Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Geras! Tipo odinis? Labai netikėta.

Aš kartais biškį panoriu tų a la odinių kelnių ar sijonų, bet greit save sustabdau- su mano termoreguliacija tai beveik savižudybė būt tokius nešiot :rolleyes: 

Atsakyti

Šitą buvau rodžius: https://www.reserved...fas-2-4104w-01x

Dėl sijono nesijuokit: https://www.reserved...lemis-5859b-08x. Gal tiks prie kokio tamsaus viršaus.

Puikus sijonas!

Tommy Hilfiger parodė sprendimą - turiu puikias kelnes. Viduje yra batistiniai šortukai 

Atsakyti

Man irgi netikėta. Užsimaniau, kai pas Knitty ar kaip ten ji, pamačiau megztuką su panašiu, tik rudu sijonu. Labai man suskambėjo kažkur. Tai sakau - bent pasimatuosiu. Grąžint per 60 dienų net galiu. Apie savo termoreguliaciją nieko nežinau. Sakai, bus šalta su juo? :D

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 gruodžio 2023 - 15:43

Aš irgi tokio sijono noriu bet dėl tų pat priežasčių kaip Katukas baidausi

Atsakyti

Tu juokauji-šalta :D  karšta bus. Aš ir šiaip prakaituoju, kai netingiu, o su nekvėpuojančiu audiniu tai pirtis būtų 

žinau, nes esu turėjusi panašų sijoną. Visada juosmuo būdavo šlapokas :rolleyes: 

Batistiniai šortukai galbūt... išgelbėtų kai kurias vietas. Bet vat juosmuo...nors šiaip, tai batistas tik sugeria perteklinius skysčius, bet tiesiog po tuo anuo audiniu jie neturi kur dingt.

Nu žodžiu- dirbtinė oda ne man

Atsakyti

Aš nesu nešiojus, tai nežinau, kaip bus :). Prakaituot neprakaituoju lyg perteklinai, labiau šalčio nei karščio bijau. Bent kol kas :). Nors kadangi ne tikra oda ir net ne dirbtinė, o audinys, kurį ir lyginti galima, tai gal kiek kvėpuos?

Atsakyti

Na, manyčiau nuo tada, kai aš tą sijoną turėjau, patobulėjo ir audiniai :rolleyes:  tačiau poliuretanas yr poliuretanas, ir nevilioja surizikuoti.

Šiaip, sijonas gražus, ir visai Restar su juo įsivaizduoju. Tai lauksim atsiliepimų

Atsakyti

Monospalva Restar tiks puikiai!!!

Atsakyti

Dar nežinia, ar tilpsiu  :lol: . Ir su batais bėdelė, nežinau, ar tiks prie turimų. Šiaip tai neatsidžiaugiu tais juodais plačiais džinsais, kur su sūnum vienodus nusipirkom. Tik juos ir noriu nešiot, labai patogiai jaučiuosi, batus gerai slepia irgi :).

Atsakyti

Mano vyras anksti baigė darbą, t.y. laiku, nes paprastai sėdi iki nežinia kada... Susilankstė kompą ir išėjo ... į mezgimo klubą  :lol: . Aišku, į MZ man dovanos, bet žvengiu, kad pataikys būtent klubo susitikimo metu, abu juokėmės. Vaikas nesuprata - ko ten, vėl juoiamės, kad išmoks megzti ir sėdėsim abu ir megzim ant sofkutės :lol: . Sakiau, kad nužiūrėtų, ar daug renkasi, ar dar liktų kokia laisva vieta ir man :).

Dar bajeris buvo. Radau aprašymą dvigubų veltų tapkių, kur man Gadget rodė ir rimtai susidomėjau. Apžiūrėjau internete, kokius siūlus ir kur geriausia pirkt. Tada nuėjau į tamsų kambarį kažko. Ir nesupratau, kas vykst - kad pradėjo krist siūlų kamuoliukai ir bumbsėt man į galvą - nuo viršutinių lentynų iš prasidariusio maišelio  :lol: . Vyras, matyt, išjudino, kai dovanų popierių ėmė iš ten/dėjo atgal. Na, ir tie kamuoliukai į galvą atvedė mane į protą - kad nereikia man naujų siūlų pirkt, priminė, kad turiu storiosios Dundagos, iš kurios nenumezgiau mažės megztinio kažkada. Išsirinkus pati, kai buvom fabrike, tokias durnas spalvas buvo, o dar gryna vilna... Tai tiks tapkėm tikrai :).

Atsakyti

Spėkitkuraššš

Atsakyti

Sandėliuky?

Oj Restar šian linksmina negaliu :) 

Pradedant mezgančiu klube vyru baigiant atsipeikėjimu nuo siūlų lietaus

Kerpena, kaip tu? Ar gerai šian? Gal nebeišlindo jau požymių?

Atsakyti