Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet nu labai graži katytė :wub:​ 

Atsakyti

Ryte rašiau, ir, matyt, neišsiunčiau, tai ir pradanginau visą gromatą. net pamiršau, ko ten buvau prirašius, bet ir dzin. Nes šiadien visi stengiasi viską suspėt, tai ir skambučių, ir meetas beveik 2 val, ir namie, tai pareina, tai išeina kas, žodžiu, galva sukasi. ir valgyt jau laikas, o niekas net pagalvot nespėjo, ką...

Katytė-lūšytė atrodo nerealaus meilumo  :wub: . Neįsivaizduoju, kaip galima tokios nepamilt :). Man atrodo, Kerpena, tu net nežinai, kaip džiaugtumeisi tokį padarą namie turėdama :). Katinai moka priverst save pamilt  :wub: .

Atsakyti

Kadangi mašiną tenka laikyt Akropolio lauko aikštelėj darbo metu, tai spėkit, su kiek pyyypt mintyse  išvažinėju paskutiniu metu. Rrrr

Žmonių masė ir pačiam akropoly, ir aikštelėse grūdalynė. Patogumas dirbt centre, bet ne per šventes.

Vištienos file iškepiau, ryžiai pašildyti, salotų pusę bliūdo nuo vakar- einu chebrą maitint. Tada popietuko nulūšiu ir naktį vyrą parsivežt dar reik. Dar silkę paruošiu, užsimaniau. Bus kažką užkąst grįžus, bet nepersivalgys.

Gytis butą sutvarkė  anksčiau iš mokyklos grįžęs 🥰

Atsakyti

Nepavydžiu Europos ir CUP PC apylinkėse dirbantiems...

Niuma, puikų paauglį užauginai, tiesiog pavyzdinį!

Atsakyti

Oj nea :) čia toli gražu ne kasdien toks pavyzdinis. Yra proga- tėtė grįžta. Sakau, kad jūs nors pusės manęs tiek klausytumėt, kiek jo, tai nervų ląstelių daugiau išsaugočiau. 

Kasdien tai būna dramos- melodramos dėl ko nors. Pamokos, elgesys, drakos su Emiliu ir pan. 

Atsakyti

...perdauggggg anų turi (ląstelių)

Tvarkymasis paaugliui vistiek karmos taškus kraunantis reikalas

Atsakyti

Katytė :wub: Kokia čia veislė?

Nai nai nai :vacation1:​ 

Atsakyti

Nežinau, aš myliu gyvūnus ir jie manęs nesibaido, visur draugų augintiniai prikibę, bet namie visai nenoriu... Tiesiog po truputį imame mėgautis laisvę, vaikai savarankiškyno čia šast prisirišti, rūpintis, ką daryt kai lieka vienas, o jei kauks (buvo minčių apie šunį), čia žmonės tokie pajautrinti, net aukles šunimis samdo, kol jie dirba, o ką daryt jei nori keliaut, apie veto kainas išvis nekalbu... Ai kol kas pasidžiaugsim vieni kitais

Atsakyti

Katytė britų trumpaplaukė.

O mano požiūris į gyvūnus panašus, kaip Kapseikos. :)

Atsakyti

Aš tik norėjau pasakyt, kad kai neturi, tai ir nereikia. O kai turi - negali nemylėt. Ir aš labiausiai apie kates :). Nes šunys dažniausiai man smirda, o ir vedžiot juos reikia. Ir kai jau turi, tai ir visus sprendimus turi.

Bet, aišku, ne visiems tas poreikis yra, ne visi ir myli. Kaip ir vaikų ne visi nori turėt :). Normalu.

Norit dar pajuokinsiu? Nors man beveik graudu pasidarė. Šiandien pastebėjau, kad vyras nusikirpo.... pirmadienį... Kol aš jo vietą pas dantistę užėmiau :). Va tokia nelabai normali savaitė, kai mažai vienas kitą matėm, tai dirbam, posėdžiaujam, tai galvoj kažkas kito ...

Atsakyti

Restar, priminei, kaip aš tik po gero pusdienio, numigus pastebėjau, kad vyras nusiskutęs (po kokių metų ar daugiau barzdos ir ūsų nešiojimo). 

Atsakyti

Kažkokia keista naktis. Mažai miego. Dėl sniego lėktuvai vėlavo. Visa valanda vėliau grįžo. Paryčiui užmigau, bet anksti ir prabudau. Jau plaukus nusidažiau. Tik turbūt po pusrytėlių eisiu vėl miegot :) 

Atsakyti