Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Beje, Liniuka, per mugę ar tik ne šalia su ja stovėjot, nes tavo paveikslą matė, kaip nupirko :). Ji irgi gerai išsipardavė.

Aha mačiau, kad šalia buvo. Aš tai neprekiavau, kaip tik auditą turėjau, tai tik užbėgau pažiūrėt. Man tai vis išpuola, kad kai tik koks renginys, taip man auditas.

Atsakyti

Siūlų miške - irgi anšlagas prieš naujus :). Viena išvažiavo man atvažiuojant, džipas atvežė moteriškę man išvažiuojant, o 2 mezgėjas radau viduje intensyviai besirenkančias, viena - pakais. Kiek buvau, tai tik pardavėją rasdavau. Tai bent sykį nebuvo taip nejauku 1to1 ir negėda 2 kamuoliukus nusipirkt:).

O man širdį sopa :( – vakar vėlai vakare apsisprendžiau, ko iš to Siūlų miško norėti, bet užsakymą atidėjau rytui, kad ko ne taip neprimaigyčiau ir įsitikinčiau, jog nepersigalvosiu. Na ir ką – šiandien jau tų mano pagrindinių išsirinktųjų siūlų 0 vnt., o voliojosi visi 11 vnt. gal gerą mėnesį. Panašu, kad tikrai šluoja moteriškės viską iš eilės, kas dar likę. Beje toje parduotuvėje esu buvusi vieną kartą, su vyru, tai visai džiaugiausi, kad neteko vienai baugiais koridoriais klaidžioti. :unsure: Šiaip man tas visko sumetimas tiesiog ant žemės baisiai nekliūva, bet tikrai nemėgstu parduotuvių, kur nei kainos surašytos, nei labai aiški prekių išdėstymo tvarka – nesusipažinus su asortimentu internete, nežinau kaip ten reiktų ką išsirinkti. O būna ir dažniau ten tokių gerų akcijų, ar gal dabar su visam išsiparduoda? :hm:

Atsakyti

Pirkau žalią megztuką GAP. Nieko blatno, minkštutis,nors ir plonas, trikampe iškirpte. Tiesiog baisiai norėjau kažko žalio :rolleyes:  šalia buvau prigriebus kelias maikutes po kardiganais, tai viena smarkiai per didelė, grąžinsiu,  viena laabai gera pilka ir kokybiškai atrodo, trečia tokia chaki, tinkama,bet neįspūdinga. Čia iš aboutyou. Dar iš Zalando Rylko batus prigriebiau, tik nepasiėmiau dar. Nors turėjo tik po naujų atsiųst, vakar vakare gavau žinutę, kad jau įkrito, o siunčiaus prie darbo, nu tai pagulės iki sausio 2. Ir dar vaistinėj kolageno ir ashvagandos :D į savo papildų kolekcijos. 

dar buvau nusipirkus pūkinį paltą. Tamsiai žalią. Bet tą grąžinau. Supratau, kad man jis visiškai nereikalingas, o ir per brangus, kai niekuo neįspūdingas.

Maisto planas yr, kai ko papirkta, kai kas bus pagaminta, kai ką atsiveš. Tik taip nusikaliau toj žmonių minioj, kad vėl nieko nenoriu :D  o dar ir namai netvarkyti po kalėdų....

Plę, atstovi eilę prisiparkuot, atstovi eilę prie kasos, atstovi eilę išvažiuot :oh:​ 

Atsakyti

Reikia važiuot rytais. Aš apie 10 be jokio streso apsipirkau ir Benedikte, ir Maximoj.

Ir kokia nefaina situacija nutiko... Užkalbino mane kažkokia mergina, labas kaip sekasi. Lyg ir matyta, nu bet niekaip neatrenku kas tokia :unsure: Gerai, kad tos kalbos tokios apie nieką. Neišsidaviau :D​ 

Atsakyti

Mane toks vyriškis prie promo :D 

Toks džiaugsmingas laaabas! O aš pikta nes pravažiuot su vežimu nėr kur, lyja dar (lauke) pakėliau susiraukusias akis. Sako-nepažinai?? :D  aš tik tada susivokiau :lol:  kad kolega iš kito skyriaus. Bet iš pradžių tai irgi neatrinkau. Pažvengiau kartu :D​ 

Atsakyti

Ak, kaip dailiai Restar margina!

Ir kakava puiki toje KAVAKAKAVA

Atsakyti

Rūšinė kakava tikrai puiki. Gadget, kai išbandysi namie, pasigirk, lėksiu ir aš nusipirkt. Beeidama namo suskaičiavau, kad labai apsimoka nusipirkt pasigaminimui namie :). Smalsute - reiškia, ne tavo tie siūlai :). Kokius buvai nusižiūrėjus? Ką megzt norėjai? Šiaip Siūlų miškas mano žiniom vos ne dažniausiai ir geriausias nuolaidas taiko. Bet ne visada, ne visiem. Būna laikotarpiai, kai visiems Drops siūlams su alpaka būna nuolaidos visur, būna kitiems siūlams. Nemanau, kad suvisam išsiparduoda. Matyt, jie ant kiekių užsidirba. Man irgi labiausiai patinka ryte apsipirkt. Bet kai einu kokią 1 gult, tai sunku anksti atsikelt, arba išlipus iš lovos iškart lėkt, normaliai nepabudus. 

 

Mūsų su Gadget tušti puodeliai, deserto trupiniai ir mano pirštinės, lyg nerodytos. Vis neištaikau ant sniego nufotkint - tai laiko nėra, tai sniego:).

Priedas  received_930047331786902.jpeg   309,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 gruodžio 2023 - 19:35

Gurmaniška aistra toks labai mano šios dienos filmas, nes ir realioje dienoje buvo daug gardaus gaminimo ir valgymo, ir naujų receptų bandymo, ir komputukas kalbėjo prancūziškai :)

Vištienos tulpiukės, keptos orkaitėje ant anties taukų, su paprika, provanso žolelėmis beigi vidur kepimo sumėtytais gyoza koldūnais, pateiktos su raugintų kopūstų ir šviežių pankolių salotomis - čia iš gyvenimo.

Kepta ALIASKA (arba norvegiškas omletas) - čia iš filmo.

Mezginį parodymui pasivežiojau, laikas bus ir pamegzti vakare. Aš rytais mezgu tik po pasivaikščiojimo, su antra kava.

Atsakyti

Smalsute - reiškia, ne tavo tie siūlai :). Kokius buvai nusižiūrėjus? Ką megzt norėjai? Šiaip Siūlų miškas mano žiniom vos ne dažniausiai ir geriausias nuolaidas taiko.

Et, matyt, kad ne mano, tik visada gi jausmas šiaip sau, kai iš panosės nugvelbia. Kepurėms šio to išsirinkau, vienas gal ir megztinis išeis, bet šiaip tai beveik galima sakyti, kad tik pažindinuosi su šiuolaikiniais siūlais. Turiu daug paveldėtų siūlų, kurie nedžiugina, keletą megztinių, kurie, nors ir su meile iš jų numegzti, guli taip ir nepradėti nešioti – ne todėl, kad kažkas nepavyko, bet kad siūlai nėra mieli, mezginio kritimas, jausmas prie kūno ne toks, koks manau galėtų būti. O ir šioje temoje smagiai užsibuvus tapo aišku, kad gal jau užteks man tas geležines kurpaites nešioti ir jau metas pradėti siūlus pirkti, ypač kai pasirodo ir visai normaliomis kainomis jų būna. :ax:

Atsakyti

Geležinėms kurpaitėms gyvenimas per trumpas :). Jų galima sėkmingai  atsikratyti ir mėgautis mezgimu bei nešiojimu. Perkant tik konkrečiam projektui, o ne drakiaus guoliui - kosmoso nesukainuos. Babininiai siūlai gali dar geriau išeiti.

Atsakyti

Labas rytas Pagaliau po truputį į gyvenimą grįžtu. Karštos kalėdos pasitaikė... 38.5-39.4 abi dienas. Gerai kad vyras antibiotikų pataupęs buvo. Tai greičiau baigsiu penicilinu smirdėt... Saldaus pagaminau tortinį tinginį. Vyras darban 1/4 išsivežė. Mums liko dar.  Restar pirštinės kokios fainos🥰 mačiau fb turgelyje panašia apačia galvojau mašina megztos. Bet pasirodo ir rankytėm tuos dantukus išmezga.  Gražių artėjančių, naujų svajų kitais. Ir kad jos pildytusi. Kelionės, sveikata, laimingi artimieji.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 31 gruodžio 2023 - 11:14

Labas rytas, ant Lietuvos žemės. Miegoti ir ilsėtis po atostogų. :D

Atsakyti