Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O visiškai absoliučiai priderinčiau tas pirštines ir devėčiau jas taip, kad aplinkiniai net nematytų ką aš ten prie jų dar vilkiu😁

Atsakyti

O visiškai absoliučiai priderinčiau tas pirštines ir devėčiau jas taip, kad aplinkiniai net nematytų ką aš ten prie jų dar vilkiu😁

Exactly!

PS letenas 20 min prieš lauką tepiau tepalu.

Atsakyti

Man šiandien baigtuvių diena. Baigiau megztinio kūną, paveikslą, atostogas :D 

Ech...

Atsakyti

Bus naujų, ir mezginių, ir paveikslų ir atostogų :mirksiukas: 

Beje, paveikslas labai geras!

Atsakyti

Labas rytas, kaip šiandien visos? 

Man tai gerai - namie šilta, vaikai išvarė iš namų... Merginom suradau storas pėdklenes po kelnėm pasimaut, pirštines vakar spėjau numegzt, išskalbt ir išdžiovint, gal nesuledės. Jeigu bus ūpo, tai dar patiuninguosiu kaip nors taip: https://www.ravelry....tside-childhood .

Tik praeitą savaitę išsiaiškinom, kad eilinė naujokė dukros klasėje nuo rugsėjo - mano univero grupiokės dukra, tai pašnekėjom apie viską. Šiandien ji man rašo - ar leisiu dešimtokę į mokyklą  :B .  Ji pati vakar išėjo į balkoną, nušalo veidą ir neleido šiandien dukros.  Nu ką aš žinau - vakar badziojausi, nieko itin baisaus. Man atrodo, kad tos temperatūros, kai buvo galima neiti į mokyklą skirtos labiau seniems laikams, kai vaikai pėsti kelis kilometrus į mokyklą žygiuodavo. Su dabartinėm sąlygom - galimybėm apsirengt, transportu, atstumais, visokiais kremais, tai neturėtų būt problema. Nebent tėvai užmiestyje ir mašina neužsiveda :). Aišku, pradinukai biškį kitas reikalas, nežinia, kur gali nublūdyt ar ką pamest, tai ramiau neleist net ir mieste. 

LIniuka - tavo tapyba - man kosmosiukas. Tas menas visai nepavaldus mano nei suvokimui, nei rankai, dėl to sunku suprast, kaip ateina tas įkvėpimas, kaip tie potėpiai, spavos dėliojasi ir tokie įspūdingi vaizdeliai gimsta... Dukrai su tapyba irgi, regis, prasčiausiai, labiau akvarelė, grafika, dizainas, skulptūra, piešimas sekasi.

Atsakyti

Restar-tu bent suvoki, jog tapyba, akvarelė ir piešimas yr skirtingi dalykai :D 

Na ką, šaltuko dar mažai teko paragaut. Vienam garaže į mašiną įsėdau, kitam išlipau :D  bet ta jutiminė -30 atrodo bauginančiai. 

mano virtuvės langai iš vidaus apšalę kampuose...

Atsakyti
Ryte -22 (jutimine -29). Visi trys liko namie. Salciau, nei vakar.
Kol atejau nuo Akropolio aiksteles iki darbo- susalau be proto kelius ir keikiausi mintyse, bet supratau, kad gerai, jog vaikai siltai lovose. Viena su trim (galimai) serganciais - jokio noro buti netureciau.
Rytoj iseis visi.
Atsakyti

Sveikos

Aš vaikį apkutojau: primygau apsimaut megztas kojines ir "pėdkelnes" -taip apatines kelnes anas įvardino  :hihihi: .

Pėdkelnėms nesipriešino o kojines kavojo kaip tik galėjo

Ir vistiek dar nuvežiau į mokyklą nors pati iš namų ale sąžinė neleido neaišku kiek autobuso lauks nes amžiais pražiopso

Liniukos paveikslai tikrai kosmosas- gerąja prasme. Nieko nesuprantu kaip taip įmanoma bet gražu nerealiai

Mezgimo fronte kariauju su pogonu

Nu gal jau nereiks ardyt daugiau..tuoj tuoj rankoves atskirsiu. Tik klausimas kam man dar vieno megztukp reik

Atsakyti

Labas gražus rytas!

 

Mano Šo normaliai palakstė, o paskui buvo Oskaro vertas vieno veiksmo vaidinimas"paimkitia mania ant rankičiu nes tie 25 metrai nušaldys tris kojites (viena jau nušalus)". Parsinešiau. Gaivinimo kumpeliu (antro veiksmo) neišsimušė.

 

Dėti aleksiuko nuorodas melejono denų pėdkelnėms, kurios vizualiai pakerta bobučių psichiką, nes atrodo kaip 20 den juodos pėdkelniukės ant nuogo kūnelio su IQ maždaug 24?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 sausio 2024 - 10:37

Restar-tu bent suvoki, jog tapyba, akvarelė ir piešimas yr skirtingi dalykai :D

Na ką, šaltuko dar mažai teko paragaut. Vienam garaže į mašiną įsėdau, kitam išlipau :D  bet ta jutiminė -30 atrodo bauginančiai. 

mano virtuvės langai iš vidaus apšalę kampuose...

O tai tu, tipo, nesuvoki? :). Aš tai tarp piešimo ir eskizų praktiškai niekaip skirtumo nematau, bet tai dėl to, kad mano dukra nemoka lengvai eskizuot - ji viską stengiasi kruopščiai išdailint, tai pas ją abu vienodi dažniausiai gaunasi...

Mūsų balkono langai visiškai užšalę ir ne pirma diena. Dėl to kaip ledo urve sėdžiu, nes per gyvenamąjį kambarį ir virtuvę eina ilgas balkonas, tai paprastai nuo vėjų apsaugo, bet kai užšąla - ir šviesos mažai palieka. Aišku, kai saulė šviečia, kaip dabar, tai šviesu.

Aš jau sulaukiau prašymo nuvežt kūno kultūros aprangą, bet... tėvams uždrausta vaikams vežti daiktus į mokyklą. Tegu būna pamoka jai, o ne man  :B . Vieną sykį gelbėjau su kažkuo, bet šįkart aš iš savo pusės viską padariau - išskalbiau, priminiau iš vakaro. Beliko pasiimt. 

Kiek tik mano atmntis leidžia, tai vaikai paprastai serga, kai būna atšilimas, šlapia, virusai labiau plinta, o per pačius šalčius praktiškai niekada nesirgdavo. Aišku, nenoriu, kad būtų pirmas kartas  :B​ .

Atsakyti

Klausausi Eartha Kitt. Stipri moteris! Dešimt metų nesiholivudino in her prime, nes pakritikavo Vietnamo karą.

Va tau ir "Santa Baby".

Atsakyti

Aš skiriu Genshin Impact veikėjus b)

Atsakyti