Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pilnatis? Haris Poteris?

Eina kol kas pro šalį ;)

Dukrą smarkiai giriu, kad jau pagaminusi susitvarko. Nesenas įgūdis :) :) :)

Barboros keliamoji galia - puikus reikalas. Nors mėgstu mėsytę kepsniams pati rimiukyje apžiūrėti.

Išleidau dukrą pas draugę, ir pati pamezgiau liežuviais su drauge, ypatingai mielai - per gruodžio keliones, jos ir mano, buvom ilgai nesimačiusios. Tai ir gaminom, ir kalbėjom, ir nauja muzika apsikeitėm!

Atsakyti

Sveikos,

Galvojau, aš viena naktinėju :).

Atsikėliau per vėlai turgui, ne kažin ko ir reikia, tai ryt nuvažiuosiu gal, mažiau žmonių sekmadienį. Parkinge :). O siūlų parduotuvei - per anksti. Siautėt virtuvėj jokio noro.  Šeima, bent didžioji dalis, parps iki vidurdienio. Sunku sugalvot, ką veikt, nes ryte niekada nemezgu. Po vakarinio pasėdėjimo su mezginiu, miego, man ryte labai judesio norisi. Gal grindis prasiplausiu :).

Atsakyti

Aš tai niekaip neišsirenku, kokį tortą ar šiaip saldėsį gaminti naujų sutikimui. Tai sėdžiu ir naršau receptus.

Atsakyti

Restar, eik pasivaikščiot!

Mes dar turim nesugertų siūlų, pameni?

Atsakyti

Liniuka, mėtyk gerus receptus šion, mes irgi tortinę puošim!

Atsakyti

Liniuka, tinginį :D 

Mąsčisu apie medutį, bet persigalvojau. 

Atsakyti

Aš norėjau tinginio, bet kolektyvas reikalauja morkų torčiuko. Per kalėdas buvo tiuninguotas spanguolių uogiene, tai labai pasiteisino.

Atsakyti

Gal tris tortų knygas atmest :D 

Katuk, morkinis tas Nidos?

Atsakyti

Taip. Tik aš paskutiniu metu graikinius keičiu pistacijom, puošiu irgi pistacijom, ir vat kalėdom pertepimuose dar ir spanguolių uogienės pamėčiau, labai subalansavo skonį

Atsakyti

Restar, eik pasivaikščiot!

Mes dar turim nesugertų siūlų, pameni?

Aš tai pamenu, bet ir gyvenu šalia, tai laukiu, kada tau kils noras atvažiuot.

Visgi grindis išsiploviau, skalbyklę prisiminiau, po dušu pabuvau :). Oras vaikščioti nevilioja.

Morkų torto receptas pas mane kaip tik ant stalo atverstas. Darau sąrašą ko vakar nenusipirkau :). Bet tortas bus gimtadieniams po naujų. Tai naujiems kas nors paprastesnio - gal tiramisu arba šokoladainis. Ar išvis kas nors indukuose be miltų gali būt, dar nežinau. Pas brolį vežiausi spanguolių putėsių, nes užteko ten torto Juodas miškas ir šimtalapio dukterėčios keptų. 

Beje, Liniuka, per mugę ar tik ne šalia su ja stovėjot, nes tavo paveikslą matė, kaip nupirko :). Ji irgi gerai išsipardavė.

Tinginys buvo sumanytas, bet vienas 17mečių vietoj torto jo užsiprašė, tai ir pataupysiu produktus sausio 3čiai. Arba savo skrandį - pernai nuo tinginio baisiai sustojo....

Atsakyti

Panašu, kad naujaką LT švenčia labiau nei kalėdas :D  promo žmonių kokius tris kart daugiau :oh:​ 

Atsakyti

Matyt, taip ir yra. Kalėdos labiau šeimos ir krikščionių šventė, ir tai ne visų 12.25. O naujus švenčia dauguma ir didesniais būriais.

Siūlų miške - irgi anšlagas prieš naujus :). Viena išvažiavo man atvažiuojant, džipas atvežė moteriškę man išvažiuojant, o 2 mezgėjas radau viduje intensyviai besirenkančias, viena - pakais. Kiek buvau, tai tik pardavėją rasdavau. Tai bent sykį nebuvo taip nejauku 1to1 ir negėda 2 kamuoliukus nusipirkt:). Vienas, kurio pritrūkau - kitas - ateities projektui. 

Pakeliui į sau svetimą Lidl užsukau, tai irgi daug žmonių, vos vietą radau. Ir ne visas prekes. Bet kai kam greit pakeičiau planą, kai ką teks šalia Rimi prigriebt, kai siuntinio eisiu 

Katuk - planas sudarytas, pirkiniai jau namie, pasiruošimas vyksta? 

O ką tu ten pirkaliojiesi internetu savęs nudžiuginimui? Man reikia tą golfą grąžint arba dar duot vyrui pasimatuot. Vienas sūnus sakė, kad tik per Kalėdas apsivilktų, kitam pamiršau parodyt, bet turbūt irgi nenorės. Antri metai iš eilės prieš šventes nenusiseka su golfo nusipirkimu :). Sijoną per Kūčias pranešiojau. Pati sau buvau patenkinta. Vyr sūnus sakė - nuobodi spalva :D. Jo pana beveik tik juodai rengiasi, matyt, nenuobodi :)

Atsakyti