2023 m. mezginių sezonas baigtas! Viskas, ką pradėjau 2023, numegzta. Konkrečiai - džiūna pirštuotos pyniuos pirštinaitės iš Šveicarijoj pirkto siūlo. Balerinos spalvos, numegztos puikiai balerinai!
Kokia spalva būdinga balerinai?
Labas
Nedarėm pernai metų mezgimo apžvalgos mano tai žiauriai skurdi.
Kremuko jau ieškai, kur finansiškai naudingiau.
Kam teko šiandien pūgas įveikti? Toks biškį ekstremalus vairavimas buvo. Ir matyt bus vakare vis dar noriu, kad žiema baigtųsi.
Pudrinė vooos rausva.
Dalinkitės radiniais ;)
Pūga ir taxi, ir mano Šunį paveikė ;)
Bet tai koks grožis už lango Apsnigtos pušys
Mezginių ataskaitą man lengviausia daryti - nenumezgiau nei vieno mezginio
Oho, Liniuka - visus metus išbuvai nemegzus? Neatrodė, kad taip greit tie metai praėjo. Tada kiek paveikslų nutapei?
Aš tai ganėtinai neblogai megztelėjau savo tempais, daugiausia - pirštinių . Bet ir megztinių keletas, visais patenkinta. Įspūdingiausios tai, matyt, būtų kojininkių kolekcijos .
Vakar vakare pasivažinėjau. Pora kartų vos neužklimpau besiparkuodama. Ir siauruose kiemuose teko išsisukinėt, atgal grįžinėt, kai mašina iš kiemo važiuoja. Užkišau kažkur į kamputį mašiną prie galinės laiptinės, reikės arba pačiai eit nusikast ir parsivaryt, kol įmanoma iš ten išlįst, arba vyrą paragint grynu oru pakvėpuot .
Saulutė nušvito .
Sveikos as prasiejus per telefono nuotraukas pasidariau suvestine ka mezgiau per 2023
2 Vyriski megztiniai
Kepuryte leliukui su batukais/kojinytem
Mergaitiska suknyte
Lapciu megztukas sau
Zaisliukas avyte numegzta ir suknele/liemene/rankinuku apredyta
Ale toks trumpas megztukas prie sukneles kurio taip ir neuzsidejau nes silta pasitaike per svente
Westo skara
2 poros kashmyriniu kojiniu
Popknit megztukas 90% ir gi iveiktas per 2023 metus.
Plius minus beveik 12ka pabaigtuku
Nu dar galiu pasigirti, kad prikalbinau dar viena moteri megzti pradeti as gi vis atsitysdavau kojines arba westo skara pamegzti i darba. Tai kolege su kuria ofisu dalinames vis ziuredavo per kampa i ta mano mezgini svajingai. Tai jau parleke viena diena su virbalais ir siulais is vietines parduotuveles sako pamokink ir mane
Sveikos
Ryte ėjau i pūgą
Per piet -saulytė, nuo stogų laša
Man žiemos užtenka ir tiek kiek randu šaldiklyje
Mezginiam registruot dukrytė padovanojo užrašų sąsiuvinį.Gal padės
Suskaičiavau ir aš pagal fotkes savo mezginius. Tai labai nustebau, nes galvojau, kad daug mažiau esu numezgus.
10 vnt, tame tarpe 3 poros kojinių, vienas nertas krepšys. Nepriskaičiuota pusė žalio medvilninio megztelio.
Bet sau iš jų tai tik žalia liemenė, mėlyna palaidinė ir pyniuotas megztinis.
Mano ataskaita (apagal Ravelry ir dar pamenu, ko nesu įdėjus ):
Susidėjau sau į Instą mezginius:
-4 megztukai/bliuskytės;
-1 kalėdinės gimtadieninės kojinės.
Viskas sau, viskas nešiojama ir daug.
Siūlai:
dėl kandžių/atgyvenimo išmesti 3 maximiniai maišai.
Papildymas: greituoju būdu suskaičiuoju per visus metus 5 siūlų pirkimus, iš kurių 2 sumegzti.
Va as Ravelry neprisijaukinu, kazkaip neiseina man ten vesti savo mezginiu nesuprantu kodel