Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas. Namie tai šilta :). Nosį kišiu nebent beskonio aliejaus papirkt ir, jeigu sutarsim, palėksiu iki gel stoties, kai atvažiuos paskutinis traukinys iš Ignalinos - perduot pirštinių mokytojai. Bet gal ir nelėksiu, nes skrenda į Portugaliją, kam jai ten papildomas svoris :).

Atsakyti

Dvejinuosi vėl :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 sausio 2024 - 10:01

Mes irgi kaimynams už fejerverkus dėkingi. Pas mus vienas šeimos narys griežtai prieš nusistatęs, tai tik iš antro aukšto pažiūrim. Šiemet nebuvo miglos, tai gerai miesto matėsi. 

Užsirašiau manikiūrui. Ištvėriau 4 mėnesius. Bet nebemoku gyvent nelakuotais, nemoku gražiai susitvarkyti.

Atsakyti

Skaitau, kokios jūs dėkingos kaimynams, tai aš pasisakysiu, kad nelabai. Tarp mūsų ir kitų namų yra tokia nemaža aikštelė, kur paprastai žmonės leidžia fejerverkus - gana normaliu atstumu nuo visų namų. Ir mes patys leisdavom ir leisdavomės į lauką, kai vaikai mažesni buvo. O gal labiau - kai mes patys jaunesni buvom :). Bet šiemet net pora durnių ėmė leisti absoliučiai po langais, prie pat mūsų namo. Liepiau dukrai kuo greičiau balkoną uždaryt, nes realiai baisu buvo. O ir garsas, katinas iš baimės neturėjo kur dėtis. Tie, kur toliau - tai OK. Kai katedros aikštėj dar leisdavo fejerverkus, tai mes ir tuos matydavom, kai ne rūkas.

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 sausio 2024 - 11:03

Liniuka, aš jau irgi dairausi :D  bet pradžiai sakiau gal reik išbandyt tiesiog manikiūrą, be lakavimo. Tiesiog sutvarkymui.

Restar, iš tikrųjų, kai artimiausių kaimynų šūviai skrido šiek tiek kampu link mūsų, buvo nelabai smagu. Ir tikrai galvojau apie vargšus gyvūnus. 

Atsakyti

Smagus dalykas yra fejerverkai. Dėl vartojimo nesaugumo - pritariu, būna keistų variantų. Savo kaimynystėje tokių nematau.

Šunų ir katinų ramybei yra visokių veiksmingų patarimų.

Kinai fejerverkais, kuo spalvingesniais ir garsesniais, atbaido piktas dvasias.

Atsakyti

Aš irgi be manikiūro kol kas kankinuosi, bet dar laikausi. Be lakavimo turiu omeny. Kaimynystėj radau manikiūristę, tai tik sutvarko ir bespalviu užlakuoja paprastu kažkokiu. Šiaip nelinkus tokių daryt, matyt, neapsimoka, tai nežinau, kiek ji čia mane priiminės. Mano senoji geroji gretadarbė grįžo jau iš motinystės atostogų, vis gundausi, bet dar turbūt nepriėjau to momento. Pas ją būdavo 50 min ir gatava viskas ir nei kart nieks neatšoko, nenusilupo. Laiko atžvilgiu būtų puikus variantas.

Lauke šaltukas ujujuj... Greičiau sniego būtų. Nueit reikėjo iki komposto, tai ausys užlinko :D

Atsakyti

Kepurė - geriausia draugė!

Atsakyti

Skubiai bėgau, kepurės neieškojau :D Šį sezoną dar net nebuvau išsitraukus saviškės, reiks paieškot dėžėj.

Atsakyti

Aš beveik pasigailėjau, kad pūkinį paltą grąžinau :D 

Bet turimas poliesterinis irgi neblogai šildo :rolleyes: 

Pasiėmiau batus. Patiko.

Atsakyti

Man kepurės retsykiais prireikia, rytais su šunim :) T.y. ne tik šiandien :)

Atsakyti