Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Esu įsimylėjus tą savo baisuoklę ir labai sunku atsisveikint :)​ 

Atsakyti

Ant torto kepimo meto užėjo toks silpnumas, kad net morkų neįstengiau sutarkuot. Pasitelkiau pagalbą. Lėtai vaikštau ir žodžius taupau, nes kainuoja jėgų. 

Atsakyti

Kas tau, Restar, nutiko? Spaudimas nukrito?  :unsure:​ 

Atsakyti

iš kur man žinot. Praėjo jau. 

Gal spaudimas, gal cukrus, gal skydliaukė.  Gal skrandis sutojęs buvo - taip ir nesupratau. Fermentų išgėriau. Biškį ilgokai nevalgius buvau, nors ir nesijaučiau alkana. Vos parvilkau kojas iš pardės. 

Atvės biskvitai, reiks perpjaut, kremą pasidaryt, sutept. Nepagalvojau apie papuošimą iš anksto... Nu ir dzin. Yra kelios šilauogės, saldainių dėžutė nepradaryta, kokoso drožlių, gal kas nors tiks iš turimų dalykų.

Atsakyti

Restar, neskamba savitausojančiai...

Atsakyti

Nieko ypatingo neveikiau visą dieną, tik darbas. Ką čia pritausosi. Nutinka man sykiais taip tiesiog.

Atsakyti

Sveikos Naujaisiai metais.  :)

Vėl kažkokie nekalbadieniai buvo ištikę.

Tokios keistokos šventės šiais metais, bet nieko.

Iki Kalėdų ir per jas vis klausiau, ar susirgsiu kovidu, ar ne. Jau vakare atrodo, kad jau ima - atsikeliu ryte vėl gerai. :lol:

Paskui su sese nutarėm, kad aš nevažiuosiu pas tėvus dėl viso pikto. Tai Kūčioms buvo beveik visa šeima pas mus susirinkę, o per Kalėdas vyras su pora vaikų pas savo tėvus nuvažiavo.

Aš taip ir nesusirgau, arba prasirgau kokia ypač nežymia forma. Bet penktadienį  parvažiavau jau aš pas tėvus.  Kaip tik tėvas pasiskundė, kad labai skaudėjo pilvą, visą naktį nemiegojo, paskui suviduriavo. Čia buvo penktadienio rytas, tik atvažiavus. O per pietus aš pavalgiau ir man ėmė pilvą skaudėt, net ne skaudėt, bet toks jausmas, lyg akmenų prikrauta ten. Gal koks maistas kaltas, nes jei virusas, tai būtų vis tiek kažkiek laiko turėję praeit. Tai penktadienį dar taip  ir praėjo su sunkumu, o šešatdienį visai bloga pasidarė.Tai gavos kad Naujuosius sutikau praktiškai su pelynų arbata. :) Iš tiesų tai jau sutikimo vakare lyg atgavau apetitą, jau kiek užvalgiau, 12 val. su tėvu net šampano truputį išgėrėm. Atrodė jau kaip ir pasitaisiau, vakar  grįžus neblogai  buvo, o šįryt vėl atsikėliau  blogai besijausdama. Tai darbe taip ir sėdėjau - išgeriu pelynų, pasijuntu geriau, truputį užvalgau, vėl šlykštu pasidaro,  tada dar pelynų. Turiu vilties, kad bent koks kilogramas nukris nuo to viso blogumo :hihihi:

Fejerverkų pakankamai gražių irgi iš tėvų kaimynų prisižiūrėjau. :) Sakyčiau kultūringai leido aplinkiniai, o matėsi tai ir gana iš toli, nes tėvų namas aukštesnėj vietoj.

Per šį savaitgalį numezgiau vieną pirštinę. Kažkada dukrai buvau mezgus medžių pirštines ir vieną pametė. Tai paprašė numegzt. Buvau jau kažkada rudenį numezgus, bet kaip būna po laiko mezgant - siūlai, virbalai tie patys, akių skaičius tas pats, o pirštinė mažesnė gerokai išėjo. Tai išardžius niekaip negalėjau ryžtis dar kartą. Tai va metų sandūroj, įveikiau. :) 

Prieš tai  dar keistas blauzdines nusimezgiau, tokias nerodomas. Ir nepasiteisinusias. O laiko daug ties jom praleidau. O šiaip nieko rimtesnio jau seniai nemezgiau.

Kaip nieko nenoriu paskutiniu metu, net baisu apie pirtį pagalvot. Man ta pareiga nuolat pas tėvus važinėt, atima norą bet ką dar daryt, kas reikalauja kur nors išsiruošt. Bet jei įvyks, gal kaip  nors išsijudinsiu.

Atsakyti

Būtų smagu, kad visai nepabyrėtų mūsų pirtis :) 

Kerpena, laikykis. Ir visom, kam reik sveikatos- siunčiu  🎁

Mezgu twidą. Šviesus siūlas- nevargina, bet ir neskubu. Jei šiek tiek liks, galvoju, gal su kuo nors  pamiksuot Emiliui. Na, iš tų nedidelių likučių, ką dar balkone pasilikau. Arba tiesiog trūkstamą kiekį nusipirksiu.

Tos su sparnais privertė gerokai pramėtyt ne vien tik siūlus. Tarpušventį buvo daug generalinės spintų tvarkos. Ta proga ir Emilio išaugtus rūbus  pramėčiau. 

Atsakyti

Labas rytas!

Jaučiasi dienų ilgėjimas. Tegul ir teorinis, bet iš burunduko miego fazės išėjau :)

Kerpenos postas priminė nesenus, tik prieš trejus metus gi buvusius karantininius 2021 sutikimo hororiukus (žiūrėjau policijos aptvertų aikščių foto), kai pati sėdėjau izoliacijoj iki pat Naujų (visiškai nepuikios 4 dienos) ir šiaip buvo krūvos "negalima".

Tai dabar KAAAAAIP GERAI!!! Turim renginius, keliones ir daug galimybių. Reikia tik naudoti!

Dar - turiu du super rūpestingus jautrius keturkojus namiškius. Pribėga pamasažuoti (taip taip, katė jau irgi pilnai dalyvauja), jei nusprendžia, kad pokalbis rimtas, sunkus. Ir pataiko - pokalby su draugais dar nebuvau apgulta ir apmasažuota.

PS šiemet dar nepirkau siūlų, jeiguką. Ir maloniai baigiu sumegzti paskutinį pernai metų pirkį iš Apmezga.

Atsakyti

Sveikos

Sveikatos kam reikia ir energijos. Nu bent jau pirčiai (tikėkimės įvyksiančiai).

Atvažiavau darban bet nelabai turiu ką veikt šiom dienom. Plepam su kolege.

Siūlų nepirkaubir aš. Bet kažkas nupirko :) kaip tik gavau sms iš omnivos

Nu tiksliai tai žinau kas-draugutė išsitarė. Bet nežinau ką :) o paštomatas tai prie namų. O aš tai darbe...

Atsakyti

"Kažkas nupirko"  :wub: 

Kieno toks fajnas dosnus drakutis?

Atsakyti

Pirties šeimininkės :D kuri linksmą energingą katę turi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 sausio 2024 - 10:08