Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  received_1084671042553920.jpeg   165,84KB   0 Parsiųsta kartų

 

Triguba moherutė, ilgos pirštinytės. Derintos prie striukės pamušalo.

 

 

Va tas straipsnisssss

 

Priedas  Screenshot_2024-01-08-16-55-20-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   400,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Psichologė nebloga, labai į temą pašneka mūsų HR kontekste. Na, ir šioje iškarpoje ji irgi kalba būtent Lietuvos kontekste. Manau, normalu, kad kažką teigdamas neturi apgalvoti apie visą pasaulį. Anų kraštų psichologai, matyt, kalba apie pailsėjimo poreikį jų šaltuoju/lietinguoju ar pan laikotarpiu, kas nebūtinai būna per tas pačias šventes, kaip mūsų pasaulio krašte.

Pirštinės žavios spalva ir purumu. gadget užvedė mane ant minties, kur panaudoti nepanaudotinas niekur kitur moheras.

Kremas dienai - tas pats - Good cera. Daug neinu laukan. Vakare drėkinu. Kol kas neiko kito neieškojau dar. Dukrom nupirkus kažkokį su kanapių aliejum iš Biocos maitinantį, labai nekaltos sudėties, reiks kada išbandyt. Man bėda, kad šaltam ore man akys ir nosis bėga ir tie nubėgimai šala, va nuo to ir ledėja oda...

Atsakyti

Man jos pavardė daili. Bet kategoriška moteris postuose, uuuch!

Atsakyti

Pailsėjimas gali būti reikalingas ir karštuoju laikotarpiu. Arabų pasaulis per ramadaną karštomis dienomis būna namuose, o vakarais išlenda į gatves. Ta pati siesta irgi ne be reikalo.

Tarp kitko, arabų pasaulis nešvenčia naujų metų. Pvz., Dubajuje viskas tik dėl turistų arba darbo imigrantų iš vakarų.

Atsakyti

Ryt tik menki minus 2!

Kaip švęsim?

Atsakyti

😁Pas mus dieną vos -1, naktį iki -7, o jau visi pašiurpę kokia baisi žiema...

Atsakyti

Ryt tik menki minus 2!

Kaip švęsim?

Nuo 16 val. Tai, ta proga, bus galima į parduotuvę nuvažiuoti. :D Įdomu ar mašina, prastovėjusi kieme 21 dieną, užsives.

Atsakyti

Labas rytas,

 

Per savaitgalį truputį pamezgiau. Pradėjau riešinę. Bet matau, kad kuo toliau, tuo sunkiau su juodais siūlais ir smulkiu mezgimu. Senatvė. Dar kol einasi gerai, tai  nieko, bet jei kokią akį paleidžiu ar ką pataisyti reikia, tai ir su akiniais sunku sutvarkyti. Tai ko tai labai lėtai einasi.

Mačiau kalbas ir balsavimus apie pirtį, bet tyliu, nes pati nieko nežinau. Mama pasilpo, savaitgalį sesuo paguldė į ligoninę, nežinau kaip čia bus toliau.

Restar-tu bent suvoki, jog tapyba, akvarelė ir piešimas yr skirtingi dalykai :D

 

Na ką, šaltuko dar mažai teko paragaut. Vienam garaže į mašiną įsėdau, kitam išlipau :D  bet ta jutiminė -30 atrodo bauginančiai. 

mano virtuvės langai iš vidaus apšalę kampuose...

Aš tai irgi iš tų nelabai suvokiančių skirtumus. man tokie sinonimai tie žodžiai. na  gal akvarelė tokia siauresnė sritis atrodo savo atlikimo technika besiskirianti. o tapyba ir piešimas - tai man  piešimas d daugiau vaikų ar įšiaip kokius nerimtus piešinius apibūdinantis žodis, o tapyba daugiau menininkų darbus. Aišku dabar iš įdomumo pasiieiškosiu kuo skiriasi, bet, kai jau parašėt,  buvo pačiai įdomu, kaip aš čia suprantu, niekada apie tai labai negalvojau. :)

 

Pas mano tėvus  tai ir ne jutiminė buvo įspūdinga. Vakar užvakar - 27 ir 28 buvo. Sesuo  sakė ir namuose baisiai šalta. Vis tiek  naktimis atvėsta namai. Net kai buvau praeitą kartą, nedaug šalčio buvo ir tai šalta buvo, ypač prie kompo pasėdėjus. Tai buvo taip gera namo grįžus.

 


 

Dėti aleksiuko nuorodas melejono denų pėdkelnėms, kurios vizualiai pakerta bobučių psichiką, nes atrodo kaip 20 den juodos pėdkelniukės ant nuogo kūnelio su IQ maždaug 24?

 

Man atrodo man FB karts nuo karto meta tokių pėdkelnių reklamą

 

Atsakyti

Vakar naktį apipirkau vaikus šiltais apatiniais - merginom Vegateksa merino vilnos pėdkelnes paėmiau (pigiau nei merino termokelnės), vyrukui apatines merino kelnes pailgintas iš ten, kur Beata reklamavo. Dabartiniai šalčiai praeis, bet būsim pasiruošę ateičiai. Bent 2 tikrai nebeišaugs, tai bus tokia investicija. Mano kolegė prizyzė, kokio gerumo yra ploni Audimo merino vilnos apatiniai. Tai per akciją pirkau sau maikutę trumpom rankovėm, sūnui Kalėdom su gertuve ilgarankovius tokius marškinėlius. Tai abu neatsidžiaugiam ir kasdien nešiojam. Plonyčiai, nei šalta, nei karšta su jais. Bet Audimo merino kelnių vyram nebematau. Sakė, su mokyklinėm kelnėm taip šalta, kaip be kelnių.

Vakar vaikų klasėse tik po 2-3 vaikų nebuvo. Kolegė neleido vaikų į mokyklą, nors veža mašina...

Šiandien be mezginio, nes pirštines baigiau, per tuo rūbus nieko naujo nebepradėjau. Pasipylė dar vakar užsakymų, kitus pamiršau, bet blauzdinės buvo paminėtos. Noras buvo baltų ( siūlai skirti kam kitam) arba juodų (užprotestavau).  Tai gal tiks ir pilkos. Kada nors. Noriu dar nuraštuot ką nors.

Atsakyti

Pas mus -8 ir iki geros popietės taip rodo. Visą dieną turėsiu inventorizacijoj sandėliuose dalyvaut. Noro mažai.

Buvau vakar Dekatlone. Šiltų kelnių ndišsirinkau. Didelė aš mergaitė... tokių negamina 😒 Gal darciki Sportditekto kurią dieną nuvažiuosiu.

Vyras Audimo merino juodai maikutę sunešiojęs iki skylių 🤐 ir vis tiek nešioja, nes nepakeičiama, o tokios pačios medžiagos ir pasiuvimo Audime neberanda. Reikės dar pačiai nuvažiuot ir jų firminę parduotuvę patikrint. 

Atsakyti

Labas rytas!

Numezgi pilkas ir nudažai, tiek žinių!

Kerpena, sveikatos tavo mamukui.

Vakar baigiau balerininę pirštinytę, katrą su 1.25 mm virbalais virbaluoju - pakeičiau raštelį išorinės pusės, nes prieš tai parinktas kažkoks neharmoningas su visata buvo (mezgamas nedžiugino). Dsr viena liko.

Oho, Restar, papirkai merrrino spėju, brangiausiu pirkimui momentu (per pat šalčius). Ar realiai geros kainos? Dukrai esu Calcedonia pora pėdkelnių su kašmyru parūpinus, ir Aleksiuko stebuklų (minėjau).

Sau tai Zaroj kokio puikumo nakties mėlio blizgų sijoną nukoviau!! Nei gramo merino

Atsakyti

Kerpena  :4u: .

Visiems norams yra ribos :). ir mezgimas man turi būti malonumas. Tad nieko aš nedažysiu. Po mano protestų buvo paminėtos ir pilka, ir rausva.Tokių rasiu.

Apie kainas nekomentuosiu. Bent jau Audimo dabar tikrai geros kainos, kiek aš stebėjau, tai mažesnių nebuvo (pati pirkau per Black Friday irgi su 30 proc off). Green rose irgi kadangi tik tuo užsiima, nemanau, kad ir vasarą išsipardavinėtų, be to, niekur neradau, kad galėčiau užsakyti papildomą ilgį. Su Beatos kodu bent - 10 pr. Vyrukui ~206 cm aktualu, kad nebūtų iki pusės blauzdų. Vintede ničnieko doro neradau nei vienam.

Akvarelė -  liejimas su akvareliniais dažais ant akvarelinio popieriaus, tapyba - jau įvairiais dažais su teptuku, o piešimas - pieštukai, paprasta :). Va, eskizai tai ten visokiausiom priemonėm įmanomi.

Atsakyti