Matyt, taip ir yra. Kalėdos labiau šeimos ir krikščionių šventė, ir tai ne visų 12.25. O naujus švenčia dauguma ir didesniais būriais.
Siūlų miške - irgi anšlagas prieš naujus . Viena išvažiavo man atvažiuojant, džipas atvežė moteriškę man išvažiuojant, o 2 mezgėjas radau viduje intensyviai besirenkančias, viena - pakais. Kiek buvau, tai tik pardavėją rasdavau. Tai bent sykį nebuvo taip nejauku 1to1 ir negėda 2 kamuoliukus nusipirkt:). Vienas, kurio pritrūkau - kitas - ateities projektui.
Pakeliui į sau svetimą Lidl užsukau, tai irgi daug žmonių, vos vietą radau. Ir ne visas prekes. Bet kai kam greit pakeičiau planą, kai ką teks šalia Rimi prigriebt, kai siuntinio eisiu
Katuk - planas sudarytas, pirkiniai jau namie, pasiruošimas vyksta?
O ką tu ten pirkaliojiesi internetu savęs nudžiuginimui? Man reikia tą golfą grąžint arba dar duot vyrui pasimatuot. Vienas sūnus sakė, kad tik per Kalėdas apsivilktų, kitam pamiršau parodyt, bet turbūt irgi nenorės. Antri metai iš eilės prieš šventes nenusiseka su golfo nusipirkimu . Sijoną per Kūčias pranešiojau. Pati sau buvau patenkinta. Vyr sūnus sakė - nuobodi spalva . Jo pana beveik tik juodai rengiasi, matyt, nenuobodi .