Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano auto šiltai garažiuke :rolleyes:  nu ne visai šiltai, bet džiaugiuos, kad skust nieko nereik. Tik vat druskos sluoksnis toks nemenkas jau... važiavau plaut kaip tik, kai lijo, tai nedavažiavau :D  nes būt pinigai išmesti į balą tiesiogine ta žodžio prasme.

Entuziazmas mano išblėsęs visame kame, net kirpėjos reikalam neprisiruošiu... o paskutinę savaitę taip atsakančiai kraujagyslės trūkinėja.. prieš kelias dienas mažiuko pirštuko trūko, tai tris dienas visas mėlynas buvo, o šiandien pastebėjau ant blauzdos kokių 5 cm skersmens kraujosrūvą... plę, kai truks kur nors arčiau širdies.... :(​ 

Atsakyti

Sveikos,

mane kiek nustebino toks "aktyvumas", bet 9-10 - tai ne 0, negalim taip savęs nuvertinti. Niekas mums nepadarys šventės, jei ne pačios, ir už pakarpos reikia save tempti, kol tik įmanoma. Esu gyvenime priėjus momentą, kai jau nieko dėl savęs nei norėjau, nei galėjau padaryti, tai brrrrrr.... Ačiū Dievui, tada patempė situaciją pamatęs atsitiktinis žmogus. Kas realiai pakeitė mano gyvenimą suvisam į gerą.

Išgerti vitamino D, pasivaikščioti dienos šviesoj, susitikti su draugėm - bent tiek gal dar galim? :) Kaip tik šiadien susivokiau, kad visą krūvį organizuoti apsiėmė NIuma, su visu jos gyvenimo kontekstu... AČIŪ TAU!

Aš tai nuo sausio 2 intensyviam darbiniam laikotarpyje, kuris ir gana kūrybiškas, ir džiugina smulkiais pasiekimais, tai neturiu kada galvoti egzistencinių klausimų :). O paskui podarbiniam gyvenime - turiu privalomų knygų skaitymą ir daug norų mezgime. 

 

šiandien kažkokia keista diena - dar tik 10 val o fb jau gavau tris kvietimus draugauti - tipo koks nors Johan Jons prašosi į draugus. Dar taip nėra buvę. :) Pasitaikydavo kad kokį pora kartų per savaitę atsiranda.

A, jo, vardų net neįsimenu, bet visiškai tas pats. Būdavo vienas kitas, šiandien gal jau 3-4 ištrinti. Visus nepažįstamus trinu be pasižiūrėjimo, taip pat ir lietuvius su realiom anketom. Tiesą sakant, nepriimu ir dalies darbinių kontaktų  :B . Tingiu susivarkyt FB, pasidaryti draugų grupes taip, kad galėčiau dozuoti info artimesniems ir visai darbiniams kontaktams. O su visais savo mezginiais ir katinais nenoriu visiems rodytis  :B​ .

Atsakyti

Nu žinok, su pasivaikščiojimu ir draugų susitikimais ta pati situacija... protas suvokia, o kūnas neklauso...

Negaliu sakyt, kad nieko nedarau, tik labai daug reik su savim derėtis...

Vit D dabar negeriu, nes biškį nusigandau spalio mėn, kai tyrimas parodė netoli viršutinės ribos. Planuoju kažkada nueit profilaktinės programos širdies kraujagyslių, tai tada ir padarysiu vėl visus tyrimus, tame tarpe ir geležį, įdomu, ar kiek pakaupiau to feritino...

Atsakyti

Dar ir šiandien slidu?

Trečiadienį vakare patyriau slidumą. Gerai, kad šiemet nusipirkau tuos ant batų antdėklus  nuo slydimo ir nešiojausi kuprinėj. Tai visai pravertė. Vakare jau apie 21 grįžau, tai iš troleibuso kartu pagyvenusi moteris išlipo su dideliu lagaminu. Sakė iš Norvegijos grįžta. Tai net parlydėjau ją iki namų, nes kai užlipom laiptais, nuo stoltelės tai šaligatviai kaip stikliniai. O ji dar koja traumuota ir taip sunkiai ėjo.

O vakar jau kiek mačiau visur barstė. Nors aš  buvau su mašina ir iš karto po darbo važiavau pas tėvus. Kelionėj buvau vietomis į tokią pūgą pakliuvus, kad atrodė tai per apsiputojusį vandenį važiuoju, tai tirštuose dūmuose.

Atsakyti

Slidu, bet valdoma.

Atsakyti

O, reik nueiti kraujo priduoti. Vakar TELE2 (šiai dienai geriausia neriboto interneto kaina/kokybė) pasirašinėjau su docusign planšete, ta pati sistema, kaip ir Kraujo centre. PRIMINĖ.

Galvoju, kokį čia tyrimą pasidaryt? Gal vit. D? Daro juos donorams nemokamai.

Katuk, didelis mėginukas kartais (ir dažnai) elgiasi kitaip, nei mažas (skirtingas svoris, numezgamas per keliolika prisėdimų, skalbiamas skirtingai). Oranžas mielas, linkiu sėkmės su juo! Juk jau Restar eilėje laukia, paklausus!

Nuotaiką man pakelia naujas lūpdažis. Douglas vardo serijai kaip til gera kaina, tokie gerai pigmentuoti ir pamaitinantys, o ne nuplaukiančiai riebūs ABSOLUTE SATIN.

Atsakyti

Man nuotaiką šandien pakėlė viršininko plaukų uodegytė :hihihi:

Paskui nuliūdino vėl prasidėjęs sniegas...

 

Kas turit Didriksonso striukių? Verta ar neverta? Kainuoja nemažai net ir su nuolaidom, stilingumo nedaug, bet turbūt kokybiška ir patogu?

Atsakyti

Prasilėkiau greit, slidumo neradau. Pirkau naują pelę, nes nebeįmanoma buvo dirbt. Ėmė išsiuntinėt net neparašytus laiškus PATI. Kai reikia kur paspaust, tai 5 kartus, o kai širdeles Instagrame dėt - tai be mano valios deda  :B .

Parsivežiau tas merino apatines kelnes aukštaūgiui, o dukrai vietoje keičiau iš S į M marškinėlius su rankovėm. Kažkas rašė, kad padidinti, bet realybėj man pasirodė pamažinti ir trumpi tie marškinėliai. kelnių tai gal būtų užtekę ir nepailfintų, tos atvirkščiai didelės. Žodžiu, vaikai šalčiams paruošti :). Jeigu sau, tai aš tik Audimo pirksiu ateity  :B .

Katuk - foto nerodo skersavimo, o jeigu nežymus, tai skalbimas ir blokavimas turi pataisyt reikalus.

O nuotaika su sveikata itin glaudžiai susiję. Jos paprasti dalykai iš esmės pakeisti negali, matyt. Bet pagerinti laikinai bent - tikrai taip. Pamenu, kaip į Čekiją mašina važiavau susisukus iš skausmo dėl peties, Nimesilio pasiėmus. Tai užteko vieno maišelio pradžioje, vidury kelionės supratau, kad nieko nebeskauda. Nes buvo įdomu, o tai puikiai suveikė kaip nuskausminamieji. Moksliškai pagrįsta, beje, tik šaltinio jau neprisiminsiu. Aišku, paskui skausmai grįžo namie vėl :).

Atsakyti

Paskui nuliūdino vėl prasidėjęs sniegas...

Kas turit Didriksonso striukių? Verta ar neverta? Kainuoja nemažai net ir su nuolaidom, stilingumo nedaug, bet turbūt kokybiška ir patogu?

Labai jau vėjelio papučiama ta nuotaika :)

Neturėjus, bet martelė mačiau nešioja, kaimynė perka Vinted padėvėtuose, patenkinta. Patogumą vis tiek reikia pasimatuot. O kokybė turi būt gera, kiek girdėjus dar kitose grupėse - giria žmonės.

Atsakyti

Man nuotaiką šandien pakėlė viršininko plaukų uodegytė :hihihi:

Paskui nuliūdino vėl prasidėjęs sniegas...

Kas turit Didriksonso striukių? Verta ar neverta? Kainuoja nemažai net ir su nuolaidom, stilingumo nedaug, bet turbūt kokybiška ir patogu?

 :)

:angel2: 

Taip. Kokybė pritaikyta voliotis pusnyse arba saugiai (šiltai) anas apeiti.

Atsakyti

Didrikson nuo praeitos žiemos turim, nes sesė labai jau prireklamavo ir pavyko iš Vinted gerom kainom dėvėtas įsigyti. Rusnei tai netyčia išėjo, nes sau siunčiausi ir per didelė buvo, bet kadangi kaina gera, tai palikau jai nešiot. Neišlenda šią žiemą ar per šaltį, ar per lietų ir šlapdribą. Viską atlaiko.

Atsakyti
Entuziazmas dar nekritęs biggrin.gif Konstatuoju pagal msn atskirus susirašinėjimus. (per daug apklausų buvau sukūrus, taip galvoju).
Pirties NORIU. Jei nebus pirties, tada arba Palangą, arba vėl sanatoriją pasidovanosiu, nes šiaip, tiesą sakant, papiktinta, paerzinta jaučiuos pastaruoju metu ir noriu sau pačiai dovanot malonių akimirkų smile.gif wub.gif (magneB6 ampoles geriu. jis man padeda).

Dar iš skaičiuojančios mamkos gyvenimo, grįžtant prie Audimo: 'Paskutinis išpardavimas' buvo iki 01.10. Paskutinę dieną nusitempiu savo dičkį vaiką. Nuperku jam kelnes. Dvejas Vienas- kokių aš noriu, pašiltintas. Kitas- kokių jis nori, vasarai. Kardinaliai skirtingos.
01.11 atsidarau jų puslapį ir TADAM- Finalinis išpardavimas. Patikrinu kainas...... Pasiimu vaiko vienas kelnes, vyro maikutę. Nusiperku parduotuvėj abudu po 10 eur pigiau. Grąžinu pirmus. Ir dar viduriniam pašiltintas kelnes nuperku ta proga. Gerai, kad etikečių buvom nenukirpę.
Atsakyti