Sveikos,
mane kiek nustebino toks "aktyvumas", bet 9-10 - tai ne 0, negalim taip savęs nuvertinti. Niekas mums nepadarys šventės, jei ne pačios, ir už pakarpos reikia save tempti, kol tik įmanoma. Esu gyvenime priėjus momentą, kai jau nieko dėl savęs nei norėjau, nei galėjau padaryti, tai brrrrrr.... Ačiū Dievui, tada patempė situaciją pamatęs atsitiktinis žmogus. Kas realiai pakeitė mano gyvenimą suvisam į gerą.
Išgerti vitamino D, pasivaikščioti dienos šviesoj, susitikti su draugėm - bent tiek gal dar galim?
Kaip tik šiadien susivokiau, kad visą krūvį organizuoti apsiėmė NIuma, su visu jos gyvenimo kontekstu... AČIŪ TAU!
Aš tai nuo sausio 2 intensyviam darbiniam laikotarpyje, kuris ir gana kūrybiškas, ir džiugina smulkiais pasiekimais, tai neturiu kada galvoti egzistencinių klausimų
. O paskui podarbiniam gyvenime - turiu privalomų knygų skaitymą ir daug norų mezgime.
šiandien kažkokia keista diena - dar tik 10 val o fb jau gavau tris kvietimus draugauti - tipo koks nors Johan Jons prašosi į draugus. Dar taip nėra buvę.
Pasitaikydavo kad kokį pora kartų per savaitę atsiranda.
A, jo, vardų net neįsimenu, bet visiškai tas pats. Būdavo vienas kitas, šiandien gal jau 3-4 ištrinti. Visus nepažįstamus trinu be pasižiūrėjimo, taip pat ir lietuvius su realiom anketom. Tiesą sakant, nepriimu ir dalies darbinių kontaktų
. Tingiu susivarkyt FB, pasidaryti draugų grupes taip, kad galėčiau dozuoti info artimesniems ir visai darbiniams kontaktams. O su visais savo mezginiais ir katinais nenoriu visiems rodytis
.