Textilite bankrutuoja.... uždaro savo pardes
Katukas savoj prieštaravimo stichijoj . Jeigu tik tau taip patinka .
Aš tai nuo jaunystės esu užsiprogramavusi, kad nenoriu virsti sentavėje bambekle, dėl to, kai pagalvoju, tai beveik nieko blogo nerandu metų laikuose, t.y. kiekviename viso ko gero galiu rasti ir tikrai mėgaujuosi daugeliu dalykų. O šiaip gamta yra toks dalykas, kur nelabai prieš ją papūsi. Dėl to ir sakau, kad nelabai realu savo kažkokius norus demonstruot tais kausimais . Reikia savaitgalį pačiūžas išsitraukt!
O iš kur naujienos apie Textilite bankrutavimą? Radau, kad Vilniuje ir Kaune parduotuvės užsidaro. Nors Vilniuje tik spėjo atsidaryti pernai rudenį. Bet išlaikyti parduotuvę (nuoma, paslaugos, darbuotojai) ir dar ne tokiame populiariame Europos prekybcentryje tikrai yra reikalų. Jie šiai lyg labiau užsieniui siūdavo? Tai nebūtinai pati gamykla bankrutuoja ar turi kažkokių patikimesnių žinių?
Vakar savim buvau patenkinta - apie 3 val skaičiau knygą, beveik be blaškymosi, telefonas nutildytas, atidėtas. Labai verta dėmesio knyga,net gaila bus dovanot, norisi braukytis. Tai dabar tik lapus fotkinuosi. Būčiau kokią 11 val ir miegot nuėjus, bet tada prisiminiau, kad duona nemaišyta. Tai dar tą užsimaišiau ir vis tiek gerokai anksčiau nuėjau miegot.