Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  Screenshot_2023-12-29-14-03-41-51_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   921,54KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Cash and Carry

 

 

Priedas  Screenshot_2023-12-29-14-03-41-51_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   921,54KB   0 Parsiųsta kartų

 

Puikus maistas

Atsakyti

Liniuka, nu kelionė tai jo :D 

Jeigu nepersigalvos maniškis, turėtume gegužę dukrą lankyt Kopenhagoj. Net atostogas užsirezervavau.

Sumuštiakai liuks.

Užkandis irgi neblogai.

Atsakyti

Katuk. Aš paskaičiau ir nusprendžiau patylėt :). Va, pasirinkai idėjų (aš tai būtiniausiai rankom imamų daržovių pridėčiau :) ), dar susirink jėgas, na, ir nuotaikai nutaisyk kanalą tokį, kad malonus bendravimas ir bus tas poilsis, kurio reikia. Aš kai išjungiu perfekcionizmo myktuką, nusprendžiu, kad kaip bus, taip bus gerai, tai ir būna. Neturiu jokių idėjų dėl maisto. Bet nei kur eisiu, nei kas labai ateis. Nebent vyro brolis, bet pernai lyg nebuvo jau. Arba porelė neras kur išeit, tai tada pas mus pakviečiau. Jeigu kas ateis - teks žaist, jeigu ne, tai nusimuilinsiu su mezginiu.

Atsakyti

Kuponas jau panaudotas...

Apsibarborinau. 10 pr. nuolaida viskam krepšelyje. 

BRB423194

Atsakyti

BRB756407


​bandyk kitą

Atsakyti

Nebespėjau

Atsakyti

Lygiai du kartus buvau per Barborą užsisakius, abu per kovido izoliaciją. 

Atostogos yra gėris. Pamezgiau, knygą baigiu perskaityti ir naujų užsipirkau skaitytų knygų knygyne. Tiesiog nieko neveikiu ir tuo mėgaujuosi. 

Atsakyti

Aš vis labiau nekenčiu į pardes eit. Ir perku dideliais kiekiais. Kam man 5 krepšius namo tįst, jeigu gali kurjeris užnešt. Arba apsiperku turguj ir Lidl, o Barboroj susižiūriu reikiamas akcijas, ko trūksta užsisakau. Pagal akcijas ir nusprendžiu, ką gaminsiu. Kai dažniau išeidavau iš namų, tai pakeliui apsipirkdavau gyvai. Dabar nebent ko pritrūksta, tai nulekiu šalia. Važiuot neapsimoka, daug nepanešiu. Mano Barboros pirkimai būna apie 70-100 eur pastoviai.

Ką tik ištiko eilinė krizė maisto gamyboj. Ir pilnatis. Supykau, kad dirbdama dar turiu visus miegalius ir tinginius pašert :B​ .

Atsakyti

Restar, ar po tavo supykimo miegaliai ir tinginiai nuėjo patys gamintis maisto?

Suprantu, kai didelė šeima ir pirkiniai dideli, tada ir Barbora į temą. Bet man tai visai poreikio nėra. Ir mūsų erdvi pustuštė maxima neerzina. 

Laukiu Cupe jo vyras kraują priduos ir erzina mane tas žmonių kiekis, tos kioskinės parduotuvės. Tai įlindau ramiai į kavinukę, geriu kavytę ir tas Džiugo sūrio gabaliukas kaip gerai. 

Šiandien gaminau savo vaikystės maistą, kuris labai su mama asocijuojasi :wub: Troškinti rauginti kopūstai su lietiniais :wub:​ Jau ir vyras valgo, nors anksčiau nesuprato, kas čia per nesąmonė. M dar neragauja, tai jai buvo lietiniai su karamelizuotais cinamoniniais obuoliais.

Atsakyti

Koks įdomumas! O iliustruoti tokį kitonišką patiekalą?

Gaminau spagečius su krapais, lašiša ir paskutiniu itališko panna padažo gabaliuku.

Atsakyti

Aišku, kad ne :B . Ne visi ir namie buvo. Labiausiai tai pykau ant atostogaujančio suaugusiojo. Būčiau tikėjusis, kad ne tik visais, bet ir manim pasirūpins. Vakar tai išvis - kol aš 2 val meete sėdėjau, tai jie HP žiūrėt ėmė, nors šiaip žiūrim visi. Nesusivokia, ką kada laikas daryt, kol nepabaksnoju :B .

Aš padariau iš likučių kažką, bet ne visiems užteko, tai jau vyras perėmė. Labiausiai supykau, nes norėjau lęšių sriubą virt, o nei lęšių pakankamai, nei pomidorų skardinėse. Tam ir prireikė Barboros, kad ryt išsivirčiau. Ir, jūsų įkvėpta, pagriebiau šio to užkandžių lentai .

Dar ir 4 aukštas yra motyvas užsisakinėt. Kai grįžtu iš turgaus - skambinu vyrui. Aš pastaruoju metu vos pati save užnešu.

Atsakyti

Oj, mane šita pilnatis irgi veikia stipriai. Visi nervuoja. Nes lygiai taip pat- dirbu ir dar maistu rūpinuosi. Nes kiti kažkodėl neįgalūs tuo klausimu. Nei maži,  nei dideli. Rrrrrr. 

Nors - ryte užmaišiau tešlą, bet išsikept blynus širdeles liepiau patiems vaikams. Pietums buvo makaronai su medžiotojų dešrelėms.  O vakare- jau patys kas ko nori. Nebedarau nieko. 

Vaikai ryte pažiūrėjo Harį Poterį, o aš dabar viena su mezginiu. Dar ir numigau prieš tai.

Atsakyti