Ai Restar, gi lyg per miglą pamenu mačiau ir tavo naujas rodytas pirštines, mintyse tik nusidžiaugiau, bet labai jau ir nenusistebėjau, man tu tokia raštuotų pirštinių virtuozė - reikia ir bus!
Einu praversiu atgalios.
Radau. Dar ir bepirštukės buvo, kurias norėjau, bet taip ir nepradėjau.
Labai reikalingas ir praktiškas reikalas.
O jau pirštinės, tai be žodžių🥰. Labai norėčiau kada tokias pabandyti įveikti. Labiausiai tai bijau, kaip tuos siūlus keitaliojant dailiai išmegzt nesuraukiant mezginio.
Aš šalčiausią dieną daugiausia vaikštau . Nieko baisaus visai:). Nufotkinau antrą tų pačių pirštinių antrą dublį ir išsiunčiau. received_1564989740991635.jpeg 389,9KB 0 Parsiųsta kartų received_339297939067274.jpeg 240,91KB 0 Parsiųsta kartų
received_347922221362096.jpeg 371,51KB 0 Parsiųsta kartų
received_1037092784239426.jpeg 352,54KB 0 Parsiųsta kartų
Nieko baisaus tas minus 20, jau kai iš namų išeini.
Ar ponas šo irgi tos pačios nuomonės?
Vakar buvau iškišus nosį, šiandien ir pro langą gražu
Restar-labai kruopštu. Gražu jo, bet aš tai neprisiderinčiau.
Kaip ten braškyčių reikalai?
Rankovės atskirtos nu bet kruopštumas dingo kažkur... ir nors lauke šaltoka, kažko aš įtariu kad man bus per karšta su tuo vilnos/moheros kailiuku...
Tokių ir aš sau neprisiderinčiau. Bet ką nors ir sau nusimegsiu kada nors.
Braškytės išėjo gimtadienio su draugėm švęst. Ai, sakiau, jei jau pasiėmei, tai nebereiks man jų iki galo sutvarkyt, jei tinka ir tokios . Sakė - bet dar ką nors juk nunersi?
received_1133733430941660.jpeg 151,89KB 0 Parsiųsta kartų
Nespėjau mergom pasakyt, kad vienų durų neatidarinėtų, tai teko šiaip ne taip prisirišt ir parvažiuot beatsidarinėjančiom... Nes buvo šalta laukt vėluojančių, sulipo į mašiną, ir va...
Dar vienai savo atsargines pirštines paskolinau. Vieną vėluojančią atsilapojusią be šaliko, kepurės, pirštinių palydėjau ... Crazy ta jaunystė.