Vyras prisipirko želės ir nusiminė, kad nei vienas iš dvynių šiemet nenori želės torto. Visąlaik vienas mano, kitas tėčio būdavo. Tai sakau - padaryk naujakui - ir visi laimingi.
Bet kad nesugestų aguonos ir dičkis turėtų ką neštis pas draugus, sugalvojau aguonų vyniotinį iškept dar. Viską duonkepė išmaišo, easy.
Ir šiaip visokių sūrių, kumpio, duonos keptos, pikantiškos mišrainės, gvakamolės pridarysiu, pomidoriukų su mocarelos rutuliukais, dar camambero pakepsiu su nektarinais, jau pati pamiršau, ko pripirkus, brokolio žiedynų nuplikintų padėsiu paprieskoniuotų, neįtikėtina, kaip chebra išgraibo - momentaliai. Anyta nusipirko ir nežinojo, ką daryt, tai aš pas ją taip ruoštus ant Kūčių stalo padėjau. Vos spėjau pora gabaliukų nugriebt .
Freke tikrai karštos šventės pas tave... Gerklė ar kas, kad net antibiotikų prireikė? O mezgimas mašina ar rankom neypač skiriasi. Tokius kraštukus dar mokykloj mokėjau megzt. Taigi užmetimas ir 2 sumezgi. O perlenkus ir gaunasi dantukai. Aš akis ant pagalbinio siūlo užsidedu, paskui sumezgu, kad nei rinkt, nei siūt nereikėtų.
Naujaką sutiksiu megzdama pirštines . Vienai liko nykštys numegzt. Savo pirštuotų turiu vieną su 2 pirštais. Galiu tęst arba naujas raštuotas pradėsiu kokias nors kitokias