Labas rytas,
Per savaitgalį truputį pamezgiau. Pradėjau riešinę. Bet matau, kad kuo toliau, tuo sunkiau su juodais siūlais ir smulkiu mezgimu. Senatvė. Dar kol einasi gerai, tai nieko, bet jei kokią akį paleidžiu ar ką pataisyti reikia, tai ir su akiniais sunku sutvarkyti. Tai ko tai labai lėtai einasi.
Mačiau kalbas ir balsavimus apie pirtį, bet tyliu, nes pati nieko nežinau. Mama pasilpo, savaitgalį sesuo paguldė į ligoninę, nežinau kaip čia bus toliau.
Restar-tu bent suvoki, jog tapyba, akvarelė ir piešimas yr skirtingi dalykai
Na ką, šaltuko dar mažai teko paragaut. Vienam garaže į mašiną įsėdau, kitam išlipau bet ta jutiminė -30 atrodo bauginančiai.
mano virtuvės langai iš vidaus apšalę kampuose...
Aš tai irgi iš tų nelabai suvokiančių skirtumus. man tokie sinonimai tie žodžiai. na gal akvarelė tokia siauresnė sritis atrodo savo atlikimo technika besiskirianti. o tapyba ir piešimas - tai man piešimas d daugiau vaikų ar įšiaip kokius nerimtus piešinius apibūdinantis žodis, o tapyba daugiau menininkų darbus. Aišku dabar iš įdomumo pasiieiškosiu kuo skiriasi, bet, kai jau parašėt, buvo pačiai įdomu, kaip aš čia suprantu, niekada apie tai labai negalvojau.
Pas mano tėvus tai ir ne jutiminė buvo įspūdinga. Vakar užvakar - 27 ir 28 buvo. Sesuo sakė ir namuose baisiai šalta. Vis tiek naktimis atvėsta namai. Net kai buvau praeitą kartą, nedaug šalčio buvo ir tai šalta buvo, ypač prie kompo pasėdėjus. Tai buvo taip gera namo grįžus.
Dėti aleksiuko nuorodas melejono denų pėdkelnėms, kurios vizualiai pakerta bobučių psichiką, nes atrodo kaip 20 den juodos pėdkelniukės ant nuogo kūnelio su IQ maždaug 24?
Man atrodo man FB karts nuo karto meta tokių pėdkelnių reklamą