Na, tokį savą tai man būtų tingu rašyt, klijuotis. Etiketes išmėtau, nesugebu būt tvakinga . Online patogiau. Kartais norisi ką nors parašyti, kartais ne. na, bet virbalų storį, siūlus užsirašau dažniausiai. Dydį, kurį mezgiau. Prieinama iš bet kur, kai prireikia ko pasižiūrėt. Na, aš ir šiaip mėgstu Ravelry ganytis, įkvėpimą žadint. Apžiūrėti kitų realizacijas to megztuko, kurį noriu megzti, pastabas paskaitau, jeigu kyla neaiškumų.
Mano 7 megztukai tai jo, kaip man tikrai daug, kažkaip metų pradžioj daugiausia buvo (dėl to ir mėgstu žiemą - daugiausia laiko mezgimui), bet kad Qqutė tiek spėjo numegzti tarp milijono kojinių.... Na, bet viskas pasidaro darymo būdu. Matyt, ji mažiau internete be tikslo skrolino .
Kerpena pirminė, kad kai kas blauzdinių laukia... Tikrai žinau, kad tų, kurias numezgusi esu dičkei, tai net nenufotkinus. Bet tai jau užpernai vyko .
Mano dukra jau kuris laikas nori ir vis nepraeina kažkokio tokio megztuko. Balto.
411494906_1088614458931525_5423298002930647913_n.jpg 100,81KB
0 Parsiųsta kartų
Nepradedu, nes realiai man atrodo nesąmonė megzukas ir pliki pečiai. Tada atrodo, kad jis kris išvis nuo tų pečių. Tai čia parodė variantą su šniūru. Gal anas kiek ir laiko. Realiai, nežinau nuo ko pradėt. (matyt, vis tiek teks megzt, nes gi - meilė...) Ar pasiimt kokį reglaną ir nuo žemiau pradėt, o paskui tą apykaklę į viršų pagal poreikį numegzt? Ar nuo apykaklės, daryti ją tampresnę, kad norint galima ir žemiau pasitempt ir aukščiau laikyt. galvoju, kaip padaryt, kad būtų patogų, nesmuktų ir pan, kai nereikia. pasidalinkit mintim, gal kur kokį aprašymą panašų matėt arba, kokio aprašymo pagrindu, jūsų nuomone, tiktų megzti tokį megztuką?. Esu radusi kažką itin seno Ravelry, bet nelabai noriu pirkti būtent to, kažkaipp neįkvepia.