Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien dirbu iš namų :B  pramiegojau aišku, tai teks dirbt po darbo :D 

Bet kai pagalvojau,nu. Žiema plę šalta/balta. Ruduo šlapia/vėjuota. Vasara karšta/uodai. Pavasaris :hmm:  kažkaip išvis jo nepamenu :D 

Nu žodžiu- nėr taip, kad aš nemėgčiau kažko, bet esu abejinga ir tiesiog neišsikirčiau nei vieno sezono, nei kaip labai patinkančio, nei kaip nekenčiamo.

Šiaip šiadien mano kaime nu laaaabai graži žiema :wub:  kai nereik niekur eit/važiuot ir stebiu ją pro langą šiltai :hihihi:​ 

Atsakyti

Textilite bankrutuoja.... uždaro savo pardes

Katukas savoj prieštaravimo stichijoj :). Jeigu tik tau taip patinka :).

Aš tai nuo jaunystės esu užsiprogramavusi, kad nenoriu virsti sentavėje bambekle, dėl to, kai pagalvoju, tai beveik nieko blogo nerandu metų laikuose, t.y. kiekviename viso ko gero galiu rasti ir tikrai mėgaujuosi daugeliu dalykų. O šiaip gamta yra toks dalykas, kur nelabai prieš ją papūsi. Dėl to ir sakau, kad nelabai realu savo kažkokius norus demonstruot tais kausimais :). Reikia savaitgalį pačiūžas išsitraukt!

O iš kur naujienos apie Textilite bankrutavimą? Radau, kad Vilniuje ir Kaune parduotuvės užsidaro. Nors Vilniuje tik spėjo atsidaryti pernai rudenį. Bet išlaikyti parduotuvę (nuoma, paslaugos, darbuotojai)  ir dar ne tokiame populiariame Europos prekybcentryje tikrai yra reikalų. Jie šiai lyg labiau užsieniui siūdavo? Tai nebūtinai pati gamykla bankrutuoja ar turi kažkokių patikimesnių žinių?

Vakar savim buvau patenkinta - apie 3 val skaičiau knygą, beveik be blaškymosi, telefonas nutildytas, atidėtas. Labai verta dėmesio knyga,net gaila bus dovanot, norisi braukytis. Tai dabar tik lapus fotkinuosi. Būčiau kokią 11 val ir miegot nuėjus, bet tada prisiminiau, kad duona nemaišyta. Tai dar tą užsimaišiau ir vis tiek gerokai anksčiau nuėjau miegot.

Atsakyti

https://madeinvilniu...uves-lietuvoje/

Atsakyti

Labas rytas,

Šaltoka brrrr..

Mano auto neužsirakina, spynelės neveikia, bet atšilimo nelaukiu kol kas. Nors su mūsų namo šildymo sistema tai labiausiai tie šalčiai vargina. Bet kadangi viskas keičiasi nuolat ir nebus taip amžinai, tai reik ir tuo pasimėgauti :D

Todėl visi metų laikai man ok  :wub:  Ateina, praeina, labai džiaugiuosi, kad nei amžinoj vasaroj negyvenam, nei žiemoj. O ir šiaip LT arti rojaus :D

Restar, kokią ten knygą skaitai, turbūt praleidau.

Atsakyti

Šitą: https://www.knygos.l...utelkti-demesio .

Labai aktuali tema :)

Atsakyti

Textilitės motininė Nyderlanduose bankrutavo vasarą. Dar bandė išgelbėti šią įmonę, bet nesigavo. Kol kas dar bus parduotuvė Ukmergėje ir internete. Bankroto administratoriui reikia išparduoti sandėlį.

Atsakyti

Turiu klausimą - ar jūs minit darbe bendradarbių gimtadienius? Jei taip, kokiu formatu? 

Pas mus metamės po 20 Eur, paskui iš tų pinigų perka tortą ir gėles anksčiau, dabar kažkokį butelį. Ankstesnėj darbovietėj vadas išrašydavo 20Eur dovanai, gėlių ir kaltinikas atnešdavo vaišių :D

Atsakyti

Minim. Darbuotojas, kurio gimtadienis jau buvo, sveikina sekantį gimtadieninką. Forma - kaip sugalvoja. Dovanos suma 20 eurų. Kadangi dauguma dirbam nuotoliu, tai vaišių nėra.

Atsakyti

Mes minim. Dažniausiai moterims gėlės, vyrams kažkas kito. Pvz dėžutė guminukų :D iš Candy pop'so.Pvz. Šį pirmadienį sveikinom vyriškį, kuris labai sveikai gyvena, nevartoja alkoholio ir angliavandenių, tai pirkom balto vyno stiliaus kombučia butelį bei pora užtepėlių.

realiai maždaug už 20 eurų, mūsų yr 19, tai susimetam po euriuką su viršum.

Kaltininkas atneša kažkokių vaišių. Ką sugalvoja-tortą, sausainiukų, vaisių. Viena kolegė neseniai laaaabai skanių macaronsų atnešė iš macarons_arts. Kitas apelsinų+

Nu vat taip. 

Kadangi dauguma dirba nuotoliu, tai gimtadienius minim per skyriaus susirinkimą (1 kartą per mėnesį vyksta)

Atsakyti

Darbas dovanoja gėlių puokštę. Paskutinį mėnesio pirmadienį būna darbo vaišės visiems: tortas, ar kibinai, ar ledai ar pan. Bet- mūsų daug darbuotojų, tai per mėnesį būna kokia 10 švenčiančių.

Savo skyriuj labai įvairiai. Dažniausiai dovanos neperkam, nebent vadovui gėlių ir tortą nuo savęs, kurį visi suvalgom. Savo dieną atsinešam vaišių- ar tortą, ar saldumynų. Būna, kad asmeniškai pagal asmenines draugystes kažkas kažką pasidovanojam. 

Atsakyti

Mes sveikinam departamento ribose. Susimetam ir nuperkam tortą ir gėlių.

Aš irgi mėgstu visus metų laikus bet tik kai jie savo laiku ir neužsitęsę. Mane net vasara nervuoja jei jinai tęsiasi iki lapkričio :) o žiema kovą ir balandį irgi nepatinka. Nors ankstyvas pavasaris gal iš vis vienas mažiausiai patinkančių man, nes dažniausia skauda galvą.

Aha ir aš iš tų moterų kur ir kovą ir net balandį kepures nešioja. Nes kai supučia ausis tada irgi skauda galvą

Atsakyti

Vo, viena iš priežasčių, kodėl nemėgstu žiemos :D  yra kepurės. Nes be jos šalta, o su ja karšta :D  kapišonas gelbsti, ale bet ne visi rūbai jį turi ir ne visada jis patogu.

Atsakyti