Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rinkausi rinkausi tortą ir visgi nuėjau lengvu keliu, pagaminau desertus indeliuose. Jei dar kam trūksta idėjų, tai laisvai spėsit.

Priedas  Screenshot_20231231_115951.jpg   557,73KB   0 Parsiųsta kartų

Vakarienei keli užkandukai: krekeris, tepamas sūris, serano kumpis, bruknių džemas ir datulė, graikinis riešutas, vyrintas kumpis. Karštam suktinukai su bulvių koše ir žaliomis salotomis.

Atsakyti

Vo!

Padarysiu tiramisu indukus!!!

Atsakyti

Vyras prisipirko želės ir nusiminė, kad nei vienas iš dvynių šiemet nenori želės torto. Visąlaik vienas mano, kitas tėčio būdavo. Tai sakau - padaryk naujakui - ir visi laimingi.

Bet kad nesugestų aguonos ir dičkis turėtų ką neštis pas draugus, sugalvojau aguonų vyniotinį iškept dar. Viską duonkepė išmaišo, easy.

Ir šiaip visokių sūrių, kumpio, duonos keptos, pikantiškos mišrainės, gvakamolės pridarysiu, pomidoriukų su mocarelos rutuliukais, dar camambero pakepsiu su nektarinais, jau pati pamiršau, ko pripirkus, brokolio žiedynų nuplikintų padėsiu paprieskoniuotų, neįtikėtina, kaip chebra išgraibo - momentaliai. Anyta nusipirko ir nežinojo, ką daryt, tai aš pas ją taip ruoštus ant Kūčių stalo padėjau. Vos spėjau pora gabaliukų nugriebt :).

Freke tikrai karštos šventės pas tave... Gerklė ar kas, kad net antibiotikų prireikė? O mezgimas mašina ar rankom neypač skiriasi. Tokius kraštukus dar mokykloj mokėjau megzt. Taigi užmetimas ir 2 sumezgi. O perlenkus ir gaunasi dantukai. Aš akis ant pagalbinio siūlo užsidedu, paskui sumezgu, kad nei rinkt, nei siūt nereikėtų.

Naujaką sutiksiu megzdama  pirštines :). Vienai liko nykštys numegzt. Savo pirštuotų turiu vieną su 2 pirštais. Galiu tęst arba naujas raštuotas pradėsiu kokias nors kitokias 

Atsakyti

Restar, kaip taip nusivertint.... Rankų darbas neįkainojamas 😉 tie žavūs margumynai iš vis iš kosmoso. Aliuziją į mašiną sukėlė danteliai, nes kažkaip kiek pirkdavom rankų darbo pirstinių nesu mačiusi dantukų iki kol nepamačiau turgelyje po 10 eurų. Raštuotos, margos. Kažkaip pagalvojau negi rankom mezgė ir taip nusipigino.... Ir prisiminiau savo megztus sijonus su dantuota apačia.

Angina pūlinga netikėtai pričiupo. Ar kad kūčios mažam kambariuke 5 suaugę ar kad palaksčiau per sniegą lietų iki pušelės su dovanom. Bet jau paryčiais supratau, kad bus nekažkas... 

Želė ir aš turiu, bet jau nežaisiu. Gal kada be progos padarysiu. 

Atsakyti

Mmmm kaip gera!

Nupirkau neutralizuotų durpių 200 l. Kad mano jau dukart atitirpusios rožės žydėtų vasarą!

Dukra padarė krevečių su makaroniukais.

Morališkai ruošiuosi sutepti tortą.

Atsakyti

Sveikos iš pirtelės:) tikėkimės namų paskui nesupainiosim :)

Atsakyti

Su Naujais.

Kad pildytųsi norai 😍

 

Priedas  received_1101759184312910.jpeg   86,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqte, ar teisingai iš pirtelės parėjai?

Atsakyti

https://www.instagra...HZjZDlzbDZtNw==

Mankštelė nuo tamsių paakių.

Atsakyti

Sakai Gadget, šiandien reik mankštelės? :D 

su naujais tikslais! :newyear: 

lInkiu mūsų temutei šiais metais 10000 puslapio :wink: 

Atsakyti

Na ką sveikos naujais :4u: 

Mes vakar ramiai namie su stalo žaidimais. Šiandien draugai užsikvietė pietų ant soliankos :wub:

Atsakyti

Su naujais, visas! Kad nauji metai būtų geresni už praeitus!

Aš su sūnum miegojom, pabudom prieš pat 12. Pasigrožėjom, kaip aplinkiniuose namuose pinigai į orą buvo paleisti. Fabijoniškės link Bigo pyškino gražiai. Ir vėl miegot. Pirmą kartą sausio 1 ėjau į parduotuvę valgyt pirkti. :D

Atsakyti