Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, tylu namuose, kai Emilis esminiai užimtas?

Linkėjimai tavo ugniniausiam!!!

Atsakyti

Restar, liūdni reikalai... Dar regis kol vien įžeidinėjimai galima numoti ranka, ignoruoti, bet tie grasinimai tai visai ne kas. Linkiu, kad kažkokiu tai būdu pavyktų ta personą apraminti.

Mes vakar apsitvarkėm, pasipirtinom, šiandie dar šiek tiek apsipirkom, išdirbinau 170 nuotraukų (surinkau vaikams, visas užgyventas, žiemos švenčių akimirkas) padariau tortą, o dabar laukiu kol vakarienei antikė iškeps taip sakant mini repeticija... Ir daugiau nieko nebenoriu. 

Riešinių taip ir nepradėjau megzti, sunkios emociškai savaitės būtą, o aš jau pastebėjusi, kad man mezgasi, tik kai dūšia rami. 

Atsakyti

Darbo pokalbiai ir rinkos kainos pasitikrinimas ramina dūšią.

Atsakyti

Liniuka, jau neaišku kelintas kartas per bendrą gyvenimą kartu. Iš vienos pusės buvo sunku,  kai Viliui buvo 4 mėn ir išvyko, nes nevairavau pati ir vaikas- naujiena abiem. Grįžta- mudu savo ritmu gyvenam- jis nori ksip anksčiau: dviese ir kažkur lėkt. Paskui buvo,  kai Emilio laukiaus. Nors šitą periodą mažiausiai atsiminiau. Turbūt darbuose užsikasus buvau. Tik atsimenu,  kad į kelias paskaitas vietoj jo ėjau, nes tada bubo būtent mokslam išvažiavęs užsidirbt. 

O dabar būna tokie momentiškai sunkesni sprendžiami reikalai su paaugliais, kur reikia vyriško žodžio čia ir dabar. Aišku, dar ir Emilis paturbintas. Ėjau į mokyklą kalbėt. Dabar nors technologijos pažengę ir daug lengviau bendraut kasdien, bet visoj buity ir darbuose išsibarstau. 

Atsakyti

Labas rytas,

Silkių ir šilkų damos!

Mano kaimas baltas ir pūkuotas, pušaitės nuo sniego lankstosi pagal Čaikovskį, tyluma, ramuma, pilnatvė!

Linkiu visada rasti nuotaikos ir laiko pamegzti.

Ir, jei dar šiandien nepirkot siūlų, tai - puiki proga apdovanoti save už susilaikymą ir NUSIPIRKTI SIŪLŲ.

Atsakyti

Gal daug kas matėt, kad nuolaidos 50%  rrceptam, bet dar dalinuosi ir mezgimo idėjom:

https://www.instagram.com/p/C1M9nC2C9mf/?igsh=Y2Vva2VrcnBnMGRv 

Atsakyti

Mano kaimas karštas ir smėlinis. Nors irgi baltos daug. :D Pro langą.


Pridėta:

Atsakyti

Ramaus ir šilto vakaro visoms :wub:​ 

Atsakyti

Kokia tyluma :unsure: Visi nuo stalo neatkyla? 

Mes Žemaitijoje, lyja kaip iš kibiro su vėju, jokio sniego. O iš namų išvažiuojant tokio gražumo pusnys ant pušų kieme :wub: 

Kaip Kalėdų senio dovanos? Ar buvot geros?😀 

Atsakyti

Liniuka, gerulėm būti senokai nebemadinfa, o aš - fashionista!!!

Geri metai, puikios šventės, šampanas su omaru išbandyti ir užskaityti, marinuoti pankoliai įvaldyti, vaikas dovana pracypintas, mane irgi sugraudino...

Prašiau sniego šventėms stebuklo, gavau, džiaugiausi ir dėkojau, pusnyse pažaidžiau, nebaigtukus baiginėju - taip ir toliau, taip ir toliau! Mano gyvenimas atviras mieliems stebuklams.

Atsakyti

Kaip Kalėdų senio dovanos? Ar buvot geros?😀 

Kadangi Kalėdų senis buvau pati sau už visus šeimoj, tai buvau labai gera- gavau, ko norėjau 🤣😇🤩 - odines šviesias pirštines prie turimos  šviesios kepurės ir auskarų+kaklo pakabukobo iš žalių-pilkų akmenukų rinkinį.

Dar prieš tai vyras buvo liepęs  pasidovanot sau apatinių rinkinį. Išsirinkau visus du. Po eglute nedėjau 🤭

Dar- daug skirtingų valgomų, geriamų, deginamų, kvapnių dovanų per paskutines savaites nuo klientų ir nuo šeimos platesne prasme. 

Atsakyti

Buvau labai gera. 

Jeroboam Insulo :rolleyes: 

fotosesijos albumas :wub: 

Plius skanių ir naudingų buičiai dalykiukų

Atsakyti