Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai sakyčiau, kadangi labiausiai šalčio veikiamos zonos yra ausys, skruostai, nosis, kakta-nuostabesnis dalykas yra kapišonas!

Atsakyti

O kailiniai su kapišonu yra devintas pasaulio stebuklas :D Pasidariau nusegamą.

Atsakyti

Man nuostabiau yra kepurė ir kaklo mova. Ir pirštinės aišku

Aha Katuk tavo kepurė nuo šiandieninio šalčio puiki. Ėjau vaikščiot ir džiaugiaus. Niekas nešala ir nepučia kiaurai

Atsakyti

Ane? O atrodo visai plonutė...

Atsakyti

Daug ką duoda, kad dviguba. Ir dar tanki. Geriau tokia, nei storų siūlų vienguba.

Susėdom merginos su vąšeliais ir žiūrim Mamma mia. 

Atsakyti

Labas rytas!

 

Priedas  Screenshot_2024-01-03-19-57-12-61_b1943bc743e15378cf869a26714ba758.jpg   24,74KB   0 Parsiųsta kartų

 

Saulė pakils. Snieguotas kaimas gražus, bet nekarštas, ponas Šo be megztuko nejaukiai jautėsi.

 

O kailiniai su kapišonu yra devintas pasaulio stebuklas :D Pasidariau nusegamą.

 

Šviežias stebuklas? Kokios spalvos siūdinaisi?

Atsakyti

Juoda audi :D​ 

Atsakyti

Naaaaais

Noriu pamatyt gyvai!!!!

Atsakyti

Vakar tokie sumiši jausmai mane valdė. Ypač 1 nakties dar bandant sugraibyti su vąšeliu smulkias braškytes... Buvo be galo faina smagintis su Mamma mia, labai užsivedžiau (iki tiek, kad visą naktį ir pabudus man ausyse skamba Dancing Queen https://www.youtube....v=EUHz6iRKEMM).

Buvo smagu matyti mergaites su vąšeliais susikaupusias. Bet pati negalėjau ir filmą žiūrėti, ir jas mokyti, ir pati mokytis nerti. Tai mezgiau. Viena nusinėrė gėlytę, kita varė kilpelę savo būdu. Keistu. O pasibaigus filmui ėmiausi tų braškyčių (https://www.youtube....h?v=q38P7FrsmXs). Jeigu ne meilė, tai būčiau spjaudžiusis ir keikusis, nes nei sugraibau tų smulkybių, nei įžiūriu, nei, būkim biedni , bet teisingi , matau prasmę tokiuose dalykuose...

Šiandien reikia jas kažkaip atvesti į padorų pavidalą.

Labai tikiuosi, kad toliau mokysis pačios ir nereikės man visko prinerti, ko užsimanė... Kai pagalvoju, tai aš mokiausi iš knygos, dar buities darbų mokytoja parodydavo kažką, megzti - kaimynė. O dabar gali vos ne bet ką mokytis su video nuo nulio, visokių tutorial pilna. Bet visada gerai, kai ir kažką išmanantis žmogus šalia.  Dukra bikį nesuvokė, kai sakiau, kad moku nerti vąšeliu, bet nemoku, to, ko ji nori. Sakiau, kad atsidarysiu youtube ir pati mokysiuos. Nes vienas dalykas yra kažką mokėti apskritai - pynutė, stulpelis ir pan, o kitas dalykas - mokėti konkrečiai - braškė, žvaogždutė, kačiukas...

Atsakyti

Restar-grožis išgelbės pasaulį :D 

Prasmė nebūtinai apčiuopiama ir tiesioginė. O braškytės mielai atrodo.

Nėrinių nepasiilgau :B 

Viešai pareiškiu, jog eilinį kartą ištryniau žaidimus iš telefono :D  dar būtų gerai uždėt apribojimus intsa ir FB. Jau pačiai koktu, kiek laiko šitie reikalai suryja.

Atsakyti

Grožis - toks subjektyvus dalykas :). Tai vat man nei gražu, nei įdomu, nei ką tie dzinguliukai. Jau geriau tada kokia staltiesė :). Bet esminis žodis yra - meilė...

Katuk - gal tą pačią knygą skaitom? Vakar pradėjau „Pavogtas dėmesys“ (kol nepavogė mano dėmesio braškės :D). Turiu iki 10 d. perskaityt, nes vėl vakarieniausim su valdyba ir keisimės knygom. Noriu šį kartą ne grožinę, o kokią protingesnę nusinešti :). Tai reikia ir perskaityti ir papasakoti. Sąmoningai šitą išsirinkau, nes ir man aktuali, ir daugeliui. Kol kas labai patinka, atsisakyt telefono ir interneto dar neplanuoju :). Su žaidimais bėdų neturiu, neįdomu man, bet su soc tinklais, naršymu po siūlų parduotuves ...

Atsakyti

Labas rytas,

 

Po to, kai mano žaidimą uždarė, tai nieko telefone nebežaidžiu, nes niekas nekabina.

Soc. tinkluose irgi labai saikingai. Bet va pokalbiai... Tie tolimi (atstumo prasme) žmonės labai daug laiko suėda  :rolleyes: bet ir be dėmesio palikt neišeina..

 

Braškės fainos  :wub:  Dar fainiau ta veikla kartu  :wub:  :wub:  :wub:

 

Kepurės dar vis neišsitraukiau, kapišonas vis gelbėja. Paveldėjau tetos striukę, tai labai patogus pasitaikė. Prieš tai mano buvusios striukės tai smukdavo vis.

 

Mano Rusnė jau į mokyklą šiandien išėjo, tai vėl stosim į ritmą po visų švenčių. Studentas egzuz laiko, tai dabar jo ritmas kitas.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 04 sausio 2024 - 10:47