Restar, mano pokalbiai teksto pavidalu, tai rankos ir akys užimtos. Nieko kito nelabai galiu veikt.
Tikrai ne kas. Kartais mane net nervina tie susirašinėjimai, kai įsitraukiu į kokį filmą ir mezgimą, visai nenoriu traukytis ir rašinėt. Bet nedažnai tas būna ir malonūs tie susirašinėjimai.
Aa...tipo ginčytis galima kad aš normali nepažįstu tiesiog daugiau nei vieno žmogaus nemėgstančio kapišonų. Kiti kepurių labiau nemėgsta. Tai va ir pasidariau išvadas
Tavo išsakyti argumentai prieš kapišonus man labai suprantami. Ypač tinka tais atvejais, kai daug eini. Tai pirmyn, tai atgal su tuo kapišonu būdavo. Šilta, greit ir per šilta tampa. čeža, dengia šoninį vaizdą, slopina garsus, nepatogu bendrauti su tuo, kas eina šalia. Bet kai jau sninga/lyja/vėjas, tai komfortas tikrai su kapišonu didesnis. Dar ir kapišonas kapišonui nelygus.
Katuko noras koks netikėtas šiam metų laikui . Stengiuosi nenorėt to, kas nerealu . Bet ir šiaip aš ne rugpjūtį gimus, o sausį, tai kaip ir suprantama, kad žiema - mano žydėjimo metas . Ypač laiminga esu, kad daug laiko sau turiu. Vienai .