Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi Restar, nu tikrai tu šiandie atgaiva mano dūšiai😊🥰

Nes šiaip tokia šiaip sau diena.

Bet ryt bus nauja, reik tikėtis - geresnė diena. 

Atsakyti

Aha, šiandien tokia komiška diena :). Smagu, kad jus prajuokinau, man pačiai irgi linksma, ypač iš prisisiurbimo :).

Vyras grįždamas parnešė mano pirkinius. Nu tai sijonas tikrai puošia ir patinka, nors iš pirmo žvilgsnio pabijojau, kad mažas, neįsisprausiu, betgi tamposi :). Ar nešiot galėsiu - bus matyt iš gyvenimo :). O golfe XL tai paskendau... Nežinau, kas ten pas juos su dydžiais - pernai L irgi gryno merino golfas buvo per mažas, per trumpas, atidaviau mažei, o taip to žalio norėjau. Dabar reikės grąžinti ir užsisakyti (gal) mažesnį. dar gali būti, kad kuriam vyrukui tiks/patiks.

Atsakyti

Aš jau po kalėdinio baliaus :) Kaip po beždžioniukų diskotekos 7 valandą jau namuose :D Galėjau likti iki 8, Jovani gerą muziką leido, bet jau ant kojų nepastovėjau, atpratus nuo aukštakulnių, padus baisiai paskaudo.

Smagiai jus suskaičiau :)​ 

Atsakyti

Pas mus šįmet buvo kalėdinis kinas Romuvos kinoteatre, o šiandien- kalėdiški, tiksliau- kūčiški pietūs. Vis kelinti metai susirenkam prieš šventes. 

Restar, smagu dėl sijono :) 

Atsakyti

Mano darbiniai pasisėdėjimai nukelti į sausio mėn.  vakarienė su valdyba ir knygų keitimasis jau ne pirmi metai taip vyksta, o mes 3 irgi kažkur nueinam, tai va šiemet patausojom save po įtempto laikotarpio, kad nereikėtų dar sukt galvos, kur įdomiau nueit. Nes norisi ne tik pavalgyt, bet ir dar ką įdomaus nuveikt.

Kaimynė parnešė dar vieną dovanėlę vyrui iš CD. Nu kad jis jau toks aukso gabaliukas pas mane, o aš šiemet tik pora dovanų jam turėjau, tai prigriebiau dar iš CD kremą po skutimosi. Jis vis man iš ten dovanodavo, o aš iki šiol nesusiprotėjau, turėdama kaimynę, kuri gali 30 proc nuolaidą padaryt. Nauda man pačiai, kad bus švelnesnis ir skaniai kvepės :).

Atsakyti

Oooooo

Buvau ROJUJ

Atsakyti

Gadget, sunku traukt po žodį iš tavęs :). Nori sakyt, tai pasakyk iki galo :).

Atsakyti

Rojuj buvo siūlų, vyno ir vincis

Atsakyti

O siūlų iš rojaus parsivežei?

Atsakyti

O kokios nesąmonės dėl nuotolinio vyksta?

 

 

Laba diena ;)

 Ai tiesiog iš aukštesnės valdžios nuolat girdisi požiūris, kad vos ne atostogos nuotolinės dienos ir vis  kokie nors pasisakymai ta tema. Nors mano atveju tai tikrai nėra didelio skirtumo iš kur dirbu, iš namų kartais dar daugiau padarau, nes niekas nekalbina, niekur nevaikštau. Skyriuj tai viskas gerai, vadovė protinga ir geranoriška, galima susiderint, bet nesinori jai kokių nemalonumų paskui pradaryt, jei kam užkliūtų.

 

qqte, kol kas  lyg viskas gerai.

 

Restar linksmų pasakojimų pilna šiandien. :)

 

Man irgi netikėtai iš Omnivos žinutė atėjo šiandien. Galvoju - ir kas čia gali būti, ar ko neprisimenu, kad užsisakiau? Vieną žinau  užsakymą, bet jis tik sausio 4 d. buvo žadamas. Galvoju, negi taip anksčiau atsiuntė. O nuėjus matau dideliam skyriuj mažulytę dėžutę. Pasirodo iš Aleksiuko smulkmenos pradėjo eit. Bet tai visai nesitikėjau Omnivoj rast. Jei dar LPexpres, tai  gal būčiau pagalvojus.

Jaučiu dabar, kai visko iš visur prisisakiau šiemet, kaip niekad, tai jei kas ir neateitų, galiu pamiršt. :)

Kažkada, dar prieš visus karantinus, kai dar nebuvo tokio išvystyto internetinio pirkimo ir paštomatų industrijos, mano  vyras jau kartais siųsdavosi kai ką iš  kokios Amazonės ar pan., o tada dar ir bernai pradėjo ten visokias smulkmenas siųstis. O kai ateina siuntinys, tai dažniausia paštininkė tik pavardę mato, o vardo tik raidė. Tai kartą sutikau ją apačioje, tik pro lauko duris įėjusią ir nepamenu, ar pamačiau, kad siuntinį mums neša, ar pati paklausė iš kurio aš buto. Sako - oi ten vienas žmogus (įvardijo pavarde) tiek visko siunčiasi, tai nešu ir nešu siuntinius. :)
 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 gruodžio 2023 - 23:34

Mano vyresnioji dukra katytę turi. O jau kokia laiminga.  O aš taip džiaugiuosi, kad ji laiminga, ir kad ne tuose pačiuose namuose su manim... :rolleyes:

409901253_1585814961951530_8987210614139

 

Atsakyti

Tai aišku! Vyniojau traukiny.

Katinybė kokio dailumo :wub:​ 

Atsakyti