Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

PS čiurlionio motyvų šilko skaros - su nuolaida! https://www.facebook...JYFVp851VwTWQl/

Atsakyti

Sveikos. Visai nemezgiau, nors reiktų nemažai. Bet ištiko pakvietimai į dailųjį čiuožimą, tai du kartus gyvai stebėjau, užsikabinau, šįvakar prie tv. Bet gi kaip pamegsi... Laaabai gražu.

Atsakyti

Aha, aš spėjau laiku tv įsijungt, internete radus, kad mūsiškiai šoka. Labai gražu, nuostabi atmosfera, medalininkai mūsų. Ir taip gera, kad tai realiai va vyksta LT, atsimenu, kas vyko prieš 33 metus...

Atsakyti

Vakar pabaigiau šilkinį ilgamezgį!!! Yes!!!

Buvo siūlai pasibaigę. Wooly. Eilinės pagalvojimo pertraukos metu susilaikiau. Neardžiau. Pritaikiau ir primezgiau tas 8 eilutes!

Atsakyti

Ką iš šilko mezgei? Gal parodysi ne tik kampuką ar šešėlį?

Aš šiandien pabudau ... 10.25.... Neatsimenu, kada tiek būčiau miegojus. Ir gult tok kokia 00 30 ėjau. Matyt, reikėjo. Ir gilus miegas buvo. Tik diena trumpa paliko.

Atsakyti

Visada galima su manimi kavą gerti. O juodas šilkas... Su pynėm... Nenufotografuojamas!

Atsakyti

Pagaliau pačiuožinėjau! Akys užsidegė, oras nuostabus. Šalia namų pradinės mokyklos aikštelėje vėl čiuožykla išlieta, puikumėlis.

Atsakyti

Merginos, help. Gal nuo vasaros būsit kur pabuvoję kokioj fainoj kavinėj/restorane su daugiau mažiau universalia virtuve (ta prasme, kad nebūtų tik makaronai ar picos, ar jūros gėrybės...), kur galėtų 12 žmonių kampelyje kur susėst? Na, ir kainos, kad ne kosminės būtų, nes patiekalai nuo 25-30 eur, kur net pavalgyt neišeina - ne variantas... Ta pati proga, kaip vyro vasarą artėja  :B . Jo vieta man tobulai patiko, bet nesinori ten pat, nes ir žmonių dauguma tie patys bus. Ir nenoriu nieko uždaro, noriu, kad aplink būtų gyvybės, po vyro sesės šeimos jubiliejų nusprendėm, kad uždari giminės baliai baisiai nejaukus dalykas :).

Galvojau, kad pavyks išvengti užstalės, na, bet kažkaip teks išgyvent, vietoj Paryžiaus :).

Atsakyti

Labas rytas! :4u: Vakar ivyko Sausio kojiniu fotosesija. Atnesu pasirodyt ir eisiu skaityt ko priraset per darbini kompa  :rolleyes: 
 


Pridėta:

Atsakyti

Restar- nesu buvus :D  bet gal patiktų ir tiktų Žemaičių ąsotis?

Atsakyti

Bandau galvoti patiekalus mažiau nei 23 ir sunkiai gaunasi. Mūsų užsienio svečiai tai Pilies g. Bernelių užeigą gyrė, ten tokiam senam rūsy.

Veranda žvėryne. 

Koks bjaurus peršalimas prikibo ir pačiu netinkamiausiu laiku :B Vakar iš lovos nelipau, šiandien irgi sveikatos nėra, tai tik nuvažiavau į darbą, viską auditui sureguliavau ir vėl atgal į lovą prie kompo. Teks kolegėms korėjietiškai pabendraut :)​ 

Atsakyti

Rotonda dar visai vertinama, bet pagal fotkes tai panašu, kad gautumėt atskirą salę 2 aukšte

Atsakyti