Ai, aš šiandien nusprendžiau, kad penktadienis ir pagal tai išgėriau tiroksino dozę (jos skirtingos lyginėm ir nelyginėm dienom). Būdama duše "atsibudau", kad turbūt visgi dar ne penktadienis... Reikia ryt nepamiršt ketvirtadienio dozę paimt.
Mūsų mokyklose vaikai tik pirmadienį į mokyklą. Vyras dar šalia prie stalo posėdžiauja, kol anie užsidarę kambariuose parpia. Tai praktiškai karantino sąlygos namie . Bet pati iš namų nenoriu rautis, neaišku, ar mažina užsives, langai apšalę, gal ir spynelės, poreikio irgi nėra.
Limit - tavo pokalbiai ir su vaizdu? nes aš kai su broliu kalbuosi (labai patenkinta, kad jo situacija susitvarkė ir tų pokalbių ne kasdien po valandą ar daugiau, o daug rečiau ir trumpiau jau), tai įsijungiu garsą ir mezgu. Tai bent laikas nesigaišina. Kalbam be vaizdo.
Dar nesu išbandžiusi didelio šalčio, tik sauso 2 iš namų buvau nuėjusi iki pardės. Balkono langai užšalę, tai iš esmės visą dieną sėdžiu kaip urve, į kitus kambarius tik trumpam arba tamsoj jau užsuku. Bet introvertui gerai savo šiltam jaukiam pasaulyje .