Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su didžiuliu susidomėjimu perskaičiau Terezzos patirtį ir patarimus, nes irgi pastebėjau, kad ir sportuoju jau 3 mėnuo, bet su maistu niekaip nesusitvarkau.. Tai ir pokyčių nėr ką labai matyt  :rolleyes: O ir treneris dėl maisto nelabai ką patarė, benrais bruožais tik, tai va pati gaudausi kas kur kaip.

Tik jau patyriau, kad ryte tuščiu skrandžiu jau geriau neit sportuot :D Vakar vos pasivilkau po treniruotės, galvojau nukrisiu tuoj, akyse net tamsu liko :D

Matai kaip... Aš visada tik tuščiu skrandžiu sportuoju. Na, minimum 6h nevalgius. Bet dažniausiai nuo paskutinio valgymo būna praėję apie 10h. Antraip man toks jausmas, kad esu iki gerklės prikimšta, kaip kalėdinė žąsis. Bet čia turbūt dėl to, kad aš valgau ilgai virškinamus baltymus. Pvz. prieš eidama miegot kokį 300g jautienos steiką sudoroju. Tai ryte atsikėlus į maistą net pažiūrėt nenoriu. Tik kavos išgeriu, o po 2-3h einu sportuot, ir tik po treniruotės valgau. Bet žinoma, nesakau, kad prieš treniruotę valgyt negalima ar nereikia. Čia individualu.

Jei domina daugiau, parašyk man až. Siekiant rezultato mityba gerokai skiriasi nuo šiaip sveikos. T.y. yra gerokai griežtesnė. Bet per 3-4 mėnesius griežtą mitybą derinant su intensyviu sportu galima pasikeisti tiesiog neatpažįstamai.

Grikius valgau tik su sviestu ir užgeriu šaltu pienu. Visokios morkos į juos man skamba kaip pienas į kavą - t.y. pati tikriausia pornografija  :D .

Kotletų su varške ragavus nesu, bet skamba skaniai. Va grūdėtą varškę į miltinių blynų tešlą tai maišydavau. Ale dabar bet kokie blynai yra pamirštas reikalas.

Atsakyti

O jei dar rimčiau, tai grikių "smarvės" niekuo negalima užmušt :lol: nebent dujokauke  :lol: 

Sutinku :D

Atsakyti

Lusasita jo va sitie siulai

http://www.e-midara....693-1-3155.html

Nu ant zmogaus bus siek tiek kitaip, nezinau ar leis fotkint ir rodyt

Atsakyti

Arrrdauu

Atpratau mazus dydzius megzt

Atsakyti

is belos esu mezgusi. patiko. o tokie platus perejimai del to, kad su siule sonuose???  jei ratu varyt ir ne S dydi , tai speju but siauruciai visai  dryziukai ???

Atsakyti

Jo platus nes su siulem, numezgiau virsu, paskui norejau zemyn ratu bet ziuriu pasikeis plotis labai dryziu tai dariau siules

Dydis cia ne S, cia ant 112 krutines ir 174 ugio

Atsakyti

supratau kad ne  S . mano irgi ne S ;)

Atsakyti

Nite o kokiom selenom, kvietinem ar avizinem?

Kvietinėm, kokį šaukštą puskiliui mėsos.

Atsakyti

Lus, aciuuu, seklos jau supakuotos :rolleyes: lauksim snapuku :wub: .

Atsakyti

Nite, užkeikei tu mano megztinį - liepei tau megzt, tai ir numezgiau....  :oh: gražus gavosi, ale  nenešiojamas  :oh: beje, dirbsiu rytoj namuose, tik per puetus turėsiu išvažiuot kokiai valandai...

Atsakyti

Nite, užkeikei tu mano megztinį - liepei tau megzt, tai ir numezgiau....  :oh: gražus gavosi, ale  nenešiojamas  :oh: beje, dirbsiu rytoj namuose, tik per puetus turėsiu išvažiuot kokiai valandai...

Nu  :blink: nepasakyčiau kad labai džiaugiuosi  :sad:  ir netikiu, kad būtum tiek nudidinus, kad man jis būtų laisvas, nes  tas modelis neturi būt prigludęs  :hmm: 

Nu mes kaip nykštukas su namuku  :oh: aš irgi ryt namuose klaviatūrą barškinsiu  :ax: 

Atsakyti

Blogis, kad vakare turiu gamint "tvirtą" maistą. Sunkiai, fiziškai dirbančiam žmogui trys lapai salotų ir kelios kruopos - ne valgis.

Na, o kai pagaminta, tai negi dar sau virsiu ir dar atskirai vaikams... 

Ir žliaugiu, kas pagaminta :happy:

Kai maniškiai kerta picas-kugelius ir pan vakarienei, aš ne tai kad labai rimtai sau kažką gaminu atskirai, tiesiog paimu grūdėtos varškės arba išsiverdu 2 kiaušinius, arba papjaustau pomidorą-agurką su šaukštu graikiško jogurto. Gamybos ne kažką, o gaunasi tokia vakarienė, kaip reikia  :ax:​ 

Atsakyti