai ir pan), o dar iš Drops Air... MsuM - davei Katiai dar vieną šansą? :) Pledukas tai nerealus. Jeigu kam įdomu, tai yra Mergina su Mezginiu detalus video internete apie jį. 

Mano sūnus irgi pirmą egzaminą šiandien ryte laikė - 9 iš programavimo  :wub: . Džiaugiuosi, bet ne perdaug, nes dar daug visko liko, dar visokių brėžinių kalnai, kurie vis nesibaigia, man labai svarbu, kad skolų neturėtų... Juokauju, kad architektais juos ruošia, ne kompiuterių inžinieriais, nes su AutoCadu vis paišo, pastaruoju metu mačiau tai kambario apstatymą, tai vonios :). Anglų irgi 9 jau turi, bet dar liko matematika, fizika, elektrotechnika ir tas projektavimas. Sake: "nemeluosiu, nepatinka", bet mest bent kol kas neketina. Jo draugelis iš tos pačios gimnazijos jau metė. Aš tai laukiu, kad nemokama vieta atsilaisvintų. Bet svarbu, kad skolų nebūtų... Lyg ir stengiasi.

Sunui sveikinimai! Saunuolis  :bigsmile:  :clap: 

Del Katia daviau dar viena sansa, seip merina as turejau is ju nusipirkus tai viskas gerai su juo buvo, o ir metrazas atitiko ko man reikia - ir suknelei is Katia siulu vel duosiu sansa, labai jau as jos noriu  :oh:  :ax: 

Atsakyti

Aciu abiems  :4u:  :4u:  as ten kaip suprantu tai mezgasi dalis atskirai ir tada prisiuvi, tai manau Niumos video reikes butinai isbandyt  :bigsmile:​ 

Tai ne esmė, tiesiog Niumos video pradžia mezginio, o maniškiam pabaiga. Principas tas pats-sumegzti akį einamos eilės su akim dviem eilėm žemiau. Kažkur dar turėjau video su mohera. Tas pats principas.

Atsakyti

Džiūgaut tikrai dar anksti. Daug tų mažų žingsnelių dar laukia, jeigu niekas nepakiš kojos. Kai jau bus mažiau bendrų dalykų, daugiau kompiuterinių, manau, bus kiek lengviau. Ale su matematika  dar pora semestrų įvairiom formom teks bendraut :).

Prisižiūrit jūs visokių įdomybių, aš net akis išpučiu, kiek visko prigalvota tam mezgime, kaskart vis nustembu. Nes aš tai linkusi susitaikyt - nu, riečiasi, ir kas čia blogo? :D. Ale ko tik neprigalvoja perfekcionistės. Verta išbandyt, kai prireiks, tik ar atsiminsiu, kur padėta :D.

Atsakyti

Restar, tu mano akyse labai netgi perfekcionistė!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 sausio 2024 - 16:01

Nu bent tokia nauda iš to scrolinimo :D  kad prisisaugai visokių įdomybių. 

aišku, panaudoti tą medžiagą čia jau visai kitas levelis :D  aš dažniausiai net neprisimenu, kad turiu, kai reikia

Atsakyti

Džiūgaut tikrai dar anksti. Daug tų mažų žingsnelių dar laukia, jeigu niekas nepakiš kojos. Kai jau bus mažiau bendrų dalykų, daugiau kompiuterinių, manau, bus kiek lengviau. Ale su matematika  dar pora semestrų įvairiom formom teks bendraut :).

9-netas yra realus ir dabar. Čia tas pats žmogus, kuriam 4 buvo visai geras pažymys, taip? 

Pažanga YRA, ir didžiulė. VIRSMAS, sakyčiau.

Atsakyti

Restar, tu mano akyse labai netgi perfekcionistė!

 

Yra, yra vis dar to :). Anksčiau buvo daugiau, bet ne mezgime, čia aš tik mokausi ir esu atlaidi sau :). Psichoterapinausi  nuo to  ir sužinojau, kad perfekcionizmas, deja, nėra gėris :)

 

9-netas yra realus ir dabar. Čia tas pats žmogus, kuriam 4 buvo visai geras pažymys, taip? 

 

Pažanga YRA, ir didžiulė. VIRSMAS, sakyčiau.

 

Ne, čia kitas žmogus, kuriam 4 gerai :). Praeitą turėjo 6, dabar 5. Ir abi mes dėl to visai laimingos :). O šitas žmogus per egzaminus turėjo gilią depresiją, per karantiną nieko nebelankė ir nedarė, mokytojas skambino (man) prieš egzaminą ir prašė, kad neitų laikyt matematikos, bet buvo vieninteliai metai, kai galėjo su neigiamu semestre eit laikyt. Paskatinau vis tiek eit. Ir išlaikė, kai buvo pirmas skandalas - trečdalis neišlaikė. Tada mokytojas vėl paskambino, nuoširdžiai atsiprašė ir parašė metiniam 5. Tokia vat istorija... Jeigu nebūtų tos matematikos laikęs/išlaikęs, tai dabar išvis neturėtų šansų į nemokamą vietą pretenduot (dabar mokamoj, bet šansai yra, jeigu nebus skolų).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 sausio 2024 - 18:26

Mezgu merino su jaku kojinaites. Malioooonus siūliuks!

Atsakyti

Pora dienų sunkiai užmiegu, pabudinėju, šiąnakt dar pavakare išgerta arbata padėjo iš lovos išsirist po 6. Tai kone pirmasyk per pastaruosius metus, nesugalvodama ką veikt ( nes vyras jau virė mano iš vakaro užmerktas perlines kruopas), nuėjau pamegzt. 

Vienu metu ištiko ir džiaugsmas, ir nerimas. Baigiau pirštinę - valio, nebeturiu nieko pradėto - ups... Reiks susirast schemą, kokius nors siūlus ir vėl spalvinsiu pirštines:).  

Atsakyti

Labas rytas  :4u: pas mus saltukas uzspaude ir gi  :hmm: jutimine ryte buvo -9. Ejau i darba kaip eskimas, pasijungiau peciuka, turiu siltos kavos galima ir gyventi  :D 

Man uzejus barbiu era  :rolleyes: nesuauga vaikas mano viduje vistiek barbes man  :wub:  :wub:  :wub: noriu pasisiuti barbiu project bag'a toki is skirtingu barbiu medziageliu. Nusipirkau medziagu (beeet pastebejau, kad dauguma ju USA, tai amazone radau, bet ziuriu siuncia vistiek is amerikos, nu tikiuosi negaut per nagus su muitu  :D)

Atsakyti

Restar, pasileisk kokią malonią meditaciją jau lovytėje. Aš su geriausiom intencijom girdžiu pirmas dvi minutes.

Labas ;)

Atsakyti

Mašiną ryte radau.

Beveik pusvalandį pasportavau.

Atsikasiau visus langus. Buvau nuo savaitgalio nejudinus:

 

Priedas  received_397665732626206.jpeg   57,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti